- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci9
tag
Szasza!
Nem tőlem kérdezted, de pár éve kezembe került egy pár éves nuvoton tanuló akármi, pár ezer forint, és abba az spi-t meg az alapvető hardvereket szórakozásból kis tapasztalattal tudtam használni pár óra alatt, a fentebb említett coocox fejlesztővel és GNU fordítóval, ami mind ingyenes és szerintem használható. Jaa és van benne sok segítség alapból, szerintem mindenképpen érdemes megnézni.
Van egy komolyabb projekt amit elkezdtünk, ST mellett döntöttünk végül, körbenéztem, 2 fizetős (Keil, IAR) fejlesztő kipróbálása után a coocox mellett döntöttem, nem a pénz miatt, és eddig minden OK vele.Közben megnéztem, 7830. https://shop.chipcad.hu/Welcome/Default.aspx?scenarioID=360&pid=877
Ebben benne van a programozó is.
Én ingyen kaptam :-)üdv
J
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest