Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2962) Sordoran válasza Micsurin (#2959) üzenetére


Sordoran
addikt

Stardust/candy. Akinek rengeteg pokemonja van, az valószínűleg inkább már erőseket akar a legjobbakból, míg egy olyan akinek kevés fajta van, nem érdekli, hogy 10 cp-s az a Pikachu, vagy Vulpix, akkor is kell neki. De akár a Coin-t is ide lehet sorolni, és beindulhat az online boltja is a játéknak jobban. Viszont mindenképpen kell korlátozás rá, hogy ne tudj egy New York-i bottal üzletelni, akár GPS alapján közel kell lenni egymáshoz, vagy azonos wifi hálózaton lenni egymással.
PvP kombatnak én is nagyon örülnék, és az tuti lesz. A GYM harcok nem annyira izgalmasak, de haverokkal egymás elleni csata feldobná nagyon játékot, még a jelenlegi butított harc rendszerrel is. De ha megcsinálnák úgy mint alap Nintendo játékban, hogy több képessége is lenne minden pokemonnak, az lenne igazi, de az szerintem csak álom.

alpihun: Mindenki olyan szintű pokemont kaphatna, ami az ő szintjéhez igazodik (esetleg alacsonyabb is annál, hiszen a lényeg itt maga a pokemon, nem a CP).

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.