- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Változások a Prohardveren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
Reflax #14026 üzenetére
Nem tudom, mit jelent neked az alap szint, de ha még eddig nem nagyon programozál, én nem lennék benne biztos, hogy mesterséges intelligenciával vagy bioinformatikával kéne kezdeni. Nagyon jó hogy lelkes vagy (ezt majd az egyetem úgyis elintézi, hogy ne legyél) de szerintem inkább az alapoktól kellene elkezdened, mert lehet hogy holnap már totál más fog érdekelni.
Munkábaállással csinján (ebben van tapasztalatom, egyetem kezdete óta dolgozok), nagyon jó dolog, de néha nagyon nagy szívás összeegyeztetni a kettőt. Ráadásul azokra a pozíciókra amikre te pályázol, nemhogy hallgatókat, de szerintem nagyon BSc diplomásokat se vesznek fel. Az egyetemen be lehet kapcsolódni kutatásokba (az egyik haverom pont ilyen MI-s projekten csinálta a szakmai gyakorlatát), de ott se fognak a kutatások "magjához" közel engedni.
Nem akarlak letörni, félre ne értsd, csak nem árt ezeket tisztázni még az elején. Egyébként az ilyen MI-s dolgokat se úgy képzeld el, hogy a kutatók mondjuk Cortana-t (a Halo-s csajszit) fejlesztgetik, hanem neurális hálókat meg ilyeneket farigcsálnak (amikhez azért kell a matek)
De ha mindenképp bele akarsz most ugrani, akkor MI-hez Python+TensorFlow
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Padavan firmware
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PLC programozás
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest