Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz Tasunkó #277263 üzenetére
Az egyáltalán nem biztos hogy azon az 1 gépen csinálta az összes platinát!
A platina accounthoz van kötve nem pedig géphez.
Nekem legalább 10 éve van meg ez az accountom,előtte ugye nem volt magyar,és azóta volt vagy 5db PS3-am meg 2db PS4-em,meg 3db PS Vitám,és ezeken a trófeák amik vannak összesíti az accounton. ( remélem érthetően fogalmaztam meg,ha nem akkor bocsi és neki ugrok még egyszer )
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz Tasunkó #277371 üzenetére
Sokat segít ha ki van takarítva, és szakszerűen, megfelelő anyaggal újra van pasztázva. De a típus sem teljesen mindegy, a 7216-os az tényleg halkabb mint az elődei.
Az account-ot nyugodtan létrehozhatod és beállítgathatod számítógépes böngészőből is. Sőt, vásárolni is tudsz, és innen is el lehet indítani a játékok konzolra történő letöltését. -
Mik76
senior tag
-
Alarikman
senior tag
válasz Tasunkó #277462 üzenetére
Azért szellős a NYÁK mert nagyon integrált a SOC és minden. A GDDR5 chip-ek is tudnak fogyasztani, jól teszed a thermal pad cserét.
Érdekesség: ha már pc-ben gondolkozol, a PS4 integrált VGA-ja kb egy Radeon HD7850 vagy 7870-el egyezik meg, csak mélyebb integrációval, azaz gyorsabb késleltetéssel és egyéb dolgokkal. Az AMD kiemelkedőt alkotott annó. -
-
FunPro
őstag
válasz Tasunkó #277508 üzenetére
A yakuzákat úgy lehet igazán élvezni, ha valamelyest az ember képben van a japán kultúrával és társadalommal.
A főszál komoly és profi, viszont a melléküldik dobják fel igazán a játékot. A játék egyetlen hibája, hogy kissé monoton.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
törölt tag
válasz Tasunkó #278028 üzenetére
Havi 2-3 ingyen játék, multi, felhő tárhely, extra kedvezmények a Store-ban. Azt hiszem ennyi az Essential.
Ha most léptél be a PS4 világába akkor megérős lehet az Extra, ha jó a neted akár a Prémium, főleg hogy holnaptól akciós lesz. Sajnos a 200 IQ-s jappók a remastered játékokat is a prémium tierbe tették, mert azok szerintük előző generációsak. Most így belegondolva valszeg abban lehet benne a Last of Us, hiszen az csak remasteredként jelent meg PS4-re.
-
consono
nagyúr
válasz Tasunkó #278186 üzenetére
Mind a kettőt játszd ki a TLoU-ból, ha lehetőséged van rá! A Witcher 3 és a Mass Effect trilógia mellett ez a harmadik játék, aminél szeretném, ha ki tudnám törölni az egészet a fejemből, hogy friss élményként újra végig tudjam játszani... (Persze lehet, hogy lányos apukaként rám jobban hatott a játék...)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Rage47
veterán
-
-
FunPro
őstag
válasz Tasunkó #278640 üzenetére
Elméletileg minél nyitottabb egy rendszer, annál sebezhetőbb. Tegyük fel, hogy tiszta paranoiás a Sony, és még ennyire sem akarja nyitni a rendszert. Megértem!
De azt a részét, hogy a játék egyik verziójához elkészítik a fordítást, és ezt nem aplikálják bele a régebbibe? Effektíve mi tartja őket vissza attól, hogy egy hivatalos patch formájában beletegyenek egy szövegfájlt a játékba?
Nyilván tudom mi. Nem éri meg, mert nincs benne haszon, dolgozni kell egy kicsit és különben is, vedd meg az újat, ha így akarod játszani a játékot.
Üzleti szempontból a Sony minden lépését megértem, de hogy lassan ők lesznek a legpatkányabb cég a piacon, az is biztos...
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Tasunkó #278675 üzenetére
Valószínűleg kimatekozzák ők, hogy megéri-e nekik ezzel foglalkozni, vagy sem. Ott volt az a két-három fifa rész, amiben volt szinkron is. Nyilván az ea matekolt, és arra jutottak, hogy nem éri meg nekik.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
-
DeFranco
nagyúr
-
válasz Tasunkó #279302 üzenetére
Na én meg ilyen kínai nasa technológiás, brit tudósok által kifejlesztett, mágneses szutykot nem dugnék kontrollerbe. Csak egyszer törjön le a vége és próbáld meg kiszedni. Ahhoz képest még a venom is ezerszer jobb, főleg, ha dokkolós. Akkor még a kontrollernek is van fix helye.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
félisten
válasz Tasunkó #279302 üzenetére
Semmi nem törik le, mágnes sincsen: PS4 TWIN DOCKING STATION
4db minőségi, vagy Ikeás kábel áráért még most is kapható boltokban.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Bogyi007
veterán
válasz Tasunkó #279476 üzenetére
Véletlenül jöttem rá, tegnap este eszembe jutott hogy a magyar profilra be kellene húzni az akciót.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
interstate76
addikt
válasz Tasunkó #279635 üzenetére
Ez durva. Még sosem jártam így (pedig nincs 2 hete, hogy tettem egy toronyhűtőt az asztali gépembe, és ha már benne voltam, akkor szétkaptam a laptopom és újrapasztáztam azt is), de akkor ezentúl stresszteszten járatom a procit minden újrapasztázás előtt, hogy felmelegedjen kicsit és könnyebben lejöjjön a borda.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Dinomano
senior tag
válasz Tasunkó #279864 üzenetére
Nem tudom, nekem az Alan Wake inkább kalandjáték. :-) Nagyon szerettem, nemrég megvettem apróért digitálisban is, hogy meglegyen Series-re. A hangulata nagyon jó, meg ugye nevezhetjük az eddigi legjobb King adaptációnak... Jó, tudom hogy nem adaptáció, de az ihletforrás elég egyértelmű.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz Tasunkó #280302 üzenetére
Én volt, hogy már rácsesztem, igaz, hogy közben változott az e-mail címem, nem néztem a régit, amire alin voltam regelve és lehet hogy valami vámot nem fizettem időben meg. De egy kb. 400 ft értékű rendelésért még ráfizettem 1200-at. Előtte sokat ali-ztam, de mostanában szinte egyáltalán nem. Annyiban nem is baj, hogy (vannak jó dolgok, de) kevesebbet költök így, és nem veszek olyan cuccokat, amikre végső soron nincs szükségem. Picit az Aliexpress be tudja rántani az embert az impulzusvásárlásaival.
/(^_^)____7=--- - - >|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs