Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, nem látom, hogy lett volna róla szó, de ez a 60fps Horizon Zero Dawn patch nagyon jót tett a játéknak. Amikor először nekiugrottam, már akkor is tetszett a játék hangulata és témája, de az epikus csatákat nem tudtam igazán élvezni, mert eléggé szaggatottnak tűnt nekem az egész és ez bizony az élmény kárára volt. Most viszont ez megváltozott az új frissítésnek köszönhetően és most odáig vagyok meg vissza. Talán még sosem élveztem annyira a harcokat egy játékban sem, mint ebben a felfrissített Horizonban. Csak én rám volt ilyen hatással a HZD patch?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest