Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
crucified
tag
"Pedig ott van az: Step7 error codes"
Szia, a 3107-es hibakódra kerestem rá, nem a 13:77-re, bocs. Inconsistent HW configuration in module, occurs when previous loading of SDBs into the module was incomplete or faulty. Gondolom valamit módosítottak rajta korábban vagy valami hasonló. Ettől még úgy tűnik feltöltötte.
"Elvileg igen."
Megcsináltam, köszi.
"Az az eszköz nem elérhető valami miatt."
Kikapcsoltak pár invertert, ez volt a baja. Azt nem tudtam, hogy SF BF led-el is jelzi a kommunikációs hibát.
Le kellene mentenem pár S5-ös PLC-t is. Van valakinek ehhez software? Nem akarok illegálisat kérni, csak ez egy ötezer éves software, ezért írtam ki. De ha gáz, töröljétek nyugodtan, bocs érte. Az MPI kábel jó az S5-höz?
Köszi és üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook PRO 16 M1 CHIP magyar 16GB/1024GB SSD!! Alig használt! Akkumlator 97%!
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs