Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ezekiell
üzenetére
a közelmúltban azzal töltöttem az időmet, hogy a nav online számlaadaat-beküldést programoztam.
a kánon szerint ezt jávában úgy oldanám meg, hogy fogom az adatot leíró xsd-t, és csinálok belőle jáva forrást. 64 forráskódban 9195 sor kódot generált belőle (most legeneráltattam újra, onnan vannak a számok). ezzel még szinte semmit nem csináltam, csak a beküldendő xml formátummal kezdtem foglalkozni. a belőle generált jáva kód tud olyan xml-t csinálni, ami nem felel meg a szabványnak. és ez csak az adat xml, a beküldéséhez egy csomó parasztvakításon is keresztül kell menni, ami egy halom másik kód generálását várja el, és majd utána még meg kell írni azt a kódot, ami a generált osztályokat felhasználja.amikor herótom lett tőle, megírtam az egészet zömében php-ben. 282 sor az xml generálás. majd ugyanezt a mutatványt végre kellett hajtanom mégegyszer, és hát miért ne szivassam magam, meg én már eljutottam odáig, hogy lassan minden feladatra postgresql, úgyhogy azt nagyjából tisztán postgresben írtam meg, meg kellett hozzá kb. 15 sornyi bash szkript.
úgyhogy, igen, biztos túlzok...
el se kezd mondani, látatlanban elhiszem, hogy a te programozásról alkotott fogalmaid jelentős részének nem felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Steam topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest