- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- KillerGame12: PC őssze rakás
- sh4d0w: Szörnyűség
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
12800 - 12701
14219 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-01-18 15:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fundiego
tag
A 10.16-ai állapot a célországban lévő kicserélő központra utal, azaz beérkezett abba az országba. Onnantól kezdve majd feldolgozzák, és továbbítják az adott ország postai rendje szerint. Egyébként, ha kérdezhetem, az Országos Logisztikai Központ státusza után, mennyi idő telt el a A küldemény a célországba elküldve állapotig?
Ezt írja:
Tehát 10.12.-kor került OLK-ba
10.18"Küldemény továbbítása belföldi szállításra"
10.19 "kézbesítés alatt" -
CNCVelMart
újonc
Sziasztok,
két hete rendeltem egy terméket CN raktárból a Banggood-ról, ami akkor előrendelhető volt. Ezen a héten csütörtökön írt a Banggood, hogy megjött hozzájuk az árú és feladták. Becsült megérkezés október 7.
Ma reggel kaptam egy levelet a Magyar Postától, hogy a Packeta Hungary Kft feladott számomra egy üzleti csomagot.
Gondolom ez ugyanaz a csomag, mert mást nem rendeltem sehonnan.
El tudná valaki számomra magyarázni, hogy ki kicsoda ebben a logisztikai láncban? A Postától kapott azonosító PNZDE kezdetű.Ez engem is érdekelne.. hasonló módon jártam, de még a posta érthető módon, (okt 13.-ai rendelés), még nincs az se kiírva a nyomkövetésen, hogy kitől, csak, hogy üzleti csomag. de az általad megadott azonosító stimmel.. végig azonos (5 karakter..én kapom a csomagod?
?).
Neked időközben megérkezett? Betartották az érkezési időt? Kellett valamit még fizetni a postának? Vám és imakassza (vámeljárási adminisztrációs díj -hasra ütött érték, amiről soha nem adnak fizetési elismervényt vagyis fekete pénzbehajtás... tudom, mert vettem át csomagokat egy cégnél, nem nekem szól, de az címre ahol fizetni kellett, de még egy blokkot se adtak róla), amit más futár szolga nem számol fel..)? Az enyém kb. okt30-nov3-ra becsülték vásárlás előtt, szintén banggood-ból. -
Mr.Pentele
tag
A 10.16-ai állapot a célországban lévő kicserélő központra utal, azaz beérkezett abba az országba. Onnantól kezdve majd feldolgozzák, és továbbítják az adott ország postai rendje szerint. Egyébként, ha kérdezhetem, az Országos Logisztikai Központ státusza után, mennyi idő telt el a A küldemény a célországba elküldve állapotig?
-
Fundiego
tag
külföldre feladtam egy levelet:
az országos logisztikai központban 10.12-én került be, a legutóbbi adat ez
10.16 "Bejövő küldemény átvétele a kicserélőben"
Ez azt jeenti, hogy még ki sem ment külföldre? vagy azt hogy már ki ment külföldre, megpróbálták kézbesíteni majd visszajött? -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
-
gg72
veterán
-
Remekelek28
őstag
Üdv. Ups nél töltöttem ki egy csomagfeladást neten. De semmi értesítést nem kaptam,h mikor jön a futár. A cimkét valóban nekem kell rátenni,ha nincs nyomtatóm is? Letölteni nem lehet. Holnap felhívom kiosztom őket az biztos,15 ezer ft ért ilyen szolgáltatást kapni..
-
törölt tag
Sziasztok.
Irorszagbol varok egy kuldemenyt ami sejthetoleg valami nagyobb buborekos boritekban lehet.
Egy ideje azt latom, hogy megerkezett a budaorsi Logisztikai Kozpontba.
Mire lehet szamitani, meddig dekkol a Kicsereloben, mire elkezdik kezbesiteni? -
Mr.Pentele
tag
Sziasztok!
USA-ba szeretnék küldeni egy 1kg-os kicsi csomagot.
Azt tudom, hogy ha ajánlott (+elsőbbségi) küldeményként küldöm, akkor a tracking number csak addig "él", amíg elhagyja kishazánkat.
Ha kérem, hogy tértivevényes legyen, az segít azon, hogy kézbesítésik működjön a tracking?
B verzió: Postacsomag. Itt hogy van a tracking? Ugyanúgy csak az országból kilépésig van nyomonkövetés rögzítve?X-Tra kérdés: van a csomagban egy pici akksi. Ez jelent valami többletet, vagy extra feladatot feladás szempontjából?
Szia!
A tértivevény sem fog segíteni a nyomkövetés folytonosságának biztosításában. Az USA posta sajnos egyszerűen nem szinkronizálja az adatokat más posták nyomkövetési rendszereivel. Nemzetközi postacsomagnál előfordulhat, hogy folytonos tracking társul a küldeményhez, nagyobb esélyt tartok rá, hogy azt a kézbesítéssel bezárólag végig lehet követni. Az akksival kapcsolatban az ügyfélszolgálatot kellene megkérdezni, hogy nem minősül -e postai szállításból kizárt tárgynak emiatt.
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
USA-ba szeretnék küldeni egy 1kg-os kicsi csomagot.
Azt tudom, hogy ha ajánlott (+elsőbbségi) küldeményként küldöm, akkor a tracking number csak addig "él", amíg elhagyja kishazánkat.
Ha kérem, hogy tértivevényes legyen, az segít azon, hogy kézbesítésik működjön a tracking?
B verzió: Postacsomag. Itt hogy van a tracking? Ugyanúgy csak az országból kilépésig van nyomonkövetés rögzítve?X-Tra kérdés: van a csomagban egy pici akksi. Ez jelent valami többletet, vagy extra feladatot feladás szempontjából?
-
Jim74
nagyúr
Na az én történetem végül jól végződött, mert épségben megkaptam a csomagot. Miután elküldtem amiket kértek, rá kb. 2 órára Budaörsről a keszthelyi fő postára teleportált a csomag és átvehető lett ott az automata helyett. Szóval ez az extra út nekem is megvolt.
Látszólag minden stimmel rajta, minden adat email, telefonszám, de tollal rá volt írva, hogy hibás valami, meg kapott egy "csomag biankó" vonalkódos matricát, bármit is jelentsen. Direkt átnéztem, nyoma nincs annak, hogy leszakadt volna róla az eredeti fuvarlevél, de a feladó még a dobozra is ráírta a telefonszámom jól láthatóan, úgyhogy ha nem volt valami rendben akár a helyi posta is hívhatott volna, de nem sikerült nekik.Most hívtak a postától, hogy sikerült kivenni a csomagot az automatából, de nem tudják beazonosítani. Nem is értem mi folyik annál a cégnél. Végül sikerült leegyeztetni mindent, ma megkezdik a szállítást.
Most vagy tényleg nem tudták kiszedni, vagy kiszedték, de nem raktak rá címiratot, vagy amit ráraktak leesett, vagy a fene sem tudja, de hogy hatalmas fejetlenség van, az tuti...
Egyelőre hanyagolni fogom a postát.
-
orkester
őstag
Beszéltem velük (közben a korábbi emailemre is megjött a válasz:
Elektronikus nyilvántartásunk alapján a küldemény jelenlegi státuszát nem tudjuk behatárolni.
A vizsgálatához kérjük, az alábbiakat legyen szíves megküldeni:
· küldemény pontos tartalma (márka, név, típus),
· csomagolás módja,
· küldemény méretei,
· ha a csomagoláson szerepel bármi egyedi jelzés, mely az azonosítást segíti, kérjük azt is legyen szíves megadni.)És kb. telefonon is ennyit mondtak el, kerestetni kell a csomagot, elképzelhető, hogy leszakadt róla a fuvarlevél, nem tudnak központi hibáról, de felvették mint hiba bejelentést, ellenőrizni fogják, hogy pl. miért nem kaptam emailt se róla.
Na az én történetem végül jól végződött, mert épségben megkaptam a csomagot. Miután elküldtem amiket kértek, rá kb. 2 órára Budaörsről a keszthelyi fő postára teleportált a csomag és átvehető lett ott az automata helyett. Szóval ez az extra út nekem is megvolt.
Látszólag minden stimmel rajta, minden adat email, telefonszám, de tollal rá volt írva, hogy hibás valami, meg kapott egy "csomag biankó" vonalkódos matricát, bármit is jelentsen. Direkt átnéztem, nyoma nincs annak, hogy leszakadt volna róla az eredeti fuvarlevél, de a feladó még a dobozra is ráírta a telefonszámom jól láthatóan, úgyhogy ha nem volt valami rendben akár a helyi posta is hívhatott volna, de nem sikerült nekik. -
Jim74
nagyúr
Jóvanazúgy ország...
-
Jim74
nagyúr
Hasonló esetben én sem lennék boldog, de biztos nem az üzletfelet hibáztatnám.
-
orkester
őstag
Én is most beszéltem az ügyfélszolágalatukkal. Szerencsére nagyon korrekt ügyintézővel beszéltem.
Kitárolási hiba a státusz. Valószínűleg nem nyílik az a rekesz, amibe betettem a csomagot. Ma is kimennek orvosolni a hibát, a tegnapi mailemet is látta a rendszerben, arra küldik ki ma a kollégát.
Azt az ígéretet kaptam, hogy mindenféleképpen értesítenek, hogy hol tart az ügy.Azért ez is elég érdekes. Péntek óta egyik nap se nyílik a rekesz, gondolom azért aki szedi a csomagokat tud róla és akkor minden nap otthagyja, hogy jól van az úgy, talán majd holnap? Neked kell bejelenteni, hogy foglalkozzanak vele, hogy szar az automata?
-
BITBOYS
addikt
Ezeket megelőzően én is elégedett voltam az automatás rendszerükkel, de valami drámaian megváltozott az utóbbi 1-2 hét alatt.
És nekem is okozott feszültséget vevő vagy eladói részről.. pedig én csak jót akartam de mégis nálam csapódott le a feszültség. -
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
Nekem ez volt az első negatív élményem velük. Ez volt számomra a legolcsóbb és legkényelmesebb (gyalog kb. 5 perc), de legközelebb inkább pár száz forinttal drágábban, de a Foxpost-ot választom.

Mondjuk velem a Packeta játszotta el, hogy nem tudták automatába tenni, ezért az 5 km-re arrébb lévő partner üzletbe tették le a csomagom, pedig lett volna közelebb másik automata is...
-
Jim74
nagyúr
Szia! Hasonlóan vagyok én is péntek délelőtt óta, nem mozdul innen a státusz:
2023. 09. 25. 22:29 A küldemény feldolgozás alatt Országos Logisztikai Központ|BudaörsElőtte volt 2db "A küldemény szállítás alatt" és egy értesítést nem kaptam a feladásról sem. Hamarosan felhívom őket, hátha telefonon is elmondják ugyanezt.

Ami még érdekes, hogy ma bármit csinálok nem megy a posta app sem, azt írja hiba a szinkronizáció során.
Én is most beszéltem az ügyfélszolágalatukkal. Szerencsére nagyon korrekt ügyintézővel beszéltem.
Kitárolási hiba a státusz. Valószínűleg nem nyílik az a rekesz, amibe betettem a csomagot. Ma is kimennek orvosolni a hibát, a tegnapi mailemet is látta a rendszerben, arra küldik ki ma a kollégát.
Azt az ígéretet kaptam, hogy mindenféleképpen értesítenek, hogy hol tart az ügy. -
BITBOYS
addikt
MPL nyomkövetési oldala meg... "502 Bad Gateway openresty/1.19.9.1"
Rakás sz*r lett ez a rendszer. A palackposta megbízhatóbb ezerszer

-
MaxxDamage
félisten
MPL nyomkövetési oldala meg... "502 Bad Gateway openresty/1.19.9.1"
-
BITBOYS
addikt
Sziasztok!
Posta automatából automatába adtam fel csomagot. Pénteken délelőtt elhelyeztem a csomagot az automatában, azóta nem történt semmi, pedig tudom hogy naponta töltik/ürítik az adott automatát.
Valaki járt már így? Meddig "pihentethetik" a csomagot?
Ügyfélszolgálatnak írtam, de csak annyi választ kaptam, hogy a bejelentésemet továbbították az illetékes osztályuknak.Szerk.: bakker most látom, hogy más is szív ezzel.
MPL csomagautomatát felejtsétek el egy időre! Csak a gond van velük.
Postán kellett átvennem a csomagom, mert végül oda rakták le és akik utánam érkeztek mind majdnem így jártak, mindegyik az automatával szívott vagy gondja volt vele. -
orkester
őstag
Sziasztok!
Posta automatából automatába adtam fel csomagot. Pénteken délelőtt elhelyeztem a csomagot az automatában, azóta nem történt semmi, pedig tudom hogy naponta töltik/ürítik az adott automatát.
Ügyfélszolgálatnak írtam, de csak annyi választ kaptam, hogy a bejelentésemet továbbították az illetékes osztályuknak.Szerk.: bakker most látom, hogy más is szív ezzel.
Beszéltem velük (közben a korábbi emailemre is megjött a válasz:
Elektronikus nyilvántartásunk alapján a küldemény jelenlegi státuszát nem tudjuk behatárolni.
A vizsgálatához kérjük, az alábbiakat legyen szíves megküldeni:
· küldemény pontos tartalma (márka, név, típus),
· csomagolás módja,
· küldemény méretei,
· ha a csomagoláson szerepel bármi egyedi jelzés, mely az azonosítást segíti, kérjük azt is legyen szíves megadni.)És kb. telefonon is ennyit mondtak el, kerestetni kell a csomagot, elképzelhető, hogy leszakadt róla a fuvarlevél, nem tudnak központi hibáról, de felvették mint hiba bejelentést, ellenőrizni fogják, hogy pl. miért nem kaptam emailt se róla.
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Szia! Hasonlóan vagyok én is péntek délelőtt óta, nem mozdul innen a státusz:
2023. 09. 25. 22:29 A küldemény feldolgozás alatt Országos Logisztikai Központ|BudaörsElőtte volt 2db "A küldemény szállítás alatt" és egy értesítést nem kaptam a feladásról sem. Hamarosan felhívom őket, hátha telefonon is elmondják ugyanezt.

Ami még érdekes, hogy ma bármit csinálok nem megy a posta app sem, azt írja hiba a szinkronizáció során.
-
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
-
MaxxDamage
félisten
Szeretnék küldeni Postán egy "levelet"
15x18-as bubis borítékban (vastagsága max. 1.5 cm - M.2 SSD van benne 2 kartonlap közé fogva, az ESD zacsiban és pára elszívóval) küldve hogyan jön ki a legjobb áron és tutira oda is érjen a címzetthez?
Ajánlott levélként adjam fel és úgy jó lesz? -
ACE-
addikt
Hát mert pl. lehet hogy nem raktál bele semmit... A Posta úgy gondolja, ha fizikálisan megvan a csomag majd akkor jelzi a címzett felé... ami végülis logikus.
-
orkester
őstag
Köszi a megnyugtató infót. Mondjuk nem mondanám, hogy ez így egy jól működő rendszer. Miért nem tudja az automata elküldeni, hogy megvan a csomag? Foxpostnál ez azért jobban meg van oldva.
-
ACE-
addikt
MPL automatából automatába normális, hogy ma délután fél 1 körül lett elhelyezve a csomag és még mostanáig nem hogy értesítés nem jött, de a csomagszámra keresve sincs semmi? Csak ez: "A megadott küldeményre vonatkozóan a rendszer sajnos nem talált adatot."
Tegnap is adtak fel nekem csomagot csak ott postából automatába és feladás után rögtön jött email és a nyomkövetés is ment.
A csomagautómatás küldésnél csak akkor jön értesítés, ha a Posta átveszi onnan, amig csak az automatában van, addig nem. Mivel hétvégén nem megy érte senki, ezért majd hétfőn kapsz valamikor értesítést, ha átvették az automatából.
-
BITBOYS
addikt
Nem tudom mi történt az MPL csomagautomatás rendszerrel, de valami roh@dt sz*r lett.
Két különböző helyről elküldött csomagom is problémásan jutott el hozzám.
Mindkettőnél hívnom kellett az ügyfélszolgálatot, mert az egyik napokig az automatájukban hevert és csak hibaüzeneteket dobált. Senki sem nézett rá, én meg hiába hívogattam az üsz-ot, szinte semmit sem tudtak tenni az ügyemben.
Nagy nehezen egy hét parkolás után kivették végre a csomagom és 9 napos átfutási idővel megérkezett a megfelelő automatába ahova kértem. Kiemelt csomagként volt feladva, nem alapdíjasként.
A másikat is kiemelten 1 napos szállítási idővel küldték el, hogy péntekre biztosan megérkezzen. Minden adatom meg volt adva a szállítással kapcsolatban, lakhely, telefonszám, stb..
Az MPL futár péntek kora reggel 06:30-kor vette át a csomagot kiszállításra és voilá.. a nap végén visszavitte a bázisukra.
Ennyi! Semmi más információ! Itt is délutáni csevej az üsz-al..végeredményként elnézést kértek és hétfőn majd kiviszik az egyik közelemben lévő postára és ott tudom átvenni valamikor napközben.
Azt, hogy miért nem szállítottak le a csomagot a kért automatába nem tudták megválaszolni. Címem, telefonszámom a futárnál volt.. meg se próbáltak elérni. Pedig 1-2km-re lakok az automatától. -
orkester
őstag
MPL automatából automatába normális, hogy ma délután fél 1 körül lett elhelyezve a csomag és még mostanáig nem hogy értesítés nem jött, de a csomagszámra keresve sincs semmi? Csak ez: "A megadott küldeményre vonatkozóan a rendszer sajnos nem talált adatot."
Tegnap is adtak fel nekem csomagot csak ott postából automatába és feladás után rögtön jött email és a nyomkövetés is ment.
-
Met
nagyúr
Nem posta, DHL.
Hétfőn adtak fel nekem csomagot, hétfőn jött mail hogy mit kell fizetnem (ÁFA+ügyintézés), ki is fizettem.
Ma már pesten van a csomag, viszont a nyomkövetés szerint függőben van.
Még nem aggódok mert péntekre írták a várható kézbesítést.Vagy aggódjak?
Gondoltam ha holnap is függőben van akkor telefonálok nekik. -
Skinny26
aktív tag
Bizonyára szerződése van az áruháznak a postával. Olyan ez mint amikor a borítékra "díj hitelezve" van ráírva. Összesítve fizet egyszerre a címzett mondjuk havonta, vagy hetente...
A postán meg már biztos ismerték, hogy az áruháznak igy szoktak visszaküldeni és már automatikusan így vették fel a csomagot. Vagy lehet a rendszerbe is már eleve igy van beállítva...Jaja, ez lehet biztosan. Köszi!
-
sopruk
senior tag
Még azt sem csináltam, hanem csak egy nagy borítékra írtam rá a feladó és a címzett adatait (mintha levelet küldtem volna), és ráragasztottam a dobozra.
A címzettnek lehetnek emiatt költségei? Nem lett a dobozra semmilyen érték ráírva, se semmi. A papíron is amit kaptam vissza a postától az állt, hogy nem kell fizetnie senkinek, minden díjnál az érték 0 Ft.
Bizonyára szerződése van az áruháznak a postával. Olyan ez mint amikor a borítékra "díj hitelezve" van ráírva. Összesítve fizet egyszerre a címzett mondjuk havonta, vagy hetente...
A postán meg már biztos ismerték, hogy az áruháznak igy szoktak visszaküldeni és már automatikusan így vették fel a csomagot. Vagy lehet a rendszerbe is már eleve igy van beállítva... -
Skinny26
aktív tag
Még azt sem csináltam, hanem csak egy nagy borítékra írtam rá a feladó és a címzett adatait (mintha levelet küldtem volna), és ráragasztottam a dobozra.
A címzettnek lehetnek emiatt költségei? Nem lett a dobozra semmilyen érték ráírva, se semmi. A papíron is amit kaptam vissza a postától az állt, hogy nem kell fizetnie senkinek, minden díjnál az érték 0 Ft.
-
Tiédetis
senior tag
Sziasztok!
Feladtam most egy csomagot, 5,5 kg súllyal, de a postán nem kellett fizetnem érte semmit. Természetesen a címzettnek se kell, mert garanciába küldtem vissza cuccokat az egyik nagy áruháznak. Csak a visszaigazoló papírkát kaptam.
A dobozt magát én vittem, meg is címeztem rendesen.
Én ronthattam el valamit, vagy a posta?
Vagy csak szerencsém volt?ha te nyomtattad az általuk küldött feladóvevényt, akkor az neked ingyenes, a többit majd rendezi a címzett
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Feladtam most egy csomagot, 5,5 kg súllyal, de a postán nem kellett fizetnem érte semmit. Természetesen a címzettnek se kell, mert garanciába küldtem vissza cuccokat az egyik nagy áruháznak. Csak a visszaigazoló papírkát kaptam.
A dobozt magát én vittem, meg is címeztem rendesen.
Én ronthattam el valamit, vagy a posta?
Vagy csak szerencsém volt? -
zsero
aktív tag
Sziasztok, Amazon.de-től kaptam egy DHL csomagcímkét visszaküldésre. Az a kérdésem, hogy ezt hol tudom feladni?
A https://dhlexpress.hu/ oldalon találtam térképes keresőt, ott a Shell benzinkutakat pl. kidobja, de azt írja hogy csak 34 cm alatti csomagot fogadnak.
Az Amazon meg erre az oldalra irányít:
https://www.dhl.com/hu-hu/home/reszlegeink/parcel/lakossagi-ugyfelek-szamara/servicepoint-finder.htmlItt viszont tök más helyek vannak megadva, leginkább posták meg autómaták.
Feladhatom ezt autómatában is?Plusz, ha csak postában lehet, akkor gondolom még mai nap csak ilyen plázákban találok nyitvatartó postát, nem?
Etele plázában leadtam a frissen nyílt vasárnapi postán.
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, Amazon.de-től kaptam egy DHL csomagcímkét visszaküldésre. Az a kérdésem, hogy ezt hol tudom feladni?
A https://dhlexpress.hu/ oldalon találtam térképes keresőt, ott a Shell benzinkutakat pl. kidobja, de azt írja hogy csak 34 cm alatti csomagot fogadnak.
Az Amazon meg erre az oldalra irányít:
https://www.dhl.com/hu-hu/home/reszlegeink/parcel/lakossagi-ugyfelek-szamara/servicepoint-finder.htmlItt viszont tök más helyek vannak megadva, leginkább posták meg autómaták.
Feladhatom ezt autómatában is?Plusz, ha csak postában lehet, akkor gondolom még mai nap csak ilyen plázákban találok nyitvatartó postát, nem?
-
Tiédetis
senior tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
Tiédetis
senior tag
Nem értem most mi is van királyi postán
Feladtam egy nemzetközi csomagot és most küldik belföldi szállításra? Hol? Itthon?
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
két hete rendeltem egy terméket CN raktárból a Banggood-ról, ami akkor előrendelhető volt. Ezen a héten csütörtökön írt a Banggood, hogy megjött hozzájuk az árú és feladták. Becsült megérkezés október 7.
Ma reggel kaptam egy levelet a Magyar Postától, hogy a Packeta Hungary Kft feladott számomra egy üzleti csomagot.
Gondolom ez ugyanaz a csomag, mert mást nem rendeltem sehonnan.
El tudná valaki számomra magyarázni, hogy ki kicsoda ebben a logisztikai láncban? A Postától kapott azonosító PNZDE kezdetű. -
Graphics
Jómunkásember
-
azbest
félisten
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de MPL csomagautomatába még nem adtam fel csomagot.Kell valamit nyomtatnom a csomagfeladáshoz, vagy majd a postás tesz rá cimkét, mint a Foxpost esetében ?

Szerk.:
Közben megtaláltam elvileg a választ:
Csomagfeladáshoz elég online címiratot készítened, nincs szükség címirat nyomtatásra.Azért valami azonosító nem árt a dobozra, nem tudom helyben nyomtat e rá a felvevő matricát, de ha elkavarják, akkor kód nélkül nehezen kerül elő.
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de MPL csomagautomatába még nem adtam fel csomagot.Kell valamit nyomtatnom a csomagfeladáshoz, vagy majd a postás tesz rá cimkét, mint a Foxpost esetében ?

Szerk.:
Közben megtaláltam elvileg a választ:
Csomagfeladáshoz elég online címiratot készítened, nincs szükség címirat nyomtatásra. -
Sundesz
addikt
Eddig nem volt semmi gondom vele. Többször adtam fel csomagautomatába érkezéssel küldeményt. Most és is megjártam. A legnagyobb baj az, hogy ha valami probléma adódik akkor nagyon nehézkes az utánajárás. Telefont nem veszik fel vagy már nem is él a szám. Nem tudnak semmit. Külsős cég végzi az automaták javítását.
Én telefonon tudtam beszélni velük, rosszul mutatta a rendszerük de kézbesítettek mindent. Inkább az Alza a ludas, aki 1 hétig legalább ül a csomagon. Máskor amint megkapták jeleztek, hogy beérkezett.
-
mefistofeles
veterán
Na elkezdtem a csomagküldéses sztorit hétfőn, most befejezem.
Tőmondatokban.
25.-én pénteken (augusztus) megrendeltem az MPL-től egy csomagküldést, háztól-házig.
Még aznap felhívott az ügyintéző és megegyeztünk a hétfői 28.-i napban a csomag felvételére.
28.-án senki nem jött, nem hívott, semmiféle infót nem kaptam a szállítás elmaradásáról.
29.-én kétszer is beszéltem egy ügyintézővel, aki biztosított, hogy megsürgeti a dolgot.
(este még egy panaszlevelet is írtam a postának)
attól kezdve péntekig SEMMI.
Pénteken délután hív egy ember, hogy akkor hamarosan jönnek a csomagért.
Közöltem vele, hogy ne siessenek annyira mert már elküldtem a GLS-el. (nekik 24 óra sem kellett a megrendeléstől a csomag felvételéig)Ebben az egészben nem az a legbosszantóbb, hogy egy hétfői csomagért pénteken jönnek, bár ez még a lovaskocsi korszakban is sok lett volna, hanem az, hogy augusztus 25. től szept. 1.-ig le sem szartak, többszöri megkeresésre sem! Se egy email, se egy sms vagy telefon, semmi!
Ezek után biztos, hogy ha fegyvert fognak a fejemhez, akkor sem fogom az MPL-t választani többet! -
mickemoto
őstag
Az MPL csomagautomata kézbesítés másnál is ilyen nyögvenyelős? 5 nap alatt nem értek az Alza-hoz a visszaküldött csomagok. A csomagkövetés alatt meg szerepel a sikeresen kézbesítve, majd alatta kiszállítás alatt. Ez normális? Korábban igaz postán feladva, de 1 nap alatt célbaért minden.

Eddig nem volt semmi gondom vele. Többször adtam fel csomagautomatába érkezéssel küldeményt. Most és is megjártam. A legnagyobb baj az, hogy ha valami probléma adódik akkor nagyon nehézkes az utánajárás. Telefont nem veszik fel vagy már nem is él a szám. Nem tudnak semmit. Külsős cég végzi az automaták javítását.
-
Jester01
veterán
Azért annyira nem.
Bubis közepes borítékba talán belefér méretre.Ajánlott légpárnás belföldi postakész boríték LC/5 (180x265 mm) jelenleg 1345 Ft
-
MaxxDamage
félisten
-
Jester01
veterán
Pici ami 1kg alatti.

Azt levélként kellett volna feladni.
-
MaxxDamage
félisten
-
Jester01
veterán
Sziasztok!
Ha valaki felad nekem egy csomagot itthon és én azt nem venném át (mert a felvételt megtagadom, kérem küldjék vissza a feladónak), akkor azt vissza viszik a feladónak.
Kérdés, hogy ilyen esetben is kell fizetnie a feladónak a vissza juttatásért? /feladás díja 2.600+ Ft volt/
Attól függ pontosan milyen csomag.
6) MPL postacsomag visszakézbesítése esetén a fizetendő díj 1 315 Ft.
(forrás) -
MaxxDamage
félisten
Sziasztok!
Ha valaki felad nekem egy csomagot itthon és én azt nem venném át (mert a felvételt megtagadom, kérem küldjék vissza a feladónak), akkor azt vissza viszik a feladónak.
Kérdés, hogy ilyen esetben is kell fizetnie a feladónak a vissza juttatásért? /feladás díja 2.600+ Ft volt/
-
mefistofeles
veterán
Sosem küldtem még MPL-csomagküldéssel (háztól, házig) terméket vevőnek, de soha többet nem is fogok.
Pénteken telefonáltak, hogy hétfőn jönnek a csomagért. Persze időpontot még csak hozzávetőlegesen sem tudtak adni. Egész nap vártam őket de se telefon, se SMS, se futár nem jött. Most hívnám őket de már az ügyfélszolgálat se működik.
Számomra ez elfogadhatatlan és nem szolgáltatás! Többet soha! -
Sundesz
addikt
Az MPL csomagautomata kézbesítés másnál is ilyen nyögvenyelős? 5 nap alatt nem értek az Alza-hoz a visszaküldött csomagok. A csomagkövetés alatt meg szerepel a sikeresen kézbesítve, majd alatta kiszállítás alatt. Ez normális? Korábban igaz postán feladva, de 1 nap alatt célbaért minden.

-
mickemoto
őstag
-
wdarty
tag
Sziasztok. MPL csomagot küldtem egy csomagautomatába pár napja. Pont azon a napon amikor a csomagot elhelyezték az automatába műszaki hiba történt. Az automata azóta sem üzemel. A vevő már négy napja nem tudja felvenni a csomagot. Két napja már be lett jelentve a hiba, azóta sem csinálták meg. Telefonban azt mondták router hibásodott meg. A kérdésem az hogy ilyenkor a postának nem kellene kötbért fizetnie a késedelmes teljesítés miatt? Mert az MPL csomag két munkanapos időgarantált szolgáltatás. Tegyek panaszt?
Írj nekik, nekem miután írtam, egy este alatt megjött a csomagom.
-
mickemoto
őstag
Sziasztok. MPL csomagot küldtem egy csomagautomatába pár napja. Pont azon a napon amikor a csomagot elhelyezték az automatába műszaki hiba történt. Az automata azóta sem üzemel. A vevő már négy napja nem tudja felvenni a csomagot. Két napja már be lett jelentve a hiba, azóta sem csinálták meg. Telefonban azt mondták router hibásodott meg. A kérdésem az hogy ilyenkor a postának nem kellene kötbért fizetnie a késedelmes teljesítés miatt? Mert az MPL csomag két munkanapos időgarantált szolgáltatás. Tegyek panaszt?
-
wdarty
tag
Sziasztok! PNLUC kezdetű aliról rendelt csomagok után hol lehet érdeklődni? Már 10 napja ugyanazt mutatja (A küldeményt a feladó előrejelezte). Másik csomagom ugyanekkor, ugyanezzel a szöveggel már egy hete megjött.
Neked végül mi lett a csomagoddal?
-
wdarty
tag
Érdekes mert én most először kapok EO helyett postával csomagot (PNLUC) és tegnap átvették és ma már hozza a postás (Bp.)... bár annyira nem tetszik mert EO-nál mindig megadtam a csomag automatát, és nem kellett itthon lenni, itt meg még nem találták fel ezt a funkciót, pedig Posta automata is jó lenne nekem... de így meg ilyenkor itthon kell lenni vagy futkosni a Postára... sajnálom az EO "kivezetését".
Írtam nekik.
-
ACE-
addikt
Érdekes mert én most először kapok EO helyett postával csomagot (PNLUC) és tegnap átvették és ma már hozza a postás (Bp.)... bár annyira nem tetszik mert EO-nál mindig megadtam a csomag automatát, és nem kellett itthon lenni, itt meg még nem találták fel ezt a funkciót, pedig Posta automata is jó lenne nekem... de így meg ilyenkor itthon kell lenni vagy futkosni a Postára... sajnálom az EO "kivezetését".
-
wdarty
tag
Külföldi rendelés esetén, hogyan lehet megtudni, hogy ki végzi a kiszállítást?
Pl. Express One mindig gyors, 1 nap az átlaguk. De most kifogtam megint egy "Magyar Posta"s kiszállítást, és itt megállt az élet...
Magyar Postát nem akarják megszüntetni? -
Czimby
addikt
Köszi mindenkinek a hasznos infókat!
Holnap megyek veszek pár borítékot.
Meg kérek majd rá elsőbbségit is. -
cof
veterán
Elsőbbségit még kérnék rá azért, mert egyéb esetben 4-5 napig is ülhetnek a csomagon. Nem tétel mert +50Ft körül van.
-
gyulaszu
senior tag
Akkor vagy változott az utóbbi időben, vagy félre tájékoztatott (az elméletről) a postás kisasszony...
Mondjuk én mostanában európai és Európán kívüli küldeményeket adtam fel ily módon. (érme csere-bere) és eddig mndig felvették... -
gyulaszu
senior tag
Annyit még azért hozzátennék az előttem szólóhoz, hogy (elméletileg) tárgy/árucikk nem küldhető...
Gyakorlatilag nem szokták kérdezni, de akár az is előfordulhat. -
Czimby
addikt
Ha veszek egy postakész ajánlott borítékot 835Ft és ebbe csomagolom amit el szeretnék küldeni(SSD) 60g súlyú. Kell még pluszban fizetnem súly alapján vagy a boríték árával le van tudva minden?
-
ACE-
addikt
Az illetékekről szóló törvény módosítása értelmében 2024. január 1-én megszűnik az illetékbélyegek forgalmazása és elfogadása - írja a Magyar Posta.
Az illetékbélyeg helyett az eljárási díjakat a a hatóság által közölt számlára történő utalással vagy készpénzátutalási megbízással lehet fizetni.Épp ideje volt...
-
törölt tag
Az illetékekről szóló törvény módosítása értelmében 2024. január 1-én megszűnik az illetékbélyegek forgalmazása és elfogadása - írja a Magyar Posta.
Az illetékbélyeg helyett az eljárási díjakat a a hatóság által közölt számlára történő utalással vagy készpénzátutalási megbízással lehet fizetni. -
dzsi23
addikt
Ezek az úgynevezett Prime levelek L(A-Z) 9 db számjegy, 2 betűs országkód végződés, nagyon változóan vannak kezelve. Vannak posták, ahol egyszerűen meg sem próbálják kézbesíteni, csak értesítőt hagynak róla (általában SMS-ben) vagy mérettől függően (leginkább a postaládába elhelyezhetőeket) rendesen kikézbesítik a címen. Az hogy az értesítőt milyen formában küldik ki, nem lehet tudni, ha van a csomagon telefonszám, akkor nagyrészt SMS-ben, de ettől függetlenül lehetséges papíron is a postaládába dobott értesítőt kapni. Röviden, a helyi posta szokásai alapján működik mindez.
A küldemény továbbítása kézbesítésre állapotban van rá esély, hogy ki fogják kézbesíteni a címedre, de tapasztaltam már olyat is, hogy ennek ellenére csak értesítőt kaptam, viszont ettől a bejegyzéstől számítva nem sokára.
Végül emailben kaptam ma (azaz már tegnap, hétfőn) értesítést reggel, és délután át is vettem a csomagot a postán. A csomagolás miatt túl nagy lett, nem próbálták kiszállítani.
-
Mr.Pentele
tag
Sziasztok!
Várok egy LS.........NL azonosítójú csomagot; a nyomkövetés szerint már reggel a helyi postára ért, de nem szállították ki, sms/email sem jött, hogy esetleg bemehetek átvenni. Délután 2 előtt hívtam őket, hogy várjak a csomagra, vagy menjek be érte (nem tudom, hogy pontosan mekkora, és kiszállítják-e). Egy hölgy vette fel, elvileg megnézte a csomagokat, és nem látta az enyémet, "biztos a kézbesítőnél van", de azóta sem jött meg.
Holnap délelőtt nyitva vannak, menjek be a csomagért, vagy várjam meg az sms-t/értesítőt? Küldenek egyáltalán sms-t az ilyen csomagokról?Ezek az úgynevezett Prime levelek L(A-Z) 9 db számjegy, 2 betűs országkód végződés, nagyon változóan vannak kezelve. Vannak posták, ahol egyszerűen meg sem próbálják kézbesíteni, csak értesítőt hagynak róla (általában SMS-ben) vagy mérettől függően (leginkább a postaládába elhelyezhetőeket) rendesen kikézbesítik a címen. Az hogy az értesítőt milyen formában küldik ki, nem lehet tudni, ha van a csomagon telefonszám, akkor nagyrészt SMS-ben, de ettől függetlenül lehetséges papíron is a postaládába dobott értesítőt kapni. Röviden, a helyi posta szokásai alapján működik mindez.
A küldemény továbbítása kézbesítésre állapotban van rá esély, hogy ki fogják kézbesíteni a címedre, de tapasztaltam már olyat is, hogy ennek ellenére csak értesítőt kaptam, viszont ettől a bejegyzéstől számítva nem sokára.
-
Mr.Pentele
tag
"Ha postafiók a levelezési cím, csak és kizárólag a postafiókos címet kell megadni. A telephely címét nem kell szerepeltetni. " forrás
Ha szerepel szerintem akkor sem nézik. Viszont az irányítószámnak egyeznie kell, tehát ha másik postához tartozik a két telephely akkor nem fog menni.
Viszont előfizethetsz utánküldési szolgáltatásra.
Szia!
Igen, van rá lehetőség.
Itt találod a leírást, az oldal alján a kérdéseknél pont van egy ilyen helyzet, amire te is kíváncsi vagy.
"Kérhetem cégem székhelyére címzett küldeményeimet is postafiókra kézbesíteni?
Igen, cége címére (székhelyére), vagy telephelyére címzett küldeményeit kérésére postafiókjába kézbesítjük. Ha telephelyének kézbesítő postáján vált postafiókot, akkor díjmentesen tesszük. Amennyiben a kézbesítő posta eltérő, akkor az Utánküldés szolgáltatás feltételei szerint külön díj ellenében kérheti."
Gondolom mindkét címedhez ugyanaz a kézbesítő posta tartozik, mert abban az esetben igen, kérheted, hogy a nem a postafiókra címzett küldeményeidet is a postafiókba kapd meg, ahogyan az idézett szövegben is írják.
-
dzsi23
addikt
Sziasztok!
Várok egy LS.........NL azonosítójú csomagot; a nyomkövetés szerint már reggel a helyi postára ért, de nem szállították ki, sms/email sem jött, hogy esetleg bemehetek átvenni. Délután 2 előtt hívtam őket, hogy várjak a csomagra, vagy menjek be érte (nem tudom, hogy pontosan mekkora, és kiszállítják-e). Egy hölgy vette fel, elvileg megnézte a csomagokat, és nem látta az enyémet, "biztos a kézbesítőnél van", de azóta sem jött meg.
Holnap délelőtt nyitva vannak, menjek be a csomagért, vagy várjam meg az sms-t/értesítőt? Küldenek egyáltalán sms-t az ilyen csomagokról?Ja, jelenleg "A küldemény továbbítása kézbesítésre" státuszban van, ezt elvileg a helyi posta jegyezte be.
-
dzsi23
addikt
Sziasztok!
Holnap délelőtt nyitva vannak, menjek be a csomagért, vagy várjam meg az sms-t/értesítőt? Küldenek egyáltalán sms-t az ilyen csomagokról? -
Jester01
veterán
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy úgy béreljek egy postafiókot a vállalkozásomnak, hogy ha bármely telephelyére érkezik egy levél, akkor az összes ugyanabba a postafiókba érkezzen, tehát megadott címtől függetlenül?
Tehát ha a borítékon ez van:
Zöldség Kft., 1111 Budapest, Kende utca 1., PF 1234
Vagy ez:
Zöldség Kft., 1112 Budapest, Egér út 1., PF 1234
Akkor mindkét esetben a 1234-es postafiókba érkezzen egy postára?Igen, a postán is megkérdezhetném, de viszonylag sürgős a válasz.
Köszönöm!"Ha postafiók a levelezési cím, csak és kizárólag a postafiókos címet kell megadni. A telephely címét nem kell szerepeltetni. " forrás
Ha szerepel szerintem akkor sem nézik. Viszont az irányítószámnak egyeznie kell, tehát ha másik postához tartozik a két telephely akkor nem fog menni.
Viszont előfizethetsz utánküldési szolgáltatásra.
-
meili
tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy úgy béreljek egy postafiókot a vállalkozásomnak, hogy ha bármely telephelyére érkezik egy levél, akkor az összes ugyanabba a postafiókba érkezzen, tehát megadott címtől függetlenül?
Tehát ha a borítékon ez van:
Zöldség Kft., 1111 Budapest, Kende utca 1., PF 1234
Vagy ez:
Zöldség Kft., 1112 Budapest, Egér út 1., PF 1234
Akkor mindkét esetben a 1234-es postafiókba érkezzen egy postára?Igen, a postán is megkérdezhetném, de viszonylag sürgős a válasz.
Köszönöm! -
MaxxDamage
félisten
-
Rage47
nagyúr
Posta ügyfélszolgálat szokott válaszolni pár órán belül vagy nagy pechem volt?

1 hónap nálam az emailes válaszidejük.
-
MaxxDamage
félisten
Posta ügyfélszolgálat szokott válaszolni pár órán belül vagy nagy pechem volt?

-
Rage47
nagyúr
Tegnap hozta a postás az értesítőt. 🤣
Mikor már átvettem a postán előtte nap. -
semmiho
tag
EU-n kívülről, ha jól értelmezem a szabályozást, 45 EUR érték alatt ÁFA- és vámmentes egy rendelt csomag. (Svájcból rendelnék, mindössze 34 EUR összértékben.)
Van/lesz majd bármilyen extra teendőm a csomag kapcsán?
Köszi előre is!
(12+ éve nem rendeltem EU-n kívülről semmit, nem vagyok képben.) -
ACE-
addikt
Gondolom pénteken amikor betetted előtte már ürítettek, így a következő ürítés már csak hétfőn volt. Az automatába helyezésről nem küld üzenetet, csak amikor kiveszik onnan, ezért kaphattál csak hétfőn. Én ezt úgy értelmezem hogy az automata ahova vitték tele volt, ezért ilyenkor a postán vehető át a csomag.
-
Rage47
nagyúr
Szerencsére áramszünet volt a postán, ezért gyorsan megtalálták a csomagom. Komolyan röhögtem magamban, hogy mikor papírral, kézzel dolgoznak sz.gép nélkül, akkor egyből megvan a csomag. Máskor teljesen szét vannak esve.

-
Rage47
nagyúr
sziasztok,
találkozott már valaki hasonlóval?
Itthon voltam egész nap, nem jött a futár, nincs értesítő sem nyilván. Ugyanakkor postán átvehető a státusz
nem értem mi folyik ittUgyanez van nálam most.
Németből jön a csomagom, ott ezt írja: Unsuccessful delivery attempt
Magyar oldalon: A küldemény postán átvehető (értesítőn szereplő dátumtól)Nem is kaptam értesítőt. Egész nap itthon vagyok. Vicc ez nem szolgáltatás.
-
Kolondrum
félisten
-
fradi81
veterán
-
sopruk
senior tag
-
fradi81
veterán
Hali
Foxpost csomagküldés házhoz utánvéttel, a feladáskor kell fizetnem valamit? Ha nem veszi át a csomagot bukhatok némi pénzt? -
érték_elek
csendes tag
Sziasztok! PNLUC kezdetű aliról rendelt csomagok után hol lehet érdeklődni? Már 10 napja ugyanazt mutatja (A küldeményt a feladó előrejelezte). Másik csomagom ugyanekkor, ugyanezzel a szöveggel már egy hete megjött.
-
sopruk
senior tag
Még egy kérdés, ad az automata valamilyen bizonylatot a feladásról vagy hogyan lehet bizonyítani, hogy valami tényleg fel van adva?
Én még januárban adtam fel így automatába csomagot. Bizonylatot nem kaptam, csak néhány órával később e-mailben egy igazolást a feladásról adatokkal, küldeményazonosítóval. Nem tudom miért csak akkor, lehet akkor vették ki az automatából...
-
subset
senior tag
Sziasztok,
Ausztriai decathlonban vásárolnék.
Létezik valami szolgáltatás, hogy egy szolgáltató ausztriai címére kiszállítja az ottani decathlon a terméket, és onnan küldi nekem tovább a szolgáltató a hazai címemre ?
Köszi -
érték_elek
csendes tag
-
érték_elek
csendes tag
Köszi, remélem tényleg így van. Az eladó azt mondta feladta, de csak ez "A küldeményt a feladó előrejelezte" szöveg van, amihez az is elég, ha csak kitöltöd a rendelőlapot (címiratot).
Új hozzászólás Aktív témák
-
12800 - 12701
14219 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Az USA szerint az nem lopás, ha az AI mások munkáiból tanul
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Linux felhasználók OFF topikja
- IFA 2026: Visszatér a Packard Bell
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i5-13500H 12Mag 16GB/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új Dobozos Lenovo IdeaPad Slim 5 15.1" -60% OLED laptop Ryzen 7 7735HS 16/512 Radeon 680M 2GB 2,5K
- Cím: Egyedi nyitott házas PC / i7-4790 / 16GB RAM / GTX 960 4GB / SSD+HDD / Win10
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0 perces Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen, Teal, 24 hónap garancia
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11,IR KAMERA
- iPhone 13 Pro Max 512GB 100% (1év Garancia) - Új Eredeti Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD fekete lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
?).