Új hozzászólás Aktív témák

• bandi0000

nagyúr

válasz martonx #13828 üzenetére

Köszi erre rálesek akkor

Igen az zavar be, hogy amikor említette, hogy google-el jelentkezek be, akkor rendszerint a kliens átirányít a google bejelentkező felületére, és az vissza az én weboldalamra

Mondjuk ha jól rakom össze a dolgokat, amit mondtál és Silεncε mondott, akkor kliensen bejelentkezek pl a google-el, és ott csak egy Authorization tokent kapok, amit átdobok a serverre, az meg kér úgyszint a google-en keresztül egy acces tokent és refresh tokent az Authorization token segítségével

De am hallottam olyanról is, hogy amíg aktív a felhasználó x ideig, addig nem jelentkezteti ki, ezt hogy valósíthatják meg? Nem mintha ilyen célom lenne, csak itt valami olyasmire gondolok, hogy a tokeneket minden kérésnél cserélik, hogy mindig a legfrissebb legyen

Silεncε: Igazából szerintem segített, valami hasonlóra gondoltam én is, csak megerősítés kellett

majd a megkapott authorizatiob tokent kliens oldalon cserelem AT meg RT-re és ezeket kuldom el a szervernek
    Tehát a kliensen kéred az acces és refresh tokent is ? De akkor a szerver, honnan fogja tudni, hogy valid e pl?

És még1 kérdés, a Refresh Tokent hol célszerű tárolni, sok verziót ovlastam, nekem eddig a legszimpatikusann a server oldalon DB-ben való tárolás

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés