Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Oh, ne essünk egymásnak, nem akartam "hitvitát" nyitni
.@banbano: Tegyük fel, hogy nekiállok megtanulni C-ben (merazismerőseimisasztonták'). De Olyan problémával küzdök, hogy nem tudom részletekre, elemi lépésekre lebontani a feladatot. Mit kellene tegyek, hogy ez jobban menjen?
-
Köszi!

Igen, a cél nagyjából megvan, a rendszer szervezésbe már belekóstoltam, de sok hiányosságom van. Ezért gondoltam, hogy akkor megpróbálok programozni tanulni, hogy jobban belelássak a folyamatokba, jobban tudjam definiálni amit szeretnék, megértetni magam. Első sorban a gondolkodásmód, a logika érdekel, ezt követően kezdenék bele bármilyen programozási nyelvbe. Mivel nem vagyok mérnök, de szükségem volna arra a látásmódra a munkámhoz, ezért érdekel, hogy mi az az alap irodalom, amit mindenképpen figyelembe kell vegyek, vagy a legfontosabb lenne, hogy tudjam és az alapján kezdjek el bármit is csinálni programozás területén.
Kérdésem az, hogy milyen elméletet tanultál, hogy csináltad?

-
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a következőkkel kapcsolatban:
Sajnos nem találtam "programozás zöldfülűeknek" vagy hasonló topicot. Most kezdenék tanulni programozni, autodidakta módon (tudom, ez nem a legjobb, mert több szükség van info'mérnökre a piacon). De mégis, mi az, amit egy full kezdő embernek oda adnátok, hogy tanuljon meg (nem csak programnyelv, hanem olyan elméleti alapvelő információk, doksik ami alapján biztosan megérti miről van szó, hogy kell azt csinálni, hogy jó legyen). Még nem választottam nyelvet, ismerősi körökben javarészt a C-t ajánlják, mert az az alap. Ti hogyan építenétek fel az ismereteket egy teljesen kezdő embernél, mivel kezdjen, mi az ami esszenciálisan szükséges, hogy jó minőségű programot hozzon létre. Mik az alapelvek?
A válaszokat és segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.