Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
BProgrammer
lelkes újonc
Hat ezek nekem is elég nagy számok. Én a jelenlegi kis billentyűzetemmel, egeremmel,egérpadommal, monitorommal meg vagyok elégedve. Nekem tényleg inkább csak az lenne az igényem, hogy zökkenőmentesen menjenek rajta a leírt dolgok és ne haljon be, mint a jelenlegi gépemen nagyobb projektek buildelésénél, miközben még mást is csinálok.
Igazából a jelenlegi gépem egy több mint 5 éves 100párezer forintos gép, de így az anyagával, billentyűzetével kijelzőjével, stb. sose volt bajom, pedig aztán hordoztam rendesen ide-oda, meg rendesen használtam. Csak tényleg mióta egyetemen már vannak komolyabb laborok, meg elkezdtem dolgozni, azóta született meg ez az elhatározás, hogy nem ártana valami erősebb belső

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest