- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz bambano #10594 üzenetére
"- szaz random szam atlagat irjuk ki": printf("0.5\n");
Sztem ezt peldaul oszinten dijaztam volna interjun, mondjuk csak akkor, ha hozza van teve, hogy a 100 az ehhez igazabol boven kicsi szam meg."- fibonacci n-edik eleme": ide jöhetnek az elborult ötletek
Huuuu, ha lesz egy kis idom, elo fogom keresni, milyen megoldasok szulettek ra neha. Volt egy-ket eleg elborult. Az egyik srac bitwise magiat irt ra, ott helyben, papiron az interjun, par perc alatt.
Azt hittem, a szemem kiesik, nagyon penge volt.
Sajnos amint valami nem matematikai-algoritmikai feladat jott, nem is ertette, hogy mit akarunk tole, nalunk meg nem volt igeny kulon algoritmus-felelos emberkere."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap
- Dell Latitude E5470 touch