- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Ezekiell
üzenetére
a közelmúltban azzal töltöttem az időmet, hogy a nav online számlaadaat-beküldést programoztam.
a kánon szerint ezt jávában úgy oldanám meg, hogy fogom az adatot leíró xsd-t, és csinálok belőle jáva forrást. 64 forráskódban 9195 sor kódot generált belőle (most legeneráltattam újra, onnan vannak a számok). ezzel még szinte semmit nem csináltam, csak a beküldendő xml formátummal kezdtem foglalkozni. a belőle generált jáva kód tud olyan xml-t csinálni, ami nem felel meg a szabványnak. és ez csak az adat xml, a beküldéséhez egy csomó parasztvakításon is keresztül kell menni, ami egy halom másik kód generálását várja el, és majd utána még meg kell írni azt a kódot, ami a generált osztályokat felhasználja.amikor herótom lett tőle, megírtam az egészet zömében php-ben. 282 sor az xml generálás. majd ugyanezt a mutatványt végre kellett hajtanom mégegyszer, és hát miért ne szivassam magam, meg én már eljutottam odáig, hogy lassan minden feladatra postgresql, úgyhogy azt nagyjából tisztán postgresben írtam meg, meg kellett hozzá kb. 15 sornyi bash szkript.
úgyhogy, igen, biztos túlzok...
el se kezd mondani, látatlanban elhiszem, hogy a te programozásról alkotott fogalmaid jelentős részének nem felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- Torrent meghívó kunyeráló
- Le Mans Ultimate
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest