- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- KillerGame12: PC őssze rakás
- sh4d0w: Szörnyűség
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
6100 - 6001
14220 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-01-18 15:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írom. Külföldre (Angilába) szeretnék max 5kg súlyú csomagot küldeni. Hogy lenne a legolcsóbb? -
Dyingsoul
veterán
Futár az egész világ. És postás benne minden férfi és nő.

-
nonsen5e
veterán
15.-én adtak fel Kínában egy csomagot nekem, 22.-én az megérkezett Magyarországra, azóta itt dekkol valahol egy raktár mélyén. Kicsit vicc, hogy hamarabb eljut ide a világ másik feléről egy csomag, mint a kis országunkban A-tól B pontig.

-
Dyingsoul
veterán
Nem is a sebességgel volt gond, hanem azzal, hogy 6 és fél óra alatt 11 SMS-t küldtek és mindegyikben ugyanaz állt.
Mindegy persze túléltem csak már kicsit frusztráló volt mert nyilván mások is szoktak keresni telefonon, másfelől gyakran rendelgetek MPL-lel de ilyen még nem volt. -
darksamu
csendes tag
Ilyen más cégeknél (futár) is előfordul, ráadásul a posta tapasztalataim szerint amúgy is elég lassan szokta update-elni a csomagok státuszát.
-
Directors
senior tag
Alakul ez.
"016.11.30
00:26 Országos Logisztikai Központ
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt"Soha nem szokták Budára vinni.
Közvetlenül a településemre hozzák mindég. Így megkerülték. 
-
Directors
senior tag
-
Fancy-boy
addikt
Sziasztok!
Rendeltem egy csomagot egy magyarországi autós boltból.
Kaptam nyomkövetési számot is. Hétfőn lett feladva a bolt elmondása szerint a csomag(MPL) és írták hogy a következő munkanapon kerül kiszállításra. Az az a mai napon kellett volna megkapnom.
Ehelyett a nyomkövetésen csak az látszik hogy a tegnapi napon a csomagomat a posta átvette majd pár órával később ugyan azon a napon:
"Szegedi Logisztikai Üzem
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt"Azóta semmi hír a csomagomról. :/
Szerintetek mi lehet a probléma ? Már több alkalommal rendeltem innen és a feladást követő munkanapon mindég megkaptam a csomagomat.Milyen telefonszámon tudok érdeklődni a csomagomról ? Erről lehet "Lakossági ügyfeleinknek: 06-1-767-8282" ?
Valószínűleg csak egy kis csúszás.
Igen, azon a számon tudnak bővebbet mondani. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy csomagot egy magyarországi autós boltból.
Kaptam nyomkövetési számot is. Hétfőn lett feladva a bolt elmondása szerint a csomag(MPL) és írták hogy a következő munkanapon kerül kiszállításra. Az az a mai napon kellett volna megkapnom.
Ehelyett a nyomkövetésen csak az látszik hogy a tegnapi napon a csomagomat a posta átvette majd pár órával később ugyan azon a napon:
"Szegedi Logisztikai Üzem
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt"Azóta semmi hír a csomagomról. :/
Szerintetek mi lehet a probléma ? Már több alkalommal rendeltem innen és a feladást követő munkanapon mindég megkaptam a csomagomat.Milyen telefonszámon tudok érdeklődni a csomagomról ? Erről lehet "Lakossági ügyfeleinknek: 06-1-767-8282" ?
-
Dyingsoul
veterán
Hát ez akkor is nagyon komoly, home office-ban vagyok tegnap óta csak emiatt a hülye kézbesítés miatt, de már lassan 4 óra és még most sincs itt a futár. Komolyan mondom nem merek még a boltba sem lemenni, mert tuti akkor fog jönni. Közben meg melóhelyre is érkezett két csomag, szóval azokat sem ártana lassan megnézni... Persze én megértem, hogy sok a csomag de legalább egy napszakot ha mondanának, hogy mikor vagy előtte egy órával küldenék az sms-t, hogy várhatóan 1-2 órán belül érkeznek az szuper lenne. És még csak nem is kell álmodozásnak nevezni ezt, látván, hogy 5 sms-t bezzeg tudtak küldeni a semmiről. Jó mindegy nem puffogok csak szar úgy itthon ülni, hogy nem mozdulhatok ki pedig én még a kockábbik fajtából való vagyok, a normális emberek ezt nem is tudom hogy oldják meg.

Hát én tényleg nem bántani akarom a Magyar Postát, de már átvettem a csomagom és már az után is küldtek még két SMS-t arról, hogy megpróbálják még ma kézbesíteni... Szerintem valami nagyon beragadt náluk...
-
gg72
veterán
És hurrá, újra "Letétben van / Item stored, addressee notified" immáron a héten másodszor. Egyszer talán méltóztatják is majd kihozni...
Mondjuk érdekes az, hogy egy másik csomagom a szüleim címére vidékre gond nélkül megérkezett, nem kevergett napokig a BCSKÜ 1. sz. csomagk.-ban. -
Rison77
senior tag
Szerintem a hét elején a logisztikai központjuk azt se tudja mit csinál, kavarnak minden ahogy kell.. Nekem is ma lett volna egy belföldi csomagom Pestről szokták a Gyömrői futárközpontba vinni, utolsó nyom, hogy reggel 4:57-kor elindult Gyömrőre, és így ennyi. Általában 7 órára megérkezik és 8-kor rendszerint felveszi a futár. Nem tudom, fuvarozgatják még egy napot az országban, vagy elrabolták a csomagszállítót az ufók? ..
-
gg72
veterán
Hát ez akkor is nagyon komoly, home office-ban vagyok tegnap óta csak emiatt a hülye kézbesítés miatt, de már lassan 4 óra és még most sincs itt a futár. Komolyan mondom nem merek még a boltba sem lemenni, mert tuti akkor fog jönni. Közben meg melóhelyre is érkezett két csomag, szóval azokat sem ártana lassan megnézni... Persze én megértem, hogy sok a csomag de legalább egy napszakot ha mondanának, hogy mikor vagy előtte egy órával küldenék az sms-t, hogy várhatóan 1-2 órán belül érkeznek az szuper lenne. És még csak nem is kell álmodozásnak nevezni ezt, látván, hogy 5 sms-t bezzeg tudtak küldeni a semmiről. Jó mindegy nem puffogok csak szar úgy itthon ülni, hogy nem mozdulhatok ki pedig én még a kockábbik fajtából való vagyok, a normális emberek ezt nem is tudom hogy oldják meg.

Én is egy amazonos csomagomra várok aminél ma hajnal óta a "Kézbesítő postához érkezett" státusz szsrepel, de postás, vagy futár eddig sehol...
-
Dyingsoul
veterán

-
shteer
titán
Szerintetek az normális ha 5 óra alatt 5 SMS-t kaptam az MPL-től, hogy a mai napon kézbesítik számomra a csomagomat?...
Nem egyszerre küldték, csak úgy bombázgatnak velük. Két rendelés van úton hozzám egy serpenyő meg egy 50'-os TV de ezt már azért kezdem túlzásnak tartani, lassan már a mosdóba sem merek kimenni... Mindegyik SMS-nek ugyanaz a tartalma egyébként "A mai napon megkíséreljük kézbesíteni...".Kezdődik a csomagkáosz időszak

Ma átvettem a DPD csomagot és utána jött az értesítő, hogy mikor fogják kiszállítani
-
Dyingsoul
veterán
Szerintetek az normális ha 5 óra alatt 5 SMS-t kaptam az MPL-től, hogy a mai napon kézbesítik számomra a csomagomat?...
Nem egyszerre küldték, csak úgy bombázgatnak velük. Két rendelés van úton hozzám egy serpenyő meg egy 50'-os TV de ezt már azért kezdem túlzásnak tartani, lassan már a mosdóba sem merek kimenni... Mindegyik SMS-nek ugyanaz a tartalma egyébként "A mai napon megkíséreljük kézbesíteni...". -
gg72
veterán
Beírtam a keresőbe és látom, hogy másnál is előfordult már a jelenség: német amazontól várok csomagot, amit elvileg csak szerdán kellett volna kézbesíteniük (előrejelzés alapján), de most nézem a posta keresőjében, hogy ez a státusza:
BCSKÜ 1. sz. csomagk
Küldemény információ:
Letétben van / Item stored, addressee notifiedTermészetesen ma nem próbálták meg kihozni, mert itthon voltam és értesítést sem kaptam... Ilyenkor mi a helyzet, mikor várható, holnap?
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Elnezest, hogy ide irok de futaros topikok kozul ez porog.
Jofogas futarral szeretnek feladni egy bontatlan tv-t de a meretei meghaladjak a 300cm kormeretet. Fognak ezzel problemazni (GLS) vagy lehet par centit fullenteni az adatok megadasanal.
Elore is koszonom a segitseget. -
Varesz_86
aktív tag
sziasztok az mennyire normális hogy feladtam egy levelet az usába és ez van a trackingen
2016.11.23
11:43 Győr 4 posta
Item information :
Küldemény postai átvétele / Item accepted28.a van és még nem jelent meg hogy célországba elküldve, azért aggodalmaskodok mert van egy ilyenem is?
2016.10.18
10:08 Győr 4 posta
Item information :
Küldemény postai átvétele / Item acceptedés ez azóta sem változott, de már kerestetve van 11.04.óta és nagyon nem szeretném hogy a fentivel is ez legyen, általában másnap szokott változni hogy célországba elküldve, egyre nagyobb vicc ez a posta, van valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalat? érdemes másik postára menni?
persze várok még pár napot de szerintem ezzel valami gond van megint... -
XaraX
addikt
-
TaaT
nagyúr
MPL-es (vaterafutáros) csomagot meg kell címeznem, vagy csak postán ráragasztják a feladószelvényt, és rendben is van?
Érdemes megcímezni.

-
Dyingsoul
veterán
Valaki meg tudná mondani, hogy MPL posta futárnál lehet-e bankkártyával fizetni?
-
gyurkikrisz
őstag
MPL-es (vaterafutáros) csomagot meg kell címeznem, vagy csak postán ráragasztják a feladószelvényt, és rendben is van?
-
TaaT
nagyúr
-
Gerasz
aktív tag
MPL futárral mi a tapasztalat? Rendeltem 4 nagyobb cuccot (sütőt, tv-t) is a lakhelyemre külön csomagban, szeretném ezeket egy napon vagy munkaidő után kiszállíttatni, esetleg átvenni valahol egyben. Van rá lehetőség?
-
TaaT
nagyúr
Ilyet én is kaptam még régen, utánvétre volt lebeszélve a dolog, erre a postás ideadja a cuccot hogy nem kell fizetni. Szerencsém is volt mert a cucc szar volt, így vissza küldtem a kedves eladónak.

-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy pontosan passzolna-e ide a kérdésem. Volt egy utánvétes feladásom október 19.-én és később derült ki, hogy mikor megkapták a csomagom nem kellett érte fizetni. Valószínűleg az ügyintézővel elbeszéltünk egymás mellett és csak értékbiztosítással lett elküldve. Az igazolószelvényem már nincs meg. Viszont szeretném kikérni a postától az igazolást, de a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy csak szám alapján tudják visszakeresni. Tényleg nem tudnák időpont és név alapján megkeresni vagy csak pusztán rossz fejek? Lenne egyéb más lehetőségem a visszakeresésre vagy vessek rá keresztet?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
CsabaVoltam fent személyesen, valóban nem tudnak szám nélkül keresni és mivel hivatalos eljárás lesz belőle a címzett postáján a hatóság 1 évig ki tudja kérni az átvételi igazolást. Hátha valakinek ez a kis történet érdekes lesz.

-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy pontosan passzolna-e ide a kérdésem. Volt egy utánvétes feladásom október 19.-én és később derült ki, hogy mikor megkapták a csomagom nem kellett érte fizetni. Valószínűleg az ügyintézővel elbeszéltünk egymás mellett és csak értékbiztosítással lett elküldve. Az igazolószelvényem már nincs meg. Viszont szeretném kikérni a postától az igazolást, de a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy csak szám alapján tudják visszakeresni. Tényleg nem tudnák időpont és név alapján megkeresni vagy csak pusztán rossz fejek? Lenne egyéb más lehetőségem a visszakeresésre vagy vessek rá keresztet?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
Csaba -
htc07
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki ,hogy ez a rendelés most rendben van vagy nem tudják kiszállítani,stb?Detail page of shipments
Date Status of Shipment Country of Destination
23-11-2016 03:05 The delivery of the item was unsuccessful HUNGARY
21-11-2016 10:31 The item has been processed in the country of destination
20-11-2016 11:04 The item is on transport to the country of destination
19-11-2016 09:01 The item is at the PostNL sorting center
11-11-2016 11:12 The item is pre-advised-törölhető-
-
Punyi75
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki ,hogy ez a rendelés most rendben van vagy nem tudják kiszállítani,stb?Detail page of shipments
Date Status of Shipment Country of Destination
23-11-2016 03:05 The delivery of the item was unsuccessful HUNGARY
21-11-2016 10:31 The item has been processed in the country of destination
20-11-2016 11:04 The item is on transport to the country of destination
19-11-2016 09:01 The item is at the PostNL sorting center
11-11-2016 11:12 The item is pre-advised -
mirci18
addikt
Beletelt néhány napba...

Egyébként az röhej, hogy elvileg "délbe kihozzák" a csomagot, közben csak bedobálnak egy köszönőlapot, de a postán sem lehet átvenni, mert csak zárásra érkezik oda a csomag (16:30-kor voltam, még "nem járt erre postakocsi"). Mire hazaértem, jelezte a gép, hogy átvehető, de akkor meg már zárt is a posta

Jelenleg a posta is munkaerő hiánnyal küzd ennek vélem betudni ezt a hónapok óta tartó tendenciát azzal kapcsolatban hogy lassan érnek oda a csomagok levelek az emberekhez.
Meg ugye egyre több a dolguk a postakocsiknak.
Ünnepi csomagok,kínai csomagok nagyobb levelek stb.De cserébe a posta jófej volt.. Mert inkább még több ajánlott levelet ami méreten felüli akar átrakni csomag kategóriába.
Ezzel magának és a postakocsiknak még több munkát előidézve még lassabb kiszállítást elintézve. -
Victoryus94
őstag
Beletelt néhány napba...

Egyébként az röhej, hogy elvileg "délbe kihozzák" a csomagot, közben csak bedobálnak egy köszönőlapot, de a postán sem lehet átvenni, mert csak zárásra érkezik oda a csomag (16:30-kor voltam, még "nem járt erre postakocsi"). Mire hazaértem, jelezte a gép, hogy átvehető, de akkor meg már zárt is a posta

-
TaaT
nagyúr
2990ft lett a Lófogás Házhozszállítás

-
Lavar
aktív tag
Hali,
november 2-án feladtam egy ajánlott levelet, elsőbbségivel külföldre.
Címzett jelezte, hogy még nem érkezett meg.
Tegnap bementem a postára, hogy rákérdezzek mi van vele, mivel rosszul lett feladva (belföldi ragszámot kapott a külföldi helyett, benézte az ott dolgozó), nem tudták megmondani, hogy merre jár. Elvileg ilyenkor visszamegy arra a postára ahol fel lett adva, hogy kicseréljék a számot és kifizessék a különbözetet, de nem ment vissza hozzájuk.
Elkérték a számom, ma utána járnak és majd hívnak. Illetve, megadtak egyet, hogy ha addig esetleg megérkezne a címzetthez, szóljak én is, hogy ne keressék már. (Tehát fogalmuk sincs merre lehet.)Volt már valaki hasonló helyzetben?
Ha esetleg nem kerül elő a levél, mit lehet tenni?
Ha ma nem érkezik hívás, holnap én hívom őket, és megkérdezem, hogy mi a helyzet.
Már nem is érdekes, ma megérkezett a címzetthez...
-
Lavar
aktív tag
Hali,
november 2-án feladtam egy ajánlott levelet, elsőbbségivel külföldre.
Címzett jelezte, hogy még nem érkezett meg.
Tegnap bementem a postára, hogy rákérdezzek mi van vele, mivel rosszul lett feladva (belföldi ragszámot kapott a külföldi helyett, benézte az ott dolgozó), nem tudták megmondani, hogy merre jár. Elvileg ilyenkor visszamegy arra a postára ahol fel lett adva, hogy kicseréljék a számot és kifizessék a különbözetet, de nem ment vissza hozzájuk.
Elkérték a számom, ma utána járnak és majd hívnak. Illetve, megadtak egyet, hogy ha addig esetleg megérkezne a címzetthez, szóljak én is, hogy ne keressék már. (Tehát fogalmuk sincs merre lehet.)Volt már valaki hasonló helyzetben?
Ha esetleg nem kerül elő a levél, mit lehet tenni?
Ha ma nem érkezik hívás, holnap én hívom őket, és megkérdezem, hogy mi a helyzet.
-
mirci18
addikt
Amikor a tengerentúlra akartam küldeni egy levelet ami a megengedettnél pár centivel nagyobb volt szólt a postás néni hogy ő átveszi, de a központban le fogják mérni és vissza fogják küldeni.
mirci18: Mondjuk múlt héten 1 ajánlott levelet küldtem, 1 ajánlott levelet kaptam, mindkettő 2munkanap alatt ért célba.

Örülök neki.
De Sajnos ez rajtam nem segít.
Fontos levelet vártam.
S mire harmadik nap megjött nem kevés telefonálás és értetlenkedés lett a vége a posta részéről. -
mirci18
addikt
Én ezért szeretem a futárt.
Ők a méreteket és a súlyt is valamelyest rugalmasan kezelik.
Nem úgy mint a posta. -
TaaT
nagyúr
Amikor a tengerentúlra akartam küldeni egy levelet ami a megengedettnél pár centivel nagyobb volt szólt a postás néni hogy ő átveszi, de a központban le fogják mérni és vissza fogják küldeni.
mirci18: Mondjuk múlt héten 1 ajánlott levelet küldtem, 1 ajánlott levelet kaptam, mindkettő 2munkanap alatt ért célba.

-
mirci18
addikt
-
Ryder62
őstag
Sziasztok,
Ha külföldről rendelek, és a futár nem talál itthon, akkor mi történik? Kézbesítettlen marad vagy leadják valahová?
-
mirci18
addikt
"1500Ft a szállítás díja + ajánlottként van feladva"
Ha jól emlékszem 5munkanap is lehet.
Legközelebb ha valami sürgős akkor időgarantáltan kérjed (időgarantált =/= elsőbbségi)
"A csomag számát pedig az eladó nem adja meg, így érdeklődni se nagyon tudok..."
És azt megkérdezted tőle hogy miért?
Ne legyél benne olyan biztos.
Nálam az elsőbbségi levél is 3 nap alatt jött meg most.Szóval jelenleg egész lassú a posta.
-
RexpecT
addikt
Most nézem, hogy a hivatalos oldalon a termék súlya amit rendtem 21 kg. Az Aq*a oldala pedig engedte csomagpontra a rendelést sőt mi több fel is adták, a csomagot, úgy hogy a csomagpontra 20kg a max súlyhatár, gondolom a Posta meg visszadobta.
Epic fail....

-
RexpecT
addikt
Igen, ezt kifelejtettem, hogy hívtam is őket, azt mondták a boltnál érdeklődjek, mert nem látják a csomagot a rendszerben.
Nekem azért gyanús ez, mert a bolt és a posta két külön emailt küldtek, ugyanazzal a küldeményazonosítóval, szóval csak feladhatta a cég. -
Fancy-boy
addikt
A posta telefonos ügyfél-szolgálatát érdemes lenne felhívnod és bediktálni a csomagszámot.
Egyébként az csak egy kalkulált dátum. Amennyiben pénteken valóban elküldték a részedre, akkor holnap már ki kellene szállítaniuk. -
RexpecT
addikt
Pénteken feladtak egy csomagot nekem, illetve még aznap a cég és a Posta is küldött értesítőt, amiben a küldeményazonosító megegyezik.
A pénteki levélben a mai napra ígértek kézbesítést ami nem történt meg, továbbá a küldeményazonosítót nyomon követve sem található a csomag.
Ötlet?

-
Victoryus94
őstag
"Előre utalás esetén 1500 Ft lenne a posta házhoz vagy csomagautomatához tudom küldeni Pesten így 500 Ft"
Szidom magam, hogy nem a Pesti csomagautomatát választottam (szombaton át tudtam volna venni, de abban bíztam, hogy addigra már a kezembe lesz, és nem kell kitérőt tennem Pestre) -
Fancy-boy
addikt
Az eladó írt, hogy Keszin van a csomag, nem érti, miért áll ott.
Majd elkértem a számot, de nem adta meg.
Ma viszont kezdett fogyni a türelmem, ezért írtam neki ismét, plusz felmásztam a postára érdeklődni.A postán azt mondták, egy elosztópont van keszin, onnan szállítják a csomagokat tovább, de 8 fős munkára vannak 2-en, és csak a fontos küldeményekkel foglalkoznak.
Ezután írtam a feladónak, aki végül megadta a csomagszámot ma délután.Külföldről rendelt telefonról van szó, ami itthon sokkal többe kerül. Mivel láttam, hogy neki van raktáron, és Pesten jóval drágább (40%-kal), úgy gondoltam, 3 napot elleszek telefon nélkül.
Közben eltelt egy hét, és még mindig nem tudom, mennyi időre kell nélkülöznöm. Buta mobillal meg se bankolni, se voipezni, sem e-mailezni nem tudok (ami 2-3 napig még okés, de egy hét után nyomasztó, tekintve hogy nem itthon ülök a gép előtt egész héten)Érdekes, hogy nem akarta megadni a csomagszámot.
"Egy mobiltelefont mennyi idő alatt kellene kipostáznia az MPL-nek?"
Az eladó írta, hogy MPL csomag?
-
Victoryus94
őstag
Egy kicsit zavaros a történet.
Itt írta, hogy: "Egy mobiltelefont mennyi idő alatt kellene kipostáznia az MPL-nek?"Tehát MPL csomag.
"szerda óta Budakeszin áll ("kézbesítés alatt")."
"A csomag számát pedig az eladó nem adja meg"Most akkor honnan tudta ezt az információt, ha nem tudja a csomag számát?
Vagy az eladó csak bemásolta neki a nyomkövetés oldalról?Az eladó írt, hogy Keszin van a csomag, nem érti, miért áll ott.
Majd elkértem a számot, de nem adta meg.
Ma viszont kezdett fogyni a türelmem, ezért írtam neki ismét, plusz felmásztam a postára érdeklődni.A postán azt mondták, egy elosztópont van keszin, onnan szállítják a csomagokat tovább, de 8 fős munkára vannak 2-en, és csak a fontos küldeményekkel foglalkoznak.
Ezután írtam a feladónak, aki végül megadta a csomagszámot ma délután.Külföldről rendelt telefonról van szó, ami itthon sokkal többe kerül. Mivel láttam, hogy neki van raktáron, és Pesten jóval drágább (40%-kal), úgy gondoltam, 3 napot elleszek telefon nélkül.
Közben eltelt egy hét, és még mindig nem tudom, mennyi időre kell nélkülöznöm. Buta mobillal meg se bankolni, se voipezni, sem e-mailezni nem tudok (ami 2-3 napig még okés, de egy hét után nyomasztó, tekintve hogy nem itthon ülök a gép előtt egész héten) -
Fancy-boy
addikt
Egy kicsit zavaros a történet.
Itt írta, hogy: "Egy mobiltelefont mennyi idő alatt kellene kipostáznia az MPL-nek?"Tehát MPL csomag.
"szerda óta Budakeszin áll ("kézbesítés alatt")."
"A csomag számát pedig az eladó nem adja meg"Most akkor honnan tudta ezt az információt, ha nem tudja a csomag számát?
Vagy az eladó csak bemásolta neki a nyomkövetés oldalról? -
Victoryus94
őstag
-
TaaT
nagyúr
Időközben megkaptam a számot.

A kérdés, hogy miért nem képesek tovább küldeni 20km-rel a csomagot, és hogy még hány napot kell várni rá.
2016.11.08
10:41 Pécs 14 posta
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted2016.11.08
16:37 Pécs 14 posta
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt2016.11.08
17:31 Pécsi Logisztikai Üzem
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt2016.11.09
08:34 Országos Logisztikai Központ
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt2016.11.10
08:02 Budakeszi posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt2016.11.11
08:25 Budakeszi posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt2016.11.14
09:33 Budakeszi posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alattJó lenne tisztázni hogy milyen küldeményről van szó
Az 1500ft + ajánlott az levélnek hangzik, erre online nyomkövetést mutatsz ami meg már csomag. 
-
Victoryus94
őstag
Legközelebb ha valami sürgős akkor időgarantáltan kérjed (időgarantált =/= elsőbbségi)
"A csomag számát pedig az eladó nem adja meg, így érdeklődni se nagyon tudok..."
Időközben megkaptam a számot.

A kérdés, hogy miért nem képesek tovább küldeni 20km-rel a csomagot, és hogy még hány napot kell várni rá.
2016.11.08
10:41 Pécs 14 posta
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted2016.11.08
16:37 Pécs 14 posta
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt2016.11.08
17:31 Pécsi Logisztikai Üzem
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt2016.11.09
08:34 Országos Logisztikai Központ
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt2016.11.10
08:02 Budakeszi posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt2016.11.11
08:25 Budakeszi posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt2016.11.14
09:33 Budakeszi posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt -
TaaT
nagyúr
Egy mobiltelefont mennyi idő alatt kellene kipostáznia az MPL-nek? A feladó város Pécs, a fogadó pedig Pest m-ben egy kisváros.
Hétfőn adták fel a telefont (1500Ft a szállítás díja + ajánlottként van feladva ... többet nem tudok)... szerda óta Budakeszin áll ("kézbesítés alatt").
A postán azt mondták, kevés az ember, és csak a fontos levelekkel foglalkoznak.Eladóként dolgozom egy áruházban, és nálunk is emberhiány van. Ettől függetlenül nem tehetjük meg, hogy aki csak pendrive-ot vesz, annak nem segítünk, vagy átküldjük egy hosszabb sorba, mert a másik vásárló fontosabb.
-
Victoryus94
őstag
Egy mobiltelefont mennyi idő alatt kellene kipostáznia az MPL-nek? A feladó város Pécs, a fogadó pedig Pest m-ben egy kisváros.
Hétfőn adták fel a telefont (1500Ft a szállítás díja + ajánlottként van feladva ... többet nem tudok)... szerda óta Budakeszin áll ("kézbesítés alatt").
A postán azt mondták, kevés az ember, és csak a fontos levelekkel foglalkoznak.Eladóként dolgozom egy áruházban, és nálunk is emberhiány van. Ettől függetlenül nem tehetjük meg, hogy aki csak pendrive-ot vesz, annak nem segítünk, vagy átküldjük egy hosszabb sorba, mert a másik vásárló fontosabb.
Az eladó szerint (akitől a telefont vettem) kb 48 óra alatt szokott megérkezni a teló, Pestre 24h-n belül.
Csak azért vagyok dühös, mert addig nincs semmi, amin elérhetnek, a teló meg kellene napi szinten.
És fogalmam nincs, mire számítsak... A csomag számát pedig az eladó nem adja meg, így érdeklődni se nagyon tudok... -
Victoryus94
őstag
-
dugynok
senior tag
-
TaaT
nagyúr
-
HollyBoni
veterán
-
TaaT
nagyúr
"Nálatok mostanában működik a belföldi ajánlott levél követése?"
Meg lennék lepve ha működne, azt sose lehetett követni.

-
HollyBoni
veterán
Nálatok mostanában működik a belföldi ajánlott levél követése? Én 2-3 hete küldtem egyet és akkor nem ment, most meg nekem küldenek és szintén nem megy. Beírom a posta honlapjára követési számot és azt írja nem található.
-
choco01
addikt
Onnan szokott, mert mindig követem és akkor kiírják hogy Nagykáta posta és kézbesítést alatt, pl. ma egy másik csomagnál:

Itt helyben van ilyen kiszállítós autó, azzal hozzák mindig.
-
Fancy-boy
addikt
Hali.
Ma feladtak egy csomagot nekem, elvileg Hétfő a tervezett kiszállítás.
Szerintetek felkerül ez még ma este a logisztikai központba, és van rá esély hogy hajnalba leszállítják a helyi postára?Tudom hogy holnap nincs kiszállítás, de nálunk nyitva van a posta délig, és betudnék menni ha netán megérkezne..

"van rá esély hogy hajnalba leszállítják a helyi postára"
Miért szállítanák le a helyi postára?

Nem a helyi postáról fogják kiszállítani. Maximum ott rakják le, ha nem sikerült kézbesíteni.XaraX kolléga?
-
choco01
addikt
Hali.
Ma feladtak egy csomagot nekem, elvileg Hétfő a tervezett kiszállítás.
Szerintetek felkerül ez még ma este a logisztikai központba, és van rá esély hogy hajnalba leszállítják a helyi postára?Tudom hogy holnap nincs kiszállítás, de nálunk nyitva van a posta délig, és betudnék menni ha netán megérkezne..

-
mirci18
addikt
-
DrojDtroll
veterán
A Posta hozzáállása is megér egy misét.
Telefonbeszélgetésem egy hölggyel a posta központi számán.
Én: Jó napot kívánok egy xy számú ajánlott levél után szeretnék érdeklődeni. Már 3 napja hogy nem kapom meg.
Ő:Várjon még 3-5 nap az átfutási idő.Én: Ez egy elsőbbségi levél.Így másnapra kell ideérnie.
Ő: Nem mivel nem időgarantált feladás így 1-3 nap alatt kell ideérnie.Én: Hölgyem 3 nap eltelt és nem ért ide magyarul akkor én jogosan kérhetném vissza a pénzem.
Ő: Nem mert nem időgarantált feladás.Most mondja el nekem valaki hogyha elsőbbségivel kérek egy levelet azért hogy előbb érkezzen meg az miért nem időgarantált.
A másik hogyha ők a saját szabályzatukban leírják hogy az elsőbbségi levélnek maximum 3 nap alatt ide kell érnie és nem ér ide akkor miért akadékoskodik a nő mikor postai feladási díj visszatérítést szeretnék kérni.örülök hogy eddig nekem minden rendben van
van volt kézbesítő haverom, neki is eléggé elege lett mindenből
-
mirci18
addikt
Szerintem se.
A Posta hozzáállása is megér egy misét.
Telefonbeszélgetésem egy hölggyel a posta központi számán.
Én: Jó napot kívánok egy xy számú ajánlott levél után szeretnék érdeklődeni. Már 3 napja hogy nem kapom meg.
Ő:Várjon még 3-5 nap az átfutási idő.Én: Ez egy elsőbbségi levél.Így másnapra kell ideérnie.
Ő: Nem mivel nem időgarantált feladás így 1-3 nap alatt kell ideérnie.Én: Hölgyem 3 nap eltelt és nem ért ide magyarul akkor én jogosan kérhetném vissza a pénzem.
Ő: Nem mert nem időgarantált feladás.Most mondja el nekem valaki hogyha elsőbbségivel kérek egy levelet azért hogy előbb érkezzen meg az miért nem időgarantált.
A másik hogyha ők a saját szabályzatukban leírják hogy az elsőbbségi levélnek maximum 3 nap alatt ide kell érnie és nem ér ide akkor miért akadékoskodik a nő mikor postai feladási díj visszatérítést szeretnék kérni. -
DrojDtroll
veterán
-
dugynok
senior tag
Mert ezt ellenőrzi valaki?
Szerintem nem.
-
DrojDtroll
veterán
Wiki:
" Az elsőbbségi levél egy Magyarországon 2004 óta
létező postai szolgáltatás, mely az Európai Unió minden
országában (és számos más országban, például az
USA -ban) elérhető. Jogszabály írja elő, hogy az
elsőbbségi jelzővel megjelölt levelek legalább 85%-át a
következő munkanapon kézbesíteni kell."Beleesett a 15%-ba....
Mert ezt ellenőrzi valaki?
-
mirci18
addikt
-
DeathAdder
nagyúr
Hali. Milyen telefonszámon érdeklődhetek a csomagom hollétéről illetve hogy mikor kézbesítik azt?
Hétfőn vette fel a vaterafutáron megrendelt MPL, mailt is kaptam hogy ma várhatom a csomagot, de hiába vártam...holnap meg kb. egész nap dolgom lesz, és valahogy szeretném elérni a futárt hogy beszéljek vele, lehetséges ez?
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Rendeltem egy csomagot Németországból, előre fizettem PayPal-lal. Mivel a céghez kertem, de emelet/ajtó számot nem írtak ra (pedig megadtam) igy a postás nem jött fel hozzam, hanem sarkon fordult. Most nézem a tracking-et (Magyar Posta), hogy az 1. sz csomagkezbesito bázis, postán átvehető a jelenlegi státusz. Természetesen semmilyen papírt nem hagyott.
Mit tegyek? Elmenjek a Verseny utcába, vagy hívjam fel őket (ha van élő számuk) es kérjem át a hozzam legközelebbi postára?
Amugy 0-24-es recepcio van szoval az is kétséges hogy megpróbálta-e egyáltalán a csomagot kézbesíteni.
No, egy mobilszámon elertem őket, a címet pontosítva elvileg holnap kihozzák. Amúgy nagyon kedves volt a hölgy.
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Rendeltem egy csomagot Németországból, előre fizettem PayPal-lal. Mivel a céghez kertem, de emelet/ajtó számot nem írtak ra (pedig megadtam) igy a postás nem jött fel hozzam, hanem sarkon fordult. Most nézem a tracking-et (Magyar Posta), hogy az 1. sz csomagkezbesito bázis, postán átvehető a jelenlegi státusz. Természetesen semmilyen papírt nem hagyott.
Mit tegyek? Elmenjek a Verseny utcába, vagy hívjam fel őket (ha van élő számuk) es kérjem át a hozzam legközelebbi postára?
Amugy 0-24-es recepcio van szoval az is kétséges hogy megpróbálta-e egyáltalán a csomagot kézbesíteni.
-
dugynok
senior tag
Wiki:
" Az elsőbbségi levél egy Magyarországon 2004 óta
létező postai szolgáltatás, mely az Európai Unió minden
országában (és számos más országban, például az
USA -ban) elérhető. Jogszabály írja elő, hogy az
elsőbbségi jelzővel megjelölt levelek legalább 85%-át a
következő munkanapon kézbesíteni kell."Beleesett a 15%-ba....
-
dugynok
senior tag
Szevasztok.
Tudnátok nekem segíteni felvilágosítással.
Vártam egy elsőbbségi levelet.
Már a harmadik munkanap van ma.
Felhívtam a posta tudokozó részét.
Azt mondták holnap jön de mivel nem időgarantált csomag nem tudnak vele mit csinálni.Kérdem én ilyenkor nem az a minimum hogy visszagényelem a postázási díjt vagy még többet is mert egy elsőbbségi levelet amit ma 3 nap alatt igérnek nem hoznak el hozzám?
Lehet nem elsöbbségivel adták fel.
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Tudnátok nekem segíteni felvilágosítással.
Vártam egy elsőbbségi levelet.
Már a harmadik munkanap van ma.
Felhívtam a posta tudokozó részét.
Azt mondták holnap jön de mivel nem időgarantált csomag nem tudnak vele mit csinálni.Kérdem én ilyenkor nem az a minimum hogy visszagényelem a postázási díjt vagy még többet is mert egy elsőbbségi levelet amit ma 3 nap alatt igérnek nem hoznak el hozzám?
-
strcpy
tag
-
Pixx96
aktív tag
1= 1 munkanapos
HA= házhoz kézbesítés
10= Őrzési idő, azaz a két egymást követő napon megkísérelt, és sikertelen kézbesítést követően ennyi ideig átvehető a postán, utána visszaküldésre kerül.
Jobban megnézve a feladás ideje 18 óra 21 perc, így nem biztos, hogy holnap megkapod.
Attól függ, mikor van továbbítás a felvevő hivatalban, ha ez időpont előtt, akkor csak holnap kerül továbbításra, így onnantól 1 munkanap.Ez van a csomag követésben.
2016.11.02
18:21 Székesfehérvár 2 posta
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
2016.11.02
18:49 Székesfehérvári Logisztikai Üzem
Küldemény információ:
A küldemény feldolgozás alatt
2016.11.02
19:28 Székesfehérvári Logisztikai Üzem
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt -
Pixx96
aktív tag
1= 1 munkanapos
HA= házhoz kézbesítés
10= Őrzési idő, azaz a két egymást követő napon megkísérelt, és sikertelen kézbesítést követően ennyi ideig átvehető a postán, utána visszaküldésre kerül.
Jobban megnézve a feladás ideje 18 óra 21 perc, így nem biztos, hogy holnap megkapod.
Attól függ, mikor van továbbítás a felvevő hivatalban, ha ez időpont előtt, akkor csak holnap kerül továbbításra, így onnantól 1 munkanap.Köszönöm szépen főnök!!
Megnyugodtam 
Akkor ha megjön a 2500k és elakadok majd segíthetsz bár kétlem hogy elakadnék de még is

-
XaraX
addikt
1= 1 munkanapos
HA= házhoz kézbesítés
Attól függ, mikor van továbbítás a felvevő hivatalban, ha ez időpont előtt, akkor csak holnap kerül továbbításra, így onnantól 1 munkanap. -
Pixx96
aktív tag
-
XaraX
addikt
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Németországba szeretnék küldeni egy csomagot, könnyű kb 0,5 kg ennek ellenére a mérete kicsit nagyobb szállítási költséget eredményez mint terveztem. (GLS 10-12 ezerért vinné) Tudnátok megbízható cégeket ajánlani? -
Pixx96
aktív tag
Sziasztok!!
feladtak ma nekem egy csomagot itt a feladó szelvény szerintetek megérkezik csütörtökre? most lett feladva ott a dátum.üzleti csomag és elsőbbségi.

Üdv.
-
TaaT
nagyúr
-
DrojDtroll
veterán
-
strcpy
tag
Az utánvétet hogy kapja meg az illető akinek fizetek?
Utalják neki, vagy ha készpénzben kérte, akkor kap majd egy értesítőt, amivel beballag a postára és felveszi a pénzt.
-
DrojDtroll
veterán
Az utánvétet hogy kapja meg az illető akinek fizetek?
-
strcpy
tag
Sziasztok!
Ha levelet adok fel e-értesítéssel, akkor közvetlenül a megadott e-mail címemre kapom az küldeménnyel kapcsolatos információkat? Vagy kapok egy tracking ID-t, amit megoszthatok a címzettel?
-
DeathAdder
nagyúr
Sziasztok!
Vaterafutár honlapján szeretnék egy online rendelést csinálni, és a csomag adatainak megadásánál volna kérdésem,
1 pár autóülésről volna szó, ami ugye 2 darab ülés.
Na most ezeknek az összsúlya nem haladja meg a 40 kg-t (19kg/db egész pontosan), és úgy látom a megadott csomag súlya maximum 40 kg lehet
Viszont a szélesség/hosszúság/magasságnál nem tudok milyen adatot megadni, ugyanis két darab ülésről van szó.
Tehát az egyik ülés méretét ha megadom annak dimenzióját elfogadja a rendszer, de mit kell tennem ha kettőről van szó?
Beírtam csak az egyik ülés súlyát és dimenzióit, így a Tatabánya - Baja vonal utánvétellel 2.995 Ft - ra jön ki, háztól házig ami nagyon jó lenne, csak az a bibi hogy nem egy hanem kettő ülés van

Milyen alternatívát tudnátok erre ajánlani? Esetleg egy időben 2x adja fel egyiket és másikat is a feladó? és csak az egyiken legyen rajta az utánvétel, vagy hogy?

-
dugynok
senior tag
Nem változott (még), feladhatod simán ajánlott levélként. Elhalasztották a bevezetést, maradt minden a régiben.
-
zoltanz
nagyúr
1 hónapja ha jól tudom változott a postán a feladás pl 33x34x2 cm csomagot (bakelitlemez) csak csomagként adható fel. Most milyen méretű küldemény adható fel simán levélként?
Köszi! -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
foxpostnál tényleg nem lehet utánvéttel feladni csomagot, csak előre utalással?
megnéztem a videót, de nem látom, hogy hol lehet megadni a küldemény értékét, amennyit kapni szeretnék a csomagért
-
Fancy-boy
addikt
Sziasztok!
Angliába kellene visszapostáznom egy csomagot.
Mi lenne a legolcsóbb megoldás, amihez van nyomkövetési szám?
Előre is köszönöm!Csomag súlya? Mérete?
-
nickcreeper
tag
-
Frenky89
addikt
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok!
Lehet olyat kérni, hogy mondanátok nekem valami jó tanácsot, hogyan próbáljam meg lejjebb tornászni a csomagdíjat, egy pc-s egérről van szó, 100g-nál nem nyom többet. Köszönöm a segítséget (összefoglalót természetesen átnézem, de most konkrét akartam lenni hátha így mond valaki valamit a dologról)

Új hozzászólás Aktív témák
-
6100 - 6001
14220 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Posta, csomagküldés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- PlayStation 5
- Linux felhasználók OFF topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i5-13500H 12Mag 16GB/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új Dobozos Lenovo IdeaPad Slim 5 15.1" -60% OLED laptop Ryzen 7 7735HS 16/512 Radeon 680M 2GB 2,5K
- Cím: Egyedi nyitott házas PC / i7-4790 / 16GB RAM / GTX 960 4GB / SSD+HDD / Win10
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2024 M3 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Predator 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro

Mindegy persze túléltem csak már kicsit frusztráló volt mert nyilván mások is szoktak keresni telefonon, másfelől gyakran rendelgetek MPL-lel de ilyen még nem volt.
Közvetlenül a településemre hozzák mindég. Így megkerülték. 

Mondjuk érdekes az, hogy egy másik csomagom a szüleim címére vidékre gond nélkül megérkezett, nem kevergett napokig a BCSKÜ 1. sz. csomagk.-ban.