- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
1201 - 1300
3601 - 3616 3501 - 3600 3401 - 3500 3301 - 3400 3201 - 3300 3101 - 3200 3001 - 3100 2901 - 3000 2801 - 2900 2701 - 2800 2601 - 2700 2501 - 2600 2401 - 2500 2301 - 2400 2201 - 2300 2101 - 2200 2001 - 2100 1901 - 2000 1801 - 1900 1701 - 1800 1601 - 1700 1501 - 1600 1401 - 1500 1301 - 1400 1201 - 1300 1101 - 1200 1001 - 1100 901 - 1000 801 - 900 701 - 800 601 - 700 501 - 600 401 - 500 301 - 400 201 - 300 101 - 200 1 - 100
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
-
Kendek
MODERÁTOR
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Kendek
MODERÁTOR
Ha nagy összegben kellene fogadni rá, akkor szerintem inkább arra tennék, hogy ezek a dolgok a PS5 esetében is ugyanígy maradnak. Nyilván lehetne egyszerűbben is, de már eleve is lehetett volna. Szóval ha így találták ki, akkor most miért változtatnának rajta?
Max olyat tudnék elképzelni, hogy legalább EU-n belül legyen már egységes, de még ezzel is vannak problémák (adó és cenzúra). -
Szabi®
veterán
Piaci igény mindenre van főlleg az Aliexpress palettája szerint,az már más kérdés hogy tényként tekinthetjük e ezeknek a dolgoknak a szükségességét.PS3-hoz is kapható volt ledes cooler pad,az már más kérdés hogy ért e valamit ,és hogy hányan használták.Rengeteg Fat gép ketyeg még azokból is,és soha nem láttak ilyesmit,de még újra pasztázást sem.
-
Neoteric
addikt
-
Imilenni
addikt
Annyi a lényeg hogy 4 éve nyilatkoztak a készítők hogy hiába vannak nők, a csatatér a férfiaknak való, mert mentálisan es fizikailag is megterhelő. (ez volt a lényege)
Kb 3 évvel később valami vanabe girl power ember megtalálta ezt, aztán nekimentek a készítőknek, hogy mégis mi a franc?
Ugye ez egy HC fps "open world" játék, nagyon alfa verzióban van még most is.
-
Carlos Padre
veterán
Meghaltak a szüleid a virustol pár hete, te játszanál vele?
És ha megnézed akkor jelent volna meg, mikor az USAban várhatóan a legkeményebben fog tombolni a járvány. Szerinted Trump és a videojáték ellenes lobby mennyire szállna beléjük érzéketlenséggel vádolva őket, kihasználva az alkalmat?
-
Imilenni
addikt
-
Imilenni
addikt
Attól hogy egyszer letettek az asztalra egy jókorjótémájú játékot oké, de most már Ellie lesz a főszerepben, s nem valami nagy cél amiért majd küzd (nincs bajom azzal h meleg se semmi, de nem mozgat a téma)
Majd meglátjuk, de nem lesz day 1 vétel belőle számomra
!Carlos Padre
A probléma az, hogy mára már mindennapossá vált hogy a koronára hivatkoznak, erre most ők..
Legalább derülne ki, hogy miért csúszik a játék... -
Imilenni
addikt
Persze.
Nyár végére beígérik, aztán majd halasszák még és majd PS5 előtt jön...Nem IT cégnél dolgozom, a home office meg sem kottyant itt az embereknek, minden úgy megy ahogy szokott.
Persze gondolom náluk nehezebb, de hát biztosan volt terv a home office-ra, már akkor amikor kiderült hogy mekkora a vírus (febr környékén) és már április van....Lehet mondani hogy jaj szegény fejlesztők, de kérlek, azért ezt ne.
Bejelentették a februárt, szaladt mindenki előrendelni, aztán halo még egy negyed évet csúszunk, aztán valószínűleg megint?
-
Imilenni
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem értek hozzá, nyilván megvan az indokuk. Jason Schreier szerint a forrása azt mondta, hogy a játék lényegében kész van. Gondolom lenne anyázás, felháborodás, ha digitálisan megjelenne, lemezesen meg jóval később.
-
Carlos Padre
veterán
-
Feherfy
tag
-
frankdelgado
őstag
-
.LnB
titán
-
nincsnév007
addikt
-
Ogre66
csendes tag
-
NyMRooD
addikt
-
GEIL
addikt
-
sting2
addikt
-
keIdor
titán
-
proly01
őstag
-
eeXaa
addikt
azt amit leírtam. nincs pluszom, ill, nem akarok most, mivel az áprilisi játékok nem kellenek. viszont a GOW os mentéseim csak a felhőben vannak... kb60% nál tartok, és nincs kedvem ujrakezdeni.
...szal gondoltam a now-al le tudnám syncelni a a gow os mentéseim, de ugyebár azóta kivették a now-ból.
kérdésem pedig az volt hogy ennek ellenére működne e a sync, MIVEL BENNE VOLT.
csak egy ötlet , de a now meg a plus mentései ugyanott vannak, ezért ha keresztezték egymást, elérhető a now-al is.
remélem így már világos. -
Carlos Padre
veterán
Nemtom, de van tippem. Mint láttad csak egy hírt raktam be a ps5 állítólag kiszivárgott áráról, meg egy másikat, hogy miért ne csak a nyers spec alapján válasszon gépet a vásárló, egyik sem volt xbox ellenes, inkább érdekes. De mindegy, nem mindenki nyitott a világra és a konzol warosdihoz kell az ellenségkép is.
-
.LnB
titán
-
bandi0000
nagyúr
Azért nem kell fosni az aksiktól, ezek nem telefonok, telefonban is azért degradálódik az aksi nagyon, mert minden nap töltve van, és még úgy is kb 3 év mire észrevehetően romlik
Nagy szavak, de ha pl az elite hasraütök bírja 8h-t, akkor a konzolgeneráció végére 5 év, kb bír 4 órát, ami még mindig elfogadható, szóval nem kell kicserélni az aksit, de ha ki is kell, akkor sem nagy kunszt ezeket szétszedni
-
.LnB
titán
Na aztán nehogy már pont te sértődjél be ezen.
Ráadásul direkt jeleztem smile-val. Piszkálódtam csak, de az gáz mikor ezt így le kell írni. 
Egyébként meg lehet magyarázni ezt, de ebből a szempontból a Sony jobban csinálja. Benne van az akksi és kész. Nem kell külön költeni rá. Az MS meg így spórol, de megpróbálja megmagyarázni, hogy a célközönség miatt van ez így. Persze.. -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Azt szeretném kérdezni, hogy te az Xbox-osok közul az AA elem fetisiszta táborba tartozol? Vagy inkább a beépített akku mellett teszed le a voksod? Mert úgy hallom, hogy nagyon szegmentált a tábor e tekintetben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyan örülök annak, hogy a Sony inkább hallgat. Ezektől a marketing bullshitektől néha megfájdul a fejem.
Elképzelem ahogy az Xbox-osok fele, a telefonjaikba is AA elemeket szeretnének tenni, mert az akksi az a sátán műve...
-
Carlos Padre
veterán
-
Kendek
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
proly01
őstag
Pfff...az fasza! Jól hangzik.
Reméljük olyan hosszú lesz mint a 2 remake 1 karakterrel....akkor már elégedett lennék. Nem tudom a 2 -nál volt e ilyen "speed run" trófea?! ; de ez a 2 órás nem hangzik biztatón főleg hogy a resistance ugye "elméletileg" azért van mellette mert alapjáraton a main game nem elég hosszú és ezzel szeretnék ergo kompenzálni
-
.LnB
titán
Ez hihetetlen komolyan. Eleinte ugye sokan írtak technikai gondokat is a játékkal kapcsolatban. Én meg nem értettem, írtam mindig, hogy nekem ilyen nem volt, bla bla bla.
De tegnap volt olyan hangbugom, hogy a játék hangjainak 70%-át nem hallottam. Drónokat, lövéseket meg ilyenek. Restart kellett. Erre most ez is: [kép]
Úgy, hogy soha egyetlen meccsről nem léptem ki, nem kickeltek, semmi!! Vége a meccsnek, és kiírja, hogy büntetést maptam. Ez mi!? Már a játék se akarja, hogy játsszak vele.
-
Xaels
félisten
-
Tegla80
addikt
F-ECT$
Valszeg most is ez lesz es valami szinten noname jatek jon ,mint a contrast ,de kapunk valamit.Annyiban lesz mas,h a ps5 tulaj gyalorlatban 4 jatekot kap majd havonta,(mert tudja kezelni a ps4re adottat is),mig hasonlo idoszakban anno a ps4 tulaj csak 2-ot kapott es elmondhatta,h igen kapott meg 2ps3 es 2vita jatekot is,de azokkal nem tudott mit kezdeni.Szoval igy nezve a kovi genben emelkedik majd a havi plus-os jatekok szama a ps5 tulajoknak ha ez szamit.
Amugy a contrast nem is volt rossz jatek,igy kijatszas utan meg pluszban foglakoztam is vele es eleg sok trofeat ki is szedtem.
szerk: abba ne menjunk most bele,h 100jatek lesz a kezdo a ps4-bol es ha nincs benne akkor nem is kezeli.
elmeletileg lehet 4,igy kellett volna irnom,de mar nem szerkesztem at.
-
saelin
veterán
Én duóban élek egy másik sráccal, másik szobában vagyok és zárt ajtó mögül szokta hallani hogy terhelem a gépet. A ps4 hűtése el van cseszve, ezen nincs mit szépíteni. Tehet az ember rá pasztát, memóriára thermal pad-okat, de attól sem lesz silent hunter. Csak bízni tudunk, hogy a Ps5-be tényleg jobban átgondolt hűtési megoldás került.
-
Szabi®
veterán
-
vg
veterán
Te nem mondtál semmit, csak annyit, hogy "gyorsabb", noha az ég adta világon semmi infó nincs erről. Az arc mondta, szó szerint, hogy lehetséges, hogy nem bírja a régi kód az új meghajtó sebességét, jelen pillanatban is tesztelik. Tényleg nincs értelme veled se beszélgetni, se semmit. A legjobb az lenne, ha letiltanál. A pasztázás pedig valóban felesleges, ott is egy olyan "hozzáértő" emberrel vitatkoztam, aki harakirit követett el itt, hogy ne lehessen a sok hülyeségét visszanézni.
-
vg
veterán
-
vg
veterán
-
vg
veterán
-
modflow
veterán
-
Carlos Padre
veterán
-
KaitouP
nagyúr
-
Szabi®
veterán
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
-
Deck
titán
-
Carlos Padre
veterán
-
saelin
veterán
Ezzel egyetértek. Rengeteg PS EX folytatását várom. HZD 2, Imfamous, Persona, Spiderman vagy más marvel esetleg DC játék, Final Fantasy (mondjuk ez már nem annyira ex), meg úgy az új címeket, amikről még nem is tudunk. A nextgen szerintem egy nagyon jó platform lesz, már csak a BC miatt is, és azok az adaptív ravaszok nagyon érdekelnek már élesben.
-
.LnB
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
Mike
veterán
-
Peace
nagyúr
-
Mike
veterán
-
Peace
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
Meglátjuk. Az elvakult PC gamereket a 4k@60 sem fogja meggyőzni szvsz. Meg hát attól még itt nincsenek "ingyen" a játékok, érted ...

Nekem is sok év kellett, hogy fejben megérjek a játék vásárláshoz. Szégyenletes, de én a gyerekkoromat gyakorlatilag átwarezoltam. Semmivel nem lehetett volna akkoriban a konzol felé terelni, mert egyszerűen nem lett volna pénzem játékokra (főleg nem akkora mennyiségben amivel akkoriban játszottam).
-
saelin
veterán
-
S e t h
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
saelin
veterán
-
Tegla80
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Tdizsolt
senior tag
-
Szabi®
veterán
-
Carlos Padre
veterán
-
Szabi®
veterán
Wesder
Nem picsogok,leirtam hogy hogyan látom ezt,látod én adtam a switchnek is egy esélyt
Nem akarom eladni,csak sajnálom a gépet,és a benne szunnyadó erőpotenciált,megint lehuztam a ps profilomból a Horizont,Lost Legacyt,God of Wart,Death Stranding volt a géphez,,,és azon gondolkodtam ez a bizonyos 6 Terás gép miért nem kaphatott egyetlen ilyen jobb játékot sem,miért kell a pc sivár játékfelhozatalából táplálkozni csak ? (Mondjuk azok nagyon szép minőségben mennek rajta)3L1T3 A Ninja Theory felvásárlása nem volt rossz húzás
-
Kendek
MODERÁTOR
Ez tény, meg ugye nem is itt lesz a legértékesebb fejlesztés. A lényegesen erősebb CPU és az ultragyors SSD ha nem is a grafikában, de más területeken többet ér.
(#237721) Szabi89: A tartalom számít, így van, viszont nem csak az exkluzív címek léteznek. Marketing szempontjából pedig nem lenne túl nyerő ha a konkurencia konzolján harmadával szebben és jobban futnának a játékok. Pár százalék elmegy, észre sem venni, de ez már erős hátrány lenne. Ha így maradna, akkor kb. ugyanakkora hátrányból indulna mint a PS4-hez képest az Xbox One. Ami annyit jelent, hogy ami SX-en 2160p, az PS5-ön csak 1800p lenne.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
-
Kendek
MODERÁTOR
A 12-höz képest a 9 az arányaiban eléggé nagy hátrány lenne. Ha eredetileg azt is tervezte a Sony, akkor is biztosan átgondolták már a dolgot. De könnyen elképzelhető az is, hogy nem egyet, hanem kétféle konzolt hoznak ki (alapmodell és prémium). Nem nagyon van erről semmi megbízható infó még, pletyka szinten meg már mindenféle érték szóba jött. Ami biztosnak tűnik, hogy az eddig kiadott fejlesztői hardverek sem voltak egyformák, szóval egy valós szivárogtatás sem jelent igazából semmit.
-
Carlos Padre
veterán
Azért az is benne lehet a dologban, hogy igaz volt a 9vs12TF pletyka korábban és még dolgoznak az órajelek finomhangolásán, mert nem akarnak ekkora előnyt adni, így nem végleges a hardver. Ha megnézed a korábbi és a legutóbbi szivárogtatásokat már magasabb órajeleket írnak a ps5re.
-
saelin
veterán
Technikai oldalról kicsit Bethesda-s. Semmi game breaking nincs benne, de találkoztam már érdekes bugokkal. Igazándiból nem is az a meglepő hogy jó játék (középszerűtől jobb), hanem hogy mennyi játékóra van benne. Videók alapján sacc per kb 36+ óra van benne úgy, hogy végig csak questeltem, és a collectible-ket pedig csak ami az utamba esett vettem fel. Még lesz egy Act 3 aztán 3 Dlc... Szerintem simán 60+ játékóra benne lehet.
Van arcade módja, de oda nem néztem még be.

Carlos Padre
A story közepes, de ami közben történik az végig leköti az ember figyelmét. -
KadamQQ
tag
-
saelin
veterán
Nekem csak az alapjátékban van már vagy 30+ órám és még mindig megy a fősztori. A lényeg az hogy ne álljatok meg az első végigjátszásnál,
. Nem tudom innen ki ismeri a Doctor Who című filmet, de sokszor tiszta olyan hangulata van ezzel a retro-futurisztikus világgal. Igazándiból nem is tudtam hogy van benne story. Úgy voltam vele, hogy olyan mint a Don't starve című játék. Hát nem.mert a másik karakterrel teljesen új élmény átélni a világot. Ráadásul a két karakter története párhuzamosan fut és rengeteg mindent megmagyaráz a secound playthrough -
.LnB
titán
-
saelin
veterán
Pont hogy nem. Az eredeti ötlet egy túlélő játék lett volna story nélkül. A végeredmény pedig egy lineáris, de nyilt világú erősen story orientált játék lett. Szerintem azért szólják le, mert nem azt kapták amit ígértek. Én is mérges lennék, ha fizetnék és egy teljesen más zsánert kapnék.
A story tényleg jó, és nem csak a main questre kell gondolni. A mellék küldik is tök jók. Kb azt sem tudom egy egy küldetésnél hogy mire számítsak, mert mindig van valami random. Tényleg, ha már random... a világ procedurálisan generált. Ezt az egyik yt videóból tudtam meg. Ez megmagyarázza a drogos város labirintus szerű kialakítását.
Playlist-em a felvett játékról.
[link] -
.LnB
titán
-
NyMRooD
addikt
-
NyMRooD
addikt
-
Neoteric
addikt
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
penge111
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
1201 - 1300
3601 - 3616 3501 - 3600 3401 - 3500 3301 - 3400 3201 - 3300 3101 - 3200 3001 - 3100 2901 - 3000 2801 - 2900 2701 - 2800 2601 - 2700 2501 - 2600 2401 - 2500 2301 - 2400 2201 - 2300 2101 - 2200 2001 - 2100 1901 - 2000 1801 - 1900 1701 - 1800 1601 - 1700 1501 - 1600 1401 - 1500 1301 - 1400 1201 - 1300 1101 - 1200 1001 - 1100 901 - 1000 801 - 900 701 - 800 601 - 700 501 - 600 401 - 500 301 - 400 201 - 300 101 - 200 1 - 100
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Spórolós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Arc Raiders
- Projektor topic
- Synology NAS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
!
(nem saját kép)

Kendek