- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
crucified
üzenetére
És ugye a comparálással tudod bizonyítani a felhasználó számára, hogy az eredeti programmal működik miután visszaállítottad, ergo valaki ott helyben babrálta
Ez így van, a legtöbb esetben (ahogy írtam, ez azért nem mindig ilyen egyszerű). De ehhez is el kell menni, összehasonlítani, feltölteni, tesztelni. Épp elég baja van egy fejlesztőnek alapból, nem kell még neki ráadásul a teljesen felesleges utazás, és nyűg a nyakába.De ez csak az éb szubjektív véleményem, tiszteletben tartom az ettől merőben eltérőt is. Nálam az én verzióm működik.
Én is így gondolom. Nekem is sokkal jobb ha megvan a forrásprogram, könnyebben hibát keresek, módosítok. És én is mindig átadom, és olyan kódokat készítek ami megkönnyíti a hibakereső, módosító munkáját, nekem is kevesebb a nyűg. De teljesen megértem azokat a cégeket, akik levédik a kódjaikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 10
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- További aktív témák...
- HDD BAZÁR - SATA, IDE - WD, Seagate, Hitachi, Quantum, Samsung
- HP Zbook G6 i7/ 32 GB/ 500GB SSD
- 2021 Dell Precision 5560 (i9-11950H, RTX A2000, 32 GB, 1 TB NVMe, 500 nit 100%sRGB)
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest