Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz negyedes #155158 üzenetére
Nagyon egyszerű volt a kérdésem, és erre se vagy képtelen választ adni.
Van-e bármi megvásárolható, akár havi, akár éves díj, ami ellenében letölthetek játékokat, vagy valóban kénytelen vagyok egyesével megvenni azokat ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz negyedes #119149 üzenetére
Akkor érdemes a +1 év gariért innen megvenni 1000ft.-ot megér 1 év garancia pluszba.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
aktív tag
válasz negyedes #119018 üzenetére
Úgy tűnik, bukfenc van.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
KaitouP
nagyúr
válasz negyedes #118913 üzenetére
5 perce ezeken a gifeken röhögök, köszi!
(#118918) eisento
Erről még nem hallottam semmit, de legyen így.
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
KaitouP
nagyúr
válasz negyedes #117325 üzenetére
Annyit. Legalábbis néztem a gépen a frissítés részleteit, és csak jobb stabilitást írt.
Jó a gif.[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
Rigormortiis
veterán
válasz negyedes #117261 üzenetére
Kiirta a telepites utan, hogy valami file-t nem tud futtatni. Na mindegy, majd leszedem a gog-os verziot, legalabb azt adtak hozza. De a W2es gog kod nem jo. Pedig bontatlan csomagolas volt es a media marktban vettem.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
batai15
félisten
-
Wlac
Ármester
válasz negyedes #97851 üzenetére
Volt valami pletyka arról, hogy jön, de nem sok az infó. Szerintem majd fél évvel tolják ki nekünk az Andromeda előtt, hogy legyen időnk végigjátszani és felspanolni magunkat az új részre.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Madwe
nagyúr
válasz negyedes #95738 üzenetére
Ahogy Árpi írta, felezős profilnál dlc-k is mennek. Ráadásul ha digitálisan vásároltok, akkor elég egyszer megvenni a fő profilra a játékot, egyszerre tudtok vele játszani, akár online is, egymás ellen. Lemezes esetén ugye csak az tud vele játszani akinél épp megvan a lemez.
-
törölt tag
válasz negyedes #95729 üzenetére
Úgy-úgy.
És most tegyük fel tovább adsz egy lemezt másnak, a te gépeden még ott lesz a játék (foglalja is a helyet, ha csak le nem törlöd ugyebár) de nem fogod tudni elindítani lemez nélkül illetve, ha úgy döntesz, hogy digitálisan szereznéd be újra azt az adott játékot (mert olcsó vagy ps+ hónapnál ingyen elérhető) akkor a feltelepített játékot le kell törölnöd és le kell töltened a digitális változatot. (tehát nem fog elindulni lemez nélkül akkor sem a game, hiába vetted meg az imént digitálisan)
Remélem nem csavartam túl, nem állt szándékomban, csak leírtam az egyik régi tapasztalatomat ezzel kapcsolatban.
-
gianni85
veterán
-
A`rpi
addikt
válasz negyedes #92846 üzenetére
Többlépcsős milliós nagyságrendű rendszer talán megvéd a villámtól. Átlagos 5-10 ezer forintos túlfeszültségvédők jó ha egy nagyobb áramindizástól megvédenek, ilyen szempontból a UPS (szünetmentes áramforrások) sem különbek, azokban is csak a legalapvetőbb védelem van.
Félre értés ne essék, ártani ezek a berendezések nem ártanak, de teljes védelmet az "olcsóbb" megoldások nem tudnak biztosítani számunkra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest