- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Ezekiell
üzenetére
a közelmúltban azzal töltöttem az időmet, hogy a nav online számlaadaat-beküldést programoztam.
a kánon szerint ezt jávában úgy oldanám meg, hogy fogom az adatot leíró xsd-t, és csinálok belőle jáva forrást. 64 forráskódban 9195 sor kódot generált belőle (most legeneráltattam újra, onnan vannak a számok). ezzel még szinte semmit nem csináltam, csak a beküldendő xml formátummal kezdtem foglalkozni. a belőle generált jáva kód tud olyan xml-t csinálni, ami nem felel meg a szabványnak. és ez csak az adat xml, a beküldéséhez egy csomó parasztvakításon is keresztül kell menni, ami egy halom másik kód generálását várja el, és majd utána még meg kell írni azt a kódot, ami a generált osztályokat felhasználja.amikor herótom lett tőle, megírtam az egészet zömében php-ben. 282 sor az xml generálás. majd ugyanezt a mutatványt végre kellett hajtanom mégegyszer, és hát miért ne szivassam magam, meg én már eljutottam odáig, hogy lassan minden feladatra postgresql, úgyhogy azt nagyjából tisztán postgresben írtam meg, meg kellett hozzá kb. 15 sornyi bash szkript.
úgyhogy, igen, biztos túlzok...
el se kezd mondani, látatlanban elhiszem, hogy a te programozásról alkotott fogalmaid jelentős részének nem felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet OFF topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gran Turismo
- Star Trek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest