Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
válasz
Silεncε
üzenetére
Az M.I.-t később, mint íyrtam, előbb játék, alkalmazás programozás, inkább PC-re de esetleg telefonra mis még, amivel úgy érzem érdemeseb bkezdeni. Az M.I. elég bonyolult, nem hogy még a biokémia összeforrasztása technológiával, szóval ja

Nos annyira alapon, hogy van egy műszaki infóm (nem sokat ér, mindenből valamennyit tanítottak, mint hálózat, C, HTML, és hardveres, na meg Delphin, Szóval nem nagy szám egyáltalán, olyan dolgok amiket magamtól is megtustam volna tanulni
És szeretnék ilyen területbe belecsöppenni majd, ahol foglalkozhatok játékokkal például. Ezért szeretnék tanulni azt ami most szükséges ehhez és olyan progival ami ahhoz szükséges, csak ugye nem vagyok még tisztában ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gmail
- Le Mans Ultimate
- Hardcore café
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Autós topik
- Arc Raiders
- 2025 - Már elérhető a Steam év végi összesítője mindenki számára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi