Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Sajnos amint valami nem matematikai-algoritmikai feladat jott, nem is ertette, hogy mit akarunk tole, nalunk meg nem volt igeny kulon algoritmus-felelos emberkere.

Ezért nincs értelme matematikai-algoritmikus példákkal szívatni a jelentkezőket. Túlnyomó többségüknek nem matematikai algoritmusokat kell elemezniük, hanem információs rendszereket kell tudniuk kezelni, ezek alá fejleszteni.
Ez kábé olyan, mintha egy kőművest azzal szívatnának, hogy tud-e faragni követ sziklából, majd abból tud-e piramist építeni.
-
biker
nagyúr
"- fibonacci n-edik eleme": ide jöhetnek az elborult ötletek

Huuuu, ha lesz egy kis idom, elo fogom keresni, milyen megoldasok szulettek ra neha. Volt egy-ket eleg elborult. Az egyik srac bitwise magiat irt ra, ott helyben, papiron az interjun, par perc alatt.
Azt hittem, a szemem kiesik, nagyon penge volt.
Sajnos amint valami nem matematikai-algoritmikai feladat jott, nem is ertette, hogy mit akarunk tole, nalunk meg nem volt igeny kulon algoritmus-felelos emberkere.
Örülök, hogy te magad írtad ezt a konzekvenciát.
A jó matekos != jó programozó != jó feladatmegoldó
Én nekem nyögve megy a matek (most estin 40 évesen BGE PSZK gazdinfó, fülünkön is matek folyik, gazdmatek) de saját kútfőből írtam olyan ügyfélkezelő rendszert ami rohadt jól teljesít, mert az üzleti folyamatokat akár fejben modellezve megoldom.
nem is emlékszem, tankönyvi mintákon kívül életemben találkoztam e fibonacci számsorral?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Apple Watch 7 Red 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 81%/p4550
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő