- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
13200 - 13101
14059 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-01-18 15:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lauda
titán
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
Először is: ez a topik csak a Magyar Postával kapcsolatos kérdésekről szól, vagy lehet diskurálni egyéb futárcégekről is?
2) Van olyan oldal, ahol össze lehet hasonlítani a különböző cégek díjait mondjuk miután megadtam a csomag adatait, meg, hogy hova megy? Akár utánvéttel, akár anélkül.Egy mai átlag tepsi telefont szeretnék belföldre elküldeni a dobozában plusz abban a "lufiban", amiben jött Kínából. Ehhez keresnék egy olcsó megoldást, ahol mondjuk nem kerül kétszer annyiba a biztosítás, mint maga a szállítás. Valahogy nem tartom helyesnek, hogy duplán / triplán kérnek el pénzt valami olyanért, ami amúgyis a dolguk lenne.
Ha van konkrét javaslat, annak is örülnék.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Lauda
titán
Jó lesz az, egyik a házszámozás, másik az irányítószám.
-
Anonymusxx
senior tag
Üdv, egy elég kérdésem lenne, külföldre kellene feladnom egy levelet, de a cím vége elég fura:
5819 47522 Cesena (FC)
Mind a 2 irányítószám? Elég para, hogy nehogy rosszul csináljam, mert elég fontos dolog van benne...
Sok levelet adtam már fel, de külföldre még nem, olyat meg főleg nem láttam ahol 2 szám van.. -
Oldman2
nagyúr
.
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Szia!
Mekkora csomagot tudok feladni a DPD-vel?
A DPD által szállított csomagok maximális súlyhatára 31,5 kg (övméret: max. 3 m, hosszúság: max. 1,75 m) . A csomagpontokon feladható és csomagpontokon átvehető küldemények maximum súlyhatára 20 kg, leghosszabb kiterjedése 1 méter lehet.
[link] -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Üdv!
DPD-nél mekkora csomag lehet a maximum súly? (gondolom 100 kg-s sparheltet nem szállítanak)
-
MaxxDamage
félisten
Ez csak természetes.
-
Lauda
titán
Jó ötlet volt itt megosztani.
-
MaxxDamage
félisten
-
Lauda
titán
Érdekes, hogy ilyeneket ki is töltenek emberek. Eleve hülyeség, mert a posta nem kér ilyen adatokat soha, mivel a feladó megadja a címzettet is.
-
MaxxDamage
félisten
Mindenki vigyázzon, ha hasonló emailt kap.
Elsőre úgy is mondható mintha rendben lenne, de mégse.

Kattintva a csomag részletek megtekintésre már nem oké az egész! (akkor van baj, ha az user ki is tölti!)

-
Bossp
addikt
-
orkester
őstag
-
ablack
senior tag
-
Lauda
titán
-
Bossp
addikt
-
Lauda
titán
-
Bossp
addikt
Sziasztok! Egy tv-t szeretnék póstázni.
Doboza: 1345 x 810 x 207 mm és 29 kg.
Bárhonnan akarok futárt rendelni mindenhol jelzi hogy kifutok a max 300 cm-ből. Hol érdemes ekkore csomagot feladni ? (MPL kizárt!) -
pilóta
nagyúr
Így utólag már mindegy, de legközelebbre:
legjobb módszer: elkerülni a postát. GLS-nél például megadsz számlaszámot, másnapra átutalják. -
andorovics
újonc
ja és cimre kértem a kifizetést mivel home officba melozok
-
andorovics
újonc
sziasztok
arufizetéssel adtam fel csomagot és 10. napja nem jött meg a pénzem érte
pedig már atvették és fizettek
a postán türelmet kértek hétfön de 4 nap eltelt azota is
és semmi nem történik
valaki járt már igy
vagy tud valaki segiteni mit csináljak
köszönöm -
omfgk
veterán
Valakinek volt már tapasztalata a kártérítési hercehurcával kapcsolatban az MPL-nél?
Mert nagyon úgy tűnik ,hogy elveszett...
Értéke 50 ezer alatt volt, be is írtam még a címiratkitöltőben is és van is róla számlám.
Szívathat még a Posta máshogy? Nyomkövetésben szerepel ,hogy megtörtént a kivélte, tehát nem írt hibát a futár. Remélhetőleg ezzel már ott tartunk ,hogy mindenképpen a Posta baszta el és nem akarják rám kenni. -
omfgk
veterán
MPL csomagautomata.
Pont 1 hete beraktam a csomagot, 10-én.
11-én kivették és azóta nincs más bejegyzés. Depó/elosztó nem kapta meg, nem dolgozta fel.Ügyfélszolgálatossal lejátszottuk a kötelező kört, a megoldás pedig... keresik a csomagot.
Magyar postánál ez nem tudom mit jelent.
-
Lauda
titán
-
Lauda
titán
-
Blackhole13
senior tag
Megoldodott, csak el lehet jutni az ugyintezoig.

-
Blackhole13
senior tag
-
sopruk
senior tag
Én azért rákérdeznék holnap a telefonos ügyfélszolgálatukon, vagy űrlapot is lehet kitölteni...
Packeta kapcsolat
Ha mailt kaptál, az alapján remélhetőleg be tudják azonosítani a csomagot, hogy mi van vele és megmondják mi legyen, pld. átviszik csomagpontra... -
Blackhole13
senior tag
Köszi, ettől tartottam én is.
Biztosan egyezik a két telefonszám, az előfordulhat, hogy elütöttem a vintedes rendelésnél (bár kétlem, mert az auto kitöltést szoktam használni), de semmilyen felületen nem találom, hogy pontosan mire is érkezett a rendelés.
Természetesen a vinted és a packeta is csak robotokat használ, így sok esély nincs bármit elintézni. -
sopruk
senior tag
Szia!
Nekem nem csak az automatához érve, hanem már előtte is mutatta az appban hogy átvehető a csomag, meg azt is amikor még csak úton volt... -
Blackhole13
senior tag
Sziasztok!
Vintedről packetával rendeltem egy csomagot, de nem kaptam sms-ben értesítést csak emailben. Letöltve az appot telefoszám alapján sem jelenik meg csomag. Létezik, hogy csak az automatához érve jelenjen meg, hogy átveendő csomagom van? Ha igen, akkor ez így rendkívül bután van megoldva. -
JoinR
őstag
Köszi a válaszokat, írtam az ügyfélszolgálatnak.
Természetesen nem 2 csomag érkezik, ugyanaz a küldeményazonosító. Megnéztem a díjtáblázatot korábban, az 1100 Ft csak ott szerepel (meg az eVÁM-ban kezdeményezett vámkezelésnél, de olyat nem csináltam)
Az 550 Ft-os számlán IOSS_Online a termék megnevezése. Az 1100 Ft-os számlán pedig "Vámkezelési díj", ami szerintem ugyanaz.
Ami miatt nem egyértelmű, hogy a csomag nyomkövetésnél van egy ilyen 1100 Ft-os díj felsorolva:
Kapcsolódó díjtételek:
Vám (áfa alap növelő tényező) 0 HUF
ÁFA 0 HUF
Postai szolgáltatási díj online fizetéssel 1 100 HUF
Online fizetett összeg 550 HUFViszont a számlán ugye nem ez szerepel, hanem hogy "Vámkezelési díj".
Illetve korábban, amikor kellett is fizetni online párszáz forintot, utána kihozták "ingyen".
Majd megírom, mit reagáltak. -
Jester01
veterán
-
rushty
őstag
-
Lauda
titán
-
Fancy-boy
addikt
Akkor még-egyszer elmondom.
Szerintem kétszer kifizettették vele a vámkezelés díját. (igen, tudom, hogy az micsoda)
De nem kell találgatni. A nyugtán rajta kellene lennie, hogy mit fizetett ki.
Sőt, a posta honlapjáról letölthető az e-számla, ami rajta van minden szükséges információ.
A következő postai felületen minden részletesen megtalálható az adott küldeményről, amennyiben megadja a szükséges adatokat: [link] -
Lauda
titán
-
Fancy-boy
addikt
-
Lauda
titán
-
JoinR
őstag
A múlt héten befizettem online az 550 Ft díjat, amikor megkaptam az értesítést, hogy beérkezett a csomagom Kínából az országba. Aliexpressről rendeltem, de valami lassú szállítással, így a posta hozta (a legtöbb csomagomat futár hozza és nem kell fizetni semmit).
Ma be is futott a csomaggal a postás, és kért még 1100 Ft vámkezelési díjat, nyugtát adott. Ez most valami hiba a rendszerben, vagy én nézek be valamit?
Szerintem kétszer fizettették meg velem, nem rémlik, hogy korábban le kellett volna még bármit jelenteni bárhova, ha IOSS rendeltem. -
borges7
aktív tag
-
Lauda
titán
Ha esetleg más is belefutna ilyesmibe. Inverz csomag volt hollandiába, a magyar részt a posta viszi, utána átadja a dhl commerce-nek. A szívás ott van, hogy nincs magyar ügyfélszolgálatuk (már aki nem tud angolul például). A dhl commerce azt reagálta, hogy késhet a vám és egyebek bla bla miatt, vizsgálatot amúgy is csak a feladó indíthat. A posta csak akkor indít vizsgálatot. ha elküldök nekik két nyilatkozatot, egyik az övüké, másik a dhl-é. Megkerestem emailben a céget, akihez ment a csomag és egy órán belül feldolgozták a kérést, vissza is utalják az összeget. Gondolom ők is látják, hogy annak már kuka. Apró érdekesség, hogy a dhl express (a magyar dhl) semmit sem tud a dhl commerce-ről, tehát se segítség, se kérés továbbítás, semmi. No komment.
-
azbest
félisten
ha rendes csomag, akkor kézbesítik címre. Ha levél, akkor lehet értesítőt dobnak be. Ha követhető fajta, akkor a posta nyomkövetőjében látod, hogy mikor ér a településedre. A rendes csomagos, mpl-es kézbesítés általában pár nappal a vámkezelés után megtörténik, ha követetlen fajt levél, akkor hetekig is tarthat.
-
borges7
aktív tag
Japánból jött csomagom, tegnap megkaptam a vámkezelési értesítőt(sms-ben), ma befizettem online, akkor már mehetek is a csomagért, vagy csak ha újabb értesítést kapok erről?
-
ripla
addikt
-
Lauda
titán
-
ripla
addikt
-
Lauda
titán
-
ripla
addikt
-
Lauda
titán
-
ripla
addikt
-
Lauda
titán
-
ripla
addikt
-
Lauda
titán
Ilyenekkel is csak a felelőtlen embereket lehet becsapni. Én egy füzetbe vezetek minden rendelést. Honnan és mit rendeltem, rendelés napja, összeg, fizetés módja, érkezés hova, mikor érkezett. Visszaküldés esetén hol és mikor, mit adtam fel, visszautalás mikor és összege. Így mindent pontosan tudok követni.
-
rushty
őstag
-
ripla
addikt
Óvatosan a kéretlen csomagokkal.
Ez az új divat, hogy Kínából érkeznek a visszakövethetetlenséget elkerülendő, tucatnyi kamu szolgáltatón keresztül mindenféle 10-20 ezer forintos csomagok, amit ha átveszel akkor ők jól járnak, te meg kapsz egy piaci bóvli gagyit, amit amúgy nem is rendeltél, de hátha nem emlékszel rá. Úgyhogy minden rendelési előzményt őrizzetek meg és tagadjátok meg az átvételt, hogyha hasonló szituba keveredtek.
Sajnos nálunk Apum is benyalta és átvett egy 16 ezer forintos csomagot, amiben egy ótvar sz*r használhatatlan elektromos fogkefének hazudott ipari hulladék volt.Amúgy már nem is kell nagyon messzire menni, volt már példa olyanra is, hogy boltból kifelé jövet egy kitudja honnan származó vándorárus, minden előjel nélkül bedobott 2 csomag kés készletet a gyanútlan ember csomagtartójába, majd közölte hogy megfogta, eltette, fizesse ki. Itt tartunk...
-
azbest
félisten
Nem mindegy, hogy valóban csomag vagy levél. Levél nem csak boríték lehet.
Ha külföldről jön, akkor a webshoptól kapott azonosítóval lehet
próbálni keresni parcelsapp.com oldalon is, sokszor ott látszik, hogy mklyen magyar azonosítója lett, ha a webshop nem szabványos azonosítót mutatott.Ha még nem is ért hozzájuk, nem követhető levél vagy nem is ők hozzák, akkor normális, hogy nem tudják megmondani hol van.
szerk: közben látom a másik kommentes linkedről, hogy ez valami követetlen levél. Általában a kis értékű kacatotokat küldik így, ha egymagában rendelték. Azt lehet tényleg a posta hozza, de simán lehet több hét vagy soha a megérkezés napja. Mivel követetlen, így nem garantálja a posta, hogy valaha megkapod. 2-3 hét töketlenkedés egyébként teljesen megszokott az ilyen küldemények magyar posta oldali kallódásának. Ha a következő 1-2 hétben sem lesz meg, akkor valsz ellopták vagy elkallódott, vagy a postás nem hozta ki és értesítőt sem dobott be.
Az ECSCCA kód semmit sem jelent a postának, az a kínai logisztikai azonosítója.
-
Benhill
őstag
valamit félre olvastam, eskü úgy láttam címet akarsz módosítani
Am elméletben ha átvették a csomagot a postán, kell majd hogy kapj ilyen PN számot amivel folytatja útját, és akkor látod hogy hol van, utána azzal a számmal fel lehet őket hivni talán, hogy máshova küldjék.
-
MaxxDamage
félisten
-
Benhill
őstag
Én a nyomkövető szerint aktuálisan helyzet alapján, már hívtam fel az adott helyet ahol volt a csomag épp, cím módosítás miatt.
Felírták mit kell keresni aztán végül jó helyre ért.
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Postánál csomag után érdeklődve milyen számot érdemes felhívni?
Helyi postát hívtam, de ők nem tudnak semmit mondani csomagszám alapján... -
run4fun
tag
Sziasztok!
Rendszeresen szoktunk küldeményt küldeni Ausztráliába, figyelünk arra, hogy levélként, két kg-on belül legyünk.
A Magyar Postán kívül tudtok más szolgáltatót, aki esetleg kedvezőbb áron szállít csomagot, akár nagyobb méretben/súlyban?
Köszi!
-
rushty
őstag
Posta most nem elérhető.
-
xy.zsolt
őstag
Olvasva itt a sztorikat érdekelne, hogy a Packeta csomagfeladással is vannak hasonló automatás rossztapasztalatok? Most csak velük tudom küldeni, a címzett kérésére.
-
rushty
őstag
Mod. Megvan.. törölhetjük
-
Lauda
titán
Akadt már el postán feladott csomagotok a regensburgi nemzetközi elosztóban? Holland címre feladott csomag 19-e óta ott héderel. A 18-án, ugyanarra a címre feladott csomagot tegnap kézbesítették. Az útvonala annak is ugyanaz volt, csak nem akadt meg sehol.
Kíváncsi leszek a posta mit reagál. -
Lauda
titán
-
MaxxDamage
félisten
-
omfgk
veterán
Nekem végül a 10-én berakott csomagot 18-án szállították ki. Nem siették el. Mindezt úgy ,hogy én és a címzett is baszogatta őket. Baszogatás nélkül lehet rá se jönnek ,hogy ott lapul a csomag az automatában.
GLS-nél én innentől csak futárnak. Ott nyomja rá helyben a címkét, lefényképezem, aztán viheti.
-
Fancy-boy
addikt
-
Fundiego
tag
2,5 hónapja várok egy csomagot külföldről. a ragszám látszik a rendszerben, dhl szerint itthon van már posta nem találkozott vele. a ragszám szerint az utolsó tracking :
"The item was scanned in the country of destination on 10.01.2024. Further information may be provided by the website of the country of destination."
dhl ügyfélszolgálata azt mondja h én nem adhatok be hivatalos keresetet csak aki feladta a csomagot. a feladó 3 hete nem kapott választ (nem tudom h kamuzik-e vagy sem). ilyenkor mi a teendő? most fenyegessem jogilag a dhl-t?
100 eurós tételről van szó. -
chungee
addikt
-
chungee
addikt
Én is szoktam ilyen simet használni de nem erre a célra, hanem amikor amcsiból jönnek rokonok látogatóba akkor arra a 2 hétre ezeket rendelem meg nekik. Praktikus
-
Lauda
titán
Telekomtól szoktam ilyen simet rendelni. Ezt a számot adom meg minden online rendeléshez, pizzériát erről hivom stb. A sim egy évig aktív, utána rendelek egy másikat.

A rendes számomat szinte sosem hívják ismeretlen és kambodzsai számok, nem zaklatnak ügynökök, csak az eldobhatósokon. Nyilván nem véletlenül. Évek óta így csinálom, nekem bevált. -
Rage47
nagyúr
-
Lauda
titán
-
gyulaszu
senior tag
-
Lauda
titán
-
Rage47
nagyúr
Ezernél is több vállalkozó adatai szivároghattak ki a Magyar Postánál a hétvégén
Amúgy ezen nem is csodálkozom, sztem állandó szivárgás van ott. Ha várunk egy csomagot, egyből jönnek a kamu SMS-ek.
-
sopruk
senior tag
Ha a Vaterafutáron keresztül rendeled meg, akkor ott be tudod jelölni a "Törékeny kezelés" opciót, és valamivel olcsóbb is a díja...
Annyi hogy a feladóvevényt neked kell kinyomtatni...
Érdemes lehet jelezni a felvételkor ezt az infót, hogy ragasszanak rá matricát...
Ja és nem biztos hogy kapsz értesítést a felvétel időpontjáról. Legalábbis Bp.-en adtam fel sokszor, sose volt jelzés. Ha jól emlékszem, 15 óráig elküldöd a rendelést, másnap jönnek érte valamikor... -
chungee
addikt
-
Lauda
titán
-
chungee
addikt
-
Lauda
titán
-
chungee
addikt
Estét!
Csomagnet.hu gls hozta ki a legelőnyösebbnek és velük szeretnék küldeni csomagot (háznál-csomagaut.ba). De hol tudom törékenységet beállítani
-
Lauda
titán
Csak a végén nehogy a srác üsse meg a bokáját. Feltöltötte ezt a videót ilyen címmel azelőtt, hogy megbizonyosodott volna róla, hol és kik szedték ki a dobozból a dolgokat, ha azok egyáltalán bármikor is bent voltak (tehát a feladó vagy valamelyik szállító cég lopta meg). Ezen kívül az sem látszik, hogy ezeket az üres dobozokat a nagy dobozból szedi ki (jogilag nagyon is fontos részletek).
-
Narxis
nagyúr
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
Fancy-boy
addikt
Kérd meg a feladót, hogy adjon be egy küldeménykeresést és kiderül.
-
MasterDeeJay
veterán
Nyomozok egy csomagom után:
RX553238113DEUtána érdeklődtem 3 helyen.
A helyi posta szerint a nemzetközi kicserélőben van.
A posta vámoldala szerint vámolása folyamatban van. (USA-ból jön így biztos áfás vámos lesz)
A posta ügyfélszolgálata szerint Magyar Posta kezelésébe még nem érkezett meg és külföldi postaigazgatás az illetékes.Akkor most hol is van?
-
Lauda
titán
Én is gond nélkül használom a gls rendszerét és automatáit, flottul megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
-
13200 - 13101
14059 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pontosan mit szállítgattak, mielőtt átvették volna a csomagot? Horror ez a posta.
Szerintem kétszer fizettették meg velem, nem rémlik, hogy korábban le kellett volna még bármit jelenteni bárhova, ha IOSS rendeltem.