- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Destroyer91 #273576 üzenetére
Van beárazós topik, de szerintem kb. 80-ért reális.
"mennyire lehet reális az oldalon a tájékoztatatás, hogy éppen melyik dátumú előrendeléseket dolgozzák fel? "
Teljesen reális, folyamatosan frissítik. Azt viszont nem tudhatod, hogy egy adott napon hány rendelésük van. Lehet hogy 100, lehet hogy 2000...
-
cyberkind
félisten
válasz
Destroyer91 #259630 üzenetére
Végül is, ~2 hónappal a premier előtt ideje lesz már tudni az árakat.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Destroyer91 #181911 üzenetére
Én ilyet "örököltem":
Fotel -
NyMRooD
őstag
válasz
Destroyer91 #181911 üzenetére
Én ezt használom, de még alig egy éves, így nem tudom, hogy mennyire strapabíró (nekem még nincs vele gondom).
-
vonSux
őstag
válasz
Destroyer91 #178373 üzenetére
A Nioht én is ajánlani tudom. Konkrétan már kitoltam a játékot (nem ezer órák, meg nem léptem be a csakmihármantudjukavilágonhogymialényegeaNiohnak klubba, de a kiegek végéig meg voltam). Már nem volt ps4-em, de kb emiatt újra vettem egy pro-t. Ok, azért a GOW is elég csábító volt. Azóta ez az a játék, amelyhez időnként mindig visszatérek. Persze ha nem jönnek be a souls/soulslike játékok..mert ok, a Nioh a legpörgősebb, de egy rossz mozdulat és itt is kezded előröl az adott pályaszakaszt, remélve, hogy a nehezen összeszedett “pénzed” megmarad
Penge111:
DS3-at akkor miért tagadod meg a szervezetedtől? -
penge111
addikt
válasz
Destroyer91 #178373 üzenetére
Jól látod, nekem a Ds3 kivételével minden souls játékhoz volt szerncsém. A Nioh ugyan olyan dög nehéz tud lenni, viszont nagyon pörgős a játékmenete. Kisebbek is a pályák, nagyon gyors maga a harc, hatalmas pozitívum, hogy pár másodperc alatt betölt a játék halál után! Ja és a kieg rohadt sok tartalmat ad a játékhoz, de van itt egy kolléga (sp8787), majd ő esetleg kicsit promóza a játékot, pár ezer órát beletolt ugyanis
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Destroyer91 #151258 üzenetére
Szia!
tarti19 fórumtárssal beszélgettünk az Arctis 7-ről, ő nagyon dícsérte. Esetleg volt még ebben az árkategóriában a HyperX Cloud Flight, de az árukereső most nem dob ki rá semmit, hogy hol lehetne kapni.
-
sting2
addikt
válasz
Destroyer91 #151258 üzenetére
Gyere át ide a kérdéssel :
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Netflix
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Steam Deck 1TB OLED
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest