Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Szerkesztési idő le telt az előző kommentemnél.
De éppen az a lényeg - ahogy írtam is - nem a filmből csináltak játékadaptációt, hanem a képregényből, ergó nem a filmes arcok az eredetiek. Megértem, hogy nem olvas mindenki képregényt (bár ott is rajzolónként változnak a kinézetek, csak a karakterek fő vonásai állandóak), de van több rajzfilm sorozat is és pár karakternek van korábbi filmes és videó játékos ábrázolása is, tehát semmiképpen nem lehet az MCU-s karaktereket eredeti arcoknak nevezni. Azt viszont én is látom, hogy ez az ábrázolás mód egy picit zavaró, csak a zavaró tényező nem az, hogy nem úgy néznek ki mint az MCU karakterek, hanem az, hogy hasonlítani akarnak.
u.i. Persze ettől függetlenül megértem az érveidet, hasonló cipőben lehet én is így érezném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek