- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
ManUnited
üzenetére
HDR nek nem az a lényege hogy minél nagyobb fén,ereje legyen, hanem hogy pixelenként meg tudjàk hatàrozni a fényt, nàlam oleden egy làmpa fénye is kisüti a szemem pedig csak 400 nit körül ban, 1000 meg sztem màr kellemetlen, persze sötét szobàról beszélek, vilàgosba nyilván jobb lenne a mégnagyobb fény de akkor ott màr a 0 feketeszintnek sincs sok értelme
-
Dvix
senior tag
válasz
ManUnited
üzenetére
Nem amikor megszerezte, mert az 2009-ben volt az. Úgy akartam írni, hogy amikor elkezdte a hülye feminista, meg "mindenki legyen egyenlő" szarságait a Star Wars-al, hirtelen kapunk egy nagy ürülék Endgame-et is. Így akartam nah bocsi. Mi ez ha nem befolyás gyakorlása más stúdió munkályára?! A játékaik meg valszeg elkezdik majd ezt visszaadni, lootboxal megtejelt, "politikailag korrekt szarságok lesznek".

-
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
ManUnited
üzenetére
Ki lehet következtetni, mert szinte ugyanazt az utat járták be,mint a Guerilla. A HZD kevesebb,mint 50-bōl lett kész,több ember, több idōt töltött vele. A ND-ot nem úgy kell elképzelni,hogy leülnek és 4 évig készítenek egy játékot (mint pl a CDPR). Az UC4 ciklusa alatt(4-5év) ~2év a Last of US és a Remastered verziója volt. Magyarul a 200+ emberbōl a fele nem az UC4-en dolgozott.
A HZD-rōl elmondták,hogy 4 évig készült,47millióból, a peak pedig 250 ember volt (+ 100 outsourcing) -
wierra
senior tag
válasz
ManUnited
üzenetére
Szemre valóban nem akartunk támadni, inkább megbuszoztuk a párizsiakat. Ha támadunk, ott hajtogatott volna p*nát rajtunk a PSG, ahol akar. Úgy vélem, hogy ezt Ole is észlelte, ennek megfelelően Zsozésra vettük a figurát.
Így viszont a meccs jelentős részében az történt, amit elterveztünk, persze kellett hozzá szerencse is gazdagon.
(#190817) Bogyi007: egyrészt az egész meccsen inkább a párizsiakat támogatta a sporttárs.Másrészt pedig szerintem adható volt a büntető. Nem akarta ő annyira leszorítani a mancsát, ha jobban megnézed.
. -
válasz
ManUnited
üzenetére
Nem a táppal van a gond, hanem, hogy a nem megfelelően árnyékolt USB 3.X eszközök vezetékes kommunikációs frekvenciája interferenciát okoz a 2,4 GHz-es Wi-Fi és Bluetooth rádiós kommunikációban. Ezen nem tud segíteni egy külső tápegység, csak annyi az előnye, hogy emiatt van rajta ki-bekapcsoló gomb. A kikapcsolt külső vinyó biztosan nem zavarja a kontrollereket.
-
A`rpi
addikt
válasz
ManUnited
üzenetére
Nem gondolom, már csak azért mert ebben az esetben külön egy szeparált verziót is kellene tárolniuk, (hogy le tudd tölteni).
Látni kellene egy ilyen példányt, gondolom minden megkötés rajta van a papíron. (Ha van.)
Vagy az E-mailben nem tudom hogy szokás ezeket eljuttatni a célszemélyekhez. -
mr.dana
aktív tag
válasz
ManUnited
üzenetére
Köszi .. sztem nem - sőt , ha logiailag nézzük - akkor kevesebben vannak ott , mint pl az 5 dik ben ..
Hát akkor nem tom mi a franc ez .. abban reménykedtem , hogy másnál is ez van - akkor legalább érthetőbb lett volna a probléma ..
egyébként MU - val vagy ? avval azért szép az I.oszt..
-
PandaMonium
őstag
-
A`rpi
addikt
válasz
ManUnited
üzenetére
Ránéztem én is előbb UK store-on. Szerintem csak elírták,
az árat le is vették a képről. -
Elims
veterán
válasz
ManUnited
üzenetére
Szia!
Én pàr héttel ezelőtt ràszaladtam a deluxe edition-ra vagy vmi ilyesmi. (Minden benne van) 6e Ft. volt -igaz ps3-ra-.
Kb.1òràt jàtszottam vele összesen.Ha 1800Ft. akkor talàn megéri.Icecave: Én ma tudtam vele normàlisan jàtszani -először- és a driveclub alatt azt hittem,hogy zuhog az eső odakint.Rendesen hallottam az utòlag kiderült ventilàtort.A ps3 ehhez képest egy néma Levente.Komolyan.
Nem fikàzni akarom,de ez tényleg hangos. (Bàr a dreamcast-emnek semmi nem ver oda..)Az ùj elder scrolls-t nem pròbàlta még senki?Vagy a witcher-t?Melyik éri meg a teljes àràt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Kendek