Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #213372 üzenetére
Linked van hozzá?
-
.LnB
titán
Tegnap az asszony titokban lefényképezett, miközben néztem a felhőket. (vagyis ő azt hitte, hogy csak a felhőket nézem): [link]
szerk.: Ohh, ezt a DS topikba akartam írni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Vettem egy játékot storeba. Indulás után lefagy a CE 348780 hibakóddal.
Support felhív.Pénzvisszafizetés nincs, amíg nem lesz meg a PS4 inicializálása.
Ja persze.Töröljek le 800GBot.Inkább bukom az ezrest.Így jártam, bár a jó kis retro lövöldözős játékot azért sajnálom.Majd kövi frissítésnél újra megpróbálom feltelepíteni. -
markknight
veterán
válasz
vodrosjozsi #213384 üzenetére
A negyedik részt vagy az 1-et. A többi az kuka, az ötöt pedig még az ellenségeimnek sem ajánlanám.
(#213387) wesder
-
-
Wesder
titán
válasz
1942-őt, az a legjobb mindközül.
-
.LnB
titán
válasz
Az ilyen kérdésektől, én :[link]
Kolléga, amelyikhez kedven van azt! A legújabb az a V. De lehet, hogy az nem fog bejönni. Ott a 4 is, meg a többi. Hát mi tudjuk?!
-
vodrosjozsi
addikt
Szerintetek melyik Battlefield verziót érdemes letölteni EA access-en keresztül?
-
-
Derron
aktív tag
-
Bad Pritt
félisten
Igen, az Unreal 3-mal magyarázták, miért kellett kevesebb npc-t használni. Azért is volt kicsit keserédes ez a dolog, mert fél évvel korábban az AC Unity-ben kolosszális méretű tömeg volt Párizsban mindenhol (mondjuk ott érezték is, hogy overkill, a Syndicate-ben látványosan visszavettek a járókelők számából), szóval volt ellenpélda. Cserébe a Knightban nem volt látható töltőképernyő az egész sztori alatt, szóval gondolom valamit valamiért. Amúgy szerintem is az irányítás az, ahol érezhető a kor, a Shadow of Mordor például már vele egyidősen is folyékonyabb (cserébe könnyebb) volt, a Shadow of War meg végképp túlszárnyalta, ahogy Spidey is.
A Batmobile-nál jobb lett volna, ha gombbal váltasz a két mód között, nem kell folyamatosan nyomva tartani a ravaszt és akkor lehetne ott a fék, gondolom próbálgatták ezt a módot is, de nem akarom elhinni, hogy tényleg így lett a legkényelmesebb a Rocksteady szerint.
Nem is az a baj, hogy gagyi, csak annyira más, mint bárhol máshol, nehéz átállni fejben.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #213373 üzenetére
Én nem szeretnék állást foglalni, hogy melyik jobb. De most mikor elkezdődött tegnap az Arkham Knight, akkor nekem is eszembe jutott a Spider-Man játék.
Mégpedig azért, mert míg NY él és lélegzik, az emberek belakják. Itt az AK-ban gondolom technikai okok miatt, még a sztoriba is bele kellett szőni, hogy miért teljesen üres Gotham.
-
Rage47
veterán
válasz
Bad Pritt #213373 üzenetére
Többek között ezért is hagytam abba most, mert Xboxon már végigtoltam régen és tudom, hogy rengeteg időbe telik, mire a végére érek, akkora hatalmas játék. És amúgy végig leköt, nem unalmas gyűjtögetős küldikkel van tele.
A verekedés valahogy a pók után megkopott talán, nálam legalábbis. Szerk.: Ja és igen, a város kihaltabb, de magyarázzák a sztorival ezt.
Amúgy nagyon várom már, mi lesz a Rocksteady köv. játéka -
Bad Pritt
félisten
válasz
Rage47 #213364 üzenetére
Érdekes, én is pont ezen gondolkoztam most, hogy ingyen meg lehet szerezni, hogy hiába jött ki több egész jó Arkham klón (Middle-Earth játékok, Spider-Man, bizonyos szempontból a Horizon is), még mindig az Arkham Knightot tartom a csúcsnak.
Ezt a gondolatmenetet közben úgy módosítottam, hogy a teljes Arkham Knight pakknál érzem így, az alapjátékok szintjén jobbnak tartom a Spider-Man alapot, viszont minden dlc-vel, addonnal páratlan mennyiségű és minőségű contentet pakoltak a Knight-ba, ez a póknál nem igazán történt meg.
Igazából csak a fő játék melletti plusz dolgokkal (a négy minisztori, challenge-ek, Batman sunnyogás, harc, Batmobile verseny, lövöldözés) annyi időt lehet eltölteni, mint más single játékokkal összesen, úgyhogy abszolút megérte, tudom, hogy sokat lehet fikázni a kezdeti zűrök, a Batmobile, meg a kurta-furcsa főszál miatt, de nekem abszolút csúcs a közepes méretű openworld akciójátékok között.
-
törölt tag
Srácok, a Beyond ot tessék kitolni ! :D
Hogy lehet az,hogy valakinek tetszik a Detroit meg a Heawy Rain és a Beyond meg nem...
Nem is értem mert az is épp ugyanolyan mesterműadamssss:
Hát még a Gow 3 mekkora durr volt a maga idejében :)
Azt se hagyd ki ha még esetleg nem ismernéd!
Simán ad akkora játékélményt mint az új Gow. -
Sziasztok!
Ez a GoW valami eszméletlen. Utálom az ilyen misztikus vagdalkozós játékokat de ez magába szippantott. Nem tudom miért de a világ eszméletlenül megtetszett meg a szereplők is.
Mivel nincs tapasztalatom ezért nem is könnyű a számomra elég sokszor halok de élvezem. No meg azt sem értem, hogy miket fejlesztgetek magamon, de egyelőre haladok.Kétkedve vettem meg de ez a játék megért. Tényleg olyan cím amiért megéri PS-t venni. (ráadásul a pro-n valami eszméletlen)
-
Rage47
veterán
-
consono
nagyúr
válasz
tboy93 #213354 üzenetére
Én is így jártam a Beyond-dal, nem jutottam el a végére, mert semmi motiváció nem volt már, hogy játsszak vele. Nekem is jobban bejött a Heavy Rain, az nagyon tetszett. A Detroit még előttem van, a demóját annó sokszor kipörgettem, de előbb még be kell fejezni a Mass Effect 3-at...
-
markknight
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
Woodslave #213355 üzenetére
Azért ott nem szűk utcákon kellett manőverezni.
Tegnap-mondhatni-véletlenül elkezdtem egy challenge szerűséget, aztán csak néztem, hogy wtf.
Töltsem fel úgy a kocsi energiáját, hogy közben négy tank lő és minden lövésük viszont leszedi az energiát.
Mindezt egy hangyanemiszervnyi területen, ahol nagyon elkerülni sem tudom őket, kivéve ha én vagyok Michelisz Norbi. -
Tatyla
őstag
Most hogy kicsit belemerültem a Darksiders 3-ba be kell látnom nem is rossz ez a játék, sőt, főleg így a Remnant után érezhető nagyon a Gunfire Games keze nyoma, sok ötletet át csempésztek innen a Remnantba.
Aki az elején kicsit nyögve nyelősnek érzi ne adja fel jó lesz ez. Ötletesek a pályák a mobok és a bossok is. Már megvan a harmadik képesség is ami még tovább fokozza az élményt puzzle-ok nem túl nehezek de nem is könnyűek -
VTom
veterán
Sajnálattal olvasom ezt, mert PC-n imádtam a játékot, és a Batmobil-os részek is szenzációsak voltak. Tervben volt a leporolása PS-en.
Azért majd megpróbálom én is, ha már hozzám vágták a játékot, remélem nem csalódok.Én szombaton kicsit másra vágytam a sok open world után, úgyhogy nekiálltam a Beyond: Two souls-nak, hát ez a játék valami zseniális! Óriási élményt ad, alig várom, hogy újra leülhessek elé.
-
.LnB
titán
Azt hozzátenném, hogy harmadjára kezdem el a játékot. Szóval nem újdonság a Batmobil vezetése számomra, csak amit írtam az volt fura, hogy nem a ravasszal, hanem a négyzettel fékezek.
Megvan, megvolt PC-re is a játék. Egyszer nekiálltam a megjelenéskor, de akkor annyira rosszul futott, hogy játszhatatlan volt. Ez nagyot is ment a sajtóban, szóval gondolom mindenki hallotta. Aztán később (évek múlva?) újra nekiálltam, de valamiért félbehagytam. Nem emlékszem miért, de egy jó darabig játszottam vele.
Szóval nekem, maga a játék nem meglepetés, csak az irányítás fura így. PC-n kényelmesebb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB SSD
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest