Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
axioma
üzenetére
Van már egy viszonylag egyszerű projekt amibe bele kezdtem, az tény hogy bőven van olyan amikor nem igazán tudja mi van.
Kedvencem amikor már jól működő dolgokat kezd ell átirni 😁
De mostmár mondjuk úgy kezd összeállni.
Vannak még bakik persze.Ettől tuti nem leszek programozó, bár közben azért tanulni kell dolgokat.
Eleinte pl a " rajzolás " svg-ben volt, viszont mivel dimanikus számolás is része a feladatnak ezért voltak néha komolyabb megadások az " oldalon "
Aztán lett Canvas.
Az már sokkal jobb.Amit elrontottam hogy nem kértem külön a html, css, js kódokat, így egybe rakta, gondolom ez is árthat a " lelkének "
kedvencem amikor felkínál + funkciókat, erre az egész kód kb felét elhagyja 😁
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- iPad Smart Keyboard
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi