Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
plutokas
üzenetére
Üdv plutokas!
Ezzel kapcsolatban a lehetőségeid korlátozottak.
Ha felugró ablakban szeretnéd látni, akkor a Template Screen Template Alarm Window objektumának General properties-ében a Display szekciónál az Alarm classes lehetőségek között be kell kapcsolnod a System elemet:
Ezzel nem csak a kapcsolat megszakadása, de minden system üzenet is bekerül a felugró ablakba.
A kapcsolat megszakadásakor ez:
De az üzenet csak egy ideig lesz jelen, mert az üzenet idejét az Alam management / Alarm settings / System alarms / Display duration-nél beállított idő határozza meg.
Ezen kívül van lehetőséged olyan üzenetmegjelenítő ablak létrehozására, amiben csak a rendszer üzenetek szerepelnek (a megszakadás is). Nem ugrik ugyan fel magától, de bármikor megjelenítheted.
Ott már beállíthatod "Alarm events"-re, ami egy log (a korábbi üzenetek listája) és nem csak x másodpercig van benne, hanem a bekövetkezése beleíródik és addig ott van amíg a többi üzenet ki nem szorítja onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs