- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Van egy feladat: Miután bekapcsolt a PLC egyből setelni kell a 10. kimenetet, Ezután kell léptetni 7-et másodpercenként, majd vissza is. Igazából megcsináltam, de valami miatt a visszafelé shiftelés nem nagyon működik. Légy szíves segítsetek, ha tudjátok, hogy mi lehet a baj. Nemrég már kérdeztem erről akkor a sftr utasítást is javasoltátok, de azzal is az a baj, hogy mindig hibát dob ki, mert elvileg a 3-adik operandusnak legalább ugyan akkorának vagy nagyobbnak mint a 2-diknak. De nem értem akkor, hogyan tudnék visszafelé is shiftelni.
Illetve még egy dolog ami gyanús nekem, a Counterek számlálója, elvileg másodpercenként kellene csökkennie, de gyorsabban csökken. Furcsa nekem mert elvileg úgy próbáltam beállítani, hogy felfutó élek legyenek csak előtte, de mégis olyan mintha a ciklusidőbe beleférne több számlálás is így gyorsabban lecsökken a számláló értéke.Köszi előre is a tippeket és segítséget.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest