Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
crucified #6525 üzenetére
"Azt nem tudtam, hogy SF BF led-el is jelzi a kommunikációs hibát."
A BF akkor jelez, ha a buszon nem tud elérni olyan eszközt, ami benne van a HW configban.
Az SF meg azért jelez, mert a nem létező (leszakadt) eszközt a program írni és olvasni akarja, de nincs olyan cím.
Ezért meghívja az OB122-t (I/O Access error) aminek kezelnie kellene ezt a hibát, de gondolom a blokk üres."Le kellene mentenem pár S5-ös PLC-t is."
A régi DOS-os STEP5 fut Win7 alatt futtatott virtuális gépre rakott XP-n és működik is.
De ennél a probléma az szokott lenni, hogy a mostani gépeken nincs soros port. Az USB-vel realizált COM portot meg ált. nem lehet beállítani benne.
Keresd az IBH softek S5/S7 for Windows nevű programját. Azzal több esélyed van. Nem DOS-os és még élő project ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Honor Magic 6 Pro 512 Gb Black
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest