Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
Akinek esetleg megfelel az angliai gép. Az oldalon egész jó árak szoktak lenni játékokra, múltkor rendeltem és 5 munkanap alatt megjött.
-
kevepapa
aktív tag
válasz
bordi10 #98724 üzenetére
Őszintén szólva nem értem ki akar újonnan ps4-et venni... A pro miatt tele a használtpiac jobbnál jobb ajánlatokkal, garanciális, 1 teras gépekkel... Nekem mondjuk ez marha bosszantó, tavaly ilyenkor beszamitasos akció miatt váltottam PS4-re, 120k volt az AC Syndicate + Watchdogs bundle (1 Tb), jelenleg cca 65k bol meglenne ez a pakk...Dehat nem tudhattam h jön a pro
-
Prof01
veterán
Titanfall 2 43%-os kód, nov. 23. 23:59.ig felhasználható!
P2CAN9KQD4 -
válasz
8nemesis8 #98721 üzenetére
A linkre ezt írja ki: "You purchased this item on 21. November 2016. "
EZ már BF előzetes akció az amazon.de-n, cyber Monday deal vagy wtf. Edigital-on tavaly 3 PS4 játékot vettem 10k-ért összesen, igaz PS4-et is csak 1-2 héttel korábban. Idén a Sennheiser fejhallgatók között lehetett jó áron találni 1-2-t egyébként (természetesen szubjektíve számomra) semmi érdekes. Remélem, hogy számomra nagy csalódás lesz a pénteki nap
Magyarországon, mert félek, hogy az amazon.de-n lesz valami csábító.
-
james001
veterán
Uncharted 4 Coop trailer
Végre \o/ Asszem vissza kéne szerezni a játékot most már tényleg -
bordi10
senior tag
Érdekesen alakulnak a ps4 árak az emag-on
Ebből látni, hogy melyik verzió lesz letolva péntekenVicc, hogy most 25k a különbség a friss slim és a régebbi között
-
marilllyo
veterán
Kitiltanak a ph-ról ha azt mondom, hogy jobban bejön a Titanfall 2 mint a BF1?
-
Lego Dimensions Starter Pack a német amazonon ingyen szállítással 14k alatt kijön - itthon 30 körül van az ára. Még 5 órán át. Más ps4 játékok is vannak, 39 EU felett ingyen szállít az amazon.de .
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
Most kb. 80 a legolcsóbb ps4? Én olcsóbban nem találtam. Pénteken lesz emagon fekete péntek, ott esélyes, hogy bemegy 80 alá? Milyen exkluzív játékok vannak ps4-re? Gran Turismo mikor jön és a driveclub mennyire jó?
-
pih1
csendes tag
Sziasztok. Titanfall 2-höz kuponkód nincs valakinek felesleg? Megköszönném.
-
A`rpi
addikt
Van dedikált topik, ott tudsz olvasni, és kérdezni is.
Billentyűzet egér használata konzolon.
Nekem az átálláshoz kellett jó pár év, most vagyok azon a szinten hogy lehet nem is veszek átalakítót PS4hez. PS3hoz vettem.
-
m3ss
veterán
válasz
FullGas #98703 üzenetére
en gimx diy valtozatot probaltam. azert nem teljesen olyan, mint 1 pc-s eger, de nagyon kozel van hozza, miutan orakig finomhangolgatja a beallitasokat az ember...ahany jatek, annyi fele beallitas.
ilyen szempontbol kivancsi vagyok a hori mennyivel jobb, mennyire konfiguralhato, es hogy milyen is a hozza adott eger....ha van vkinek tapasztalata ezzel vagy xim4-el kapcsolatban, en is olvasnek errol szivesen. -
FullGas
aktív tag
-
FullGas
aktív tag
Rá kellett jönnöm hogy 10+ év Pc után nem olyan egyszerű az átállás
Mondhatni annyira idegesít hogy FPS játékokban nem tudok rendesen célozni, hogy elmegy tőle a kedvem. Írtátok hogy létezik egér és bill PS4-hez. Ezt találtam: Hori Tactical Assault Commander 4, próbálta már innen valaki, megéri az árát
-
phgergo
aktív tag
Sony is készül majd akciókkal csütörtöktől. https://m.gamepod.hu/hir/a_sony_is_keszul_a_black_friday-re_ps4_ps3_ps_vita.html
-
Lefty
addikt
válasz
Tatyla #98698 üzenetére
Miért állna vissza? Hogy? A videóból is kiderül, hogy jelent valamit a magasabb CPU órajel, kevésbé droppol, ha pedig az FPS nem lockolt, akkor meg magasabb lesz az FPS peak, mint az alap gépen. Az ok ha a kiterjesztett GPU-hoz külön hozzáférés kellene patch-el, de a cpu-hoz szerintem nem kell, a teszt is ezt bizonyítja mondhatni. Más tészta de amúgy húzhatták volna kicsit jobban a procit, mert totál cpu limites a gép így, fölösleges bele ilyen GPU.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest