Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
ManUnited
üzenetére
HDR nek nem az a lényege hogy minél nagyobb fén,ereje legyen, hanem hogy pixelenként meg tudjàk hatàrozni a fényt, nàlam oleden egy làmpa fénye is kisüti a szemem pedig csak 400 nit körül ban, 1000 meg sztem màr kellemetlen, persze sötét szobàról beszélek, vilàgosba nyilván jobb lenne a mégnagyobb fény de akkor ott màr a 0 feketeszintnek sincs sok értelme
-
Dvix
senior tag
válasz
ManUnited
üzenetére
Nem amikor megszerezte, mert az 2009-ben volt az. Úgy akartam írni, hogy amikor elkezdte a hülye feminista, meg "mindenki legyen egyenlő" szarságait a Star Wars-al, hirtelen kapunk egy nagy ürülék Endgame-et is. Így akartam nah bocsi. Mi ez ha nem befolyás gyakorlása más stúdió munkályára?! A játékaik meg valszeg elkezdik majd ezt visszaadni, lootboxal megtejelt, "politikailag korrekt szarságok lesznek".

-
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
ManUnited
üzenetére
Ki lehet következtetni, mert szinte ugyanazt az utat járták be,mint a Guerilla. A HZD kevesebb,mint 50-bōl lett kész,több ember, több idōt töltött vele. A ND-ot nem úgy kell elképzelni,hogy leülnek és 4 évig készítenek egy játékot (mint pl a CDPR). Az UC4 ciklusa alatt(4-5év) ~2év a Last of US és a Remastered verziója volt. Magyarul a 200+ emberbōl a fele nem az UC4-en dolgozott.
A HZD-rōl elmondták,hogy 4 évig készült,47millióból, a peak pedig 250 ember volt (+ 100 outsourcing) -
wierra
senior tag
válasz
ManUnited
üzenetére
Szemre valóban nem akartunk támadni, inkább megbuszoztuk a párizsiakat. Ha támadunk, ott hajtogatott volna p*nát rajtunk a PSG, ahol akar. Úgy vélem, hogy ezt Ole is észlelte, ennek megfelelően Zsozésra vettük a figurát.
Így viszont a meccs jelentős részében az történt, amit elterveztünk, persze kellett hozzá szerencse is gazdagon.
(#190817) Bogyi007: egyrészt az egész meccsen inkább a párizsiakat támogatta a sporttárs.Másrészt pedig szerintem adható volt a büntető. Nem akarta ő annyira leszorítani a mancsát, ha jobban megnézed.
. -
válasz
ManUnited
üzenetére
Nem a táppal van a gond, hanem, hogy a nem megfelelően árnyékolt USB 3.X eszközök vezetékes kommunikációs frekvenciája interferenciát okoz a 2,4 GHz-es Wi-Fi és Bluetooth rádiós kommunikációban. Ezen nem tud segíteni egy külső tápegység, csak annyi az előnye, hogy emiatt van rajta ki-bekapcsoló gomb. A kikapcsolt külső vinyó biztosan nem zavarja a kontrollereket.
-
A`rpi
addikt
válasz
ManUnited
üzenetére
Nem gondolom, már csak azért mert ebben az esetben külön egy szeparált verziót is kellene tárolniuk, (hogy le tudd tölteni).
Látni kellene egy ilyen példányt, gondolom minden megkötés rajta van a papíron. (Ha van.)
Vagy az E-mailben nem tudom hogy szokás ezeket eljuttatni a célszemélyekhez. -
mr.dana
aktív tag
válasz
ManUnited
üzenetére
Köszi .. sztem nem - sőt , ha logiailag nézzük - akkor kevesebben vannak ott , mint pl az 5 dik ben ..
Hát akkor nem tom mi a franc ez .. abban reménykedtem , hogy másnál is ez van - akkor legalább érthetőbb lett volna a probléma ..
egyébként MU - val vagy ? avval azért szép az I.oszt..
-
PandaMonium
őstag
-
A`rpi
addikt
válasz
ManUnited
üzenetére
Ránéztem én is előbb UK store-on. Szerintem csak elírták,
az árat le is vették a képről. -
Elims
veterán
válasz
ManUnited
üzenetére
Szia!
Én pàr héttel ezelőtt ràszaladtam a deluxe edition-ra vagy vmi ilyesmi. (Minden benne van) 6e Ft. volt -igaz ps3-ra-.
Kb.1òràt jàtszottam vele összesen.Ha 1800Ft. akkor talàn megéri.Icecave: Én ma tudtam vele normàlisan jàtszani -először- és a driveclub alatt azt hittem,hogy zuhog az eső odakint.Rendesen hallottam az utòlag kiderült ventilàtort.A ps3 ehhez képest egy néma Levente.Komolyan.
Nem fikàzni akarom,de ez tényleg hangos. (Bàr a dreamcast-emnek semmi nem ver oda..)Az ùj elder scrolls-t nem pròbàlta még senki?Vagy a witcher-t?Melyik éri meg a teljes àràt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tesla topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
Kendek