Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
isvarga
csendes tag
válasz
sörösló
üzenetére
Nem értem miért (ismét) ár alapján válogatod szét a termékeket.
A virtuális soros portot mindegyik ugyanúgy hozza létre a 2000Ft-os és a 22222 Ft-os is.
A problémák .Net -el vannak . (Vista óta csak .Net )
A kiegészítő csomagok arra kellenek ,hogy pótolják a .Net-ből hiányzó dolgokat.(a .Net talán nem is ismeri a soros port kezelést)(van neki x86-os könyvtára is ugyi ,de hiába pótolják a megfelelő .ocx -et "inkorrektnek" nevezi azt)
"Win 7-hez nem készül szoftver"
Mint fejlesztő állíthatom ,hogy minden fut rajta amit szeretnénk , csak a Visual Stúdió fejlesztői nem gondolták így.(szinte abban is biztos vagyok ,hogy csak a VB-vel vannak bajok a c++ könyvtárak tökéletesen működnek)
Tavaly ugrottam át emiatt keresztplatformra .Tehát az igazság : az előre beállított termék pályán mozogtok.
A másik iszonyatom : Amikor a program nagyságából vonnak le következtetéseket.
Ezek nem nagy méretű kiegészítések.
Varga István
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs