Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a következőkkel kapcsolatban:
Sajnos nem találtam "programozás zöldfülűeknek" vagy hasonló topicot. Most kezdenék tanulni programozni, autodidakta módon (tudom, ez nem a legjobb, mert több szükség van info'mérnökre a piacon). De mégis, mi az, amit egy full kezdő embernek oda adnátok, hogy tanuljon meg (nem csak programnyelv, hanem olyan elméleti alapvelő információk, doksik ami alapján biztosan megérti miről van szó, hogy kell azt csinálni, hogy jó legyen). Még nem választottam nyelvet, ismerősi körökben javarészt a C-t ajánlják, mert az az alap. Ti hogyan építenétek fel az ismereteket egy teljesen kezdő embernél, mivel kezdjen, mi az ami esszenciálisan szükséges, hogy jó minőségű programot hozzon létre. Mik az alapelvek?
A válaszokat és segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi