Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz stellaz #17239 üzenetére

Az elfogadott normak egy reszhalmazat rengeteg zseni se tartja be, es van amit nem polgarpukkasztasbol, hanem mert nyilegyenesen latjak az utat a tarsadalom nagy resze altal is kovetheto ut helyett a sajat kepessegeiknek megfeleloen.
    A sport nelkuliseg nem egyenlo felnottkent nulla izom (ld. nok onvedelmenel jellemzo a labhasznalat, mert az kulon edzes nelkul is izmos; illetve forditva, 2 honap agynyugalom alatt is leepulhet egy izmos vegtag sok centivel kisebb keruletre, visszahozni nyilvan kicsivel tobb, de erteleszeruen nem kizart. Az azert eros csusztatas, hogy aki nem sportolt gyerekkent, az a sportnelkuli mindennapi elet izommunkajat se fogja tudni elvegezni mint a gerinc megtartasa...
    Ettol fuggetlenul kicsit felrement: en azt akartam csak mondani, hogy a kepernyo nagymerteku hasznalata nem egyenlo a fuggoseggel. Lehet egy jatektol vagy netes kozossegtol fuggeni, de nem maga a kepernyo a bunos.
    Nyilvan mint hozzaszolas csak velemeny, ertsetek hozza hogy szvsz. Es nem a partvonalrol kiabalok, nekem ketto erettsegi koru csimotam van.

Új hozzászólás Aktív témák