Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
Skacok a Cyberpunkban a Keanu valamiféle npc lesz?
-
zbundy
aktív tag
válasz
Carlos Padre #207051 üzenetére
Ha ez vicc volt, akkor haha... ha komolyan mondod, akkor bukod a nyakad 😀
Mondd már meg mit kell az elemekkel szopózni? Mi a szopás rajta? 😀 -
Xaels
félisten
válasz
oriic #207086 üzenetére
Muszáj nekik, mondjuk nem fogok a kardomba dőlni. Olyan novemberi játékfelhozatal van, hogy simán el is fogom felejteni a codot
Remnant Twitch elvileg mindjárt indul a gameplay stream.
-
válasz
Carlos Padre #207065 üzenetére
Nem, tegnap este játszottam és akkor láttam, hogy az utolsó mentés 1 órája volt. Az fel tűnt, hogy a gyors mentés nem megy, de manualba engedte menteni. De mindig a küldetés elejét menti, ami meg jóval korábban volt... Egy órával azelőtt. Megálltam pár fészket kitakaritani és utána akartam tovább menni. Ötlet mit csinalhatnek?
-
F_Peter
őstag
válasz
Carlos Padre #207066 üzenetére
Ugyanaz működik mint itt ps-en, csak ott lehet elemmel, elem formátumú aksival, egyéb aksival, stb. Én nem tudom mi ezzel a gond, nem nyújt kevesebbet, hanem többet.
De szerintem zárju le ezt a kérdést, mert nem jó irányba halad. ✌️ -
alratar
addikt
Sziasztok
Amikor a Store-ban bemegyek a just for you szekcióba, egyes jatéknál sárgával írja, hogy FREE (ld kép) de az adatlapon a teljes árat îrja. Ez most mi? -
Carlos Padre
veterán
-
WaterWave
veterán
nem kavart fel... semmi újdonság...
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #207066 üzenetére
Nem kell kivenni. Ràdugod egy USB porta, mint a PS4 controller-t és tölti. Gondolom ott nem gond, mert ott nem kivehető az akku.
-
WaterWave
veterán
Cod Modern Warfare Multi Élő 19:00-kor
-
Carlos Padre
veterán
válasz
F_Peter #207059 üzenetére
Na igen, a Play & Charge kit. Megterveztek egy kontrollert, amiből kihagyták az aksit, aminek a helyére kialakítottak egy elemtartót, amibe beleterveztek egy akkumulátort, amit ki kell venni ha lemerült, hogy egy mikrousb kábellel feltöltsd. A kínaiak meg előálltak ezzel és ezzel. Lehet azért tart ott az xbox részleg ahol, mert olyan emberek vezették, akik rábólintottak erre, hogy azta, mekkora ötlet.
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden #207038 üzenetére
Nálam ezért van 4 kontroller mindig töltőpadon
-
Sziasztok. A days gone közepén járok és van egy olyan problémám, hogy a játék nem akar menteni. A motoron ülve nem ment a haromszoggel, manual mentessel meg a küldetés elejét menti. Valaki tudna segíteni?
-
penge111
addikt
[link] Kinek volt már hozzá szerencséje? Tudtommal tavaly ps+ cím volt a Grand Kingdom, így hátha többen ismerik. Tesztek, videók alapján tetszetős. Milyen szerintetek?
-
hombre[EU]
veterán
Már egyszer volt,de beírom újra
Cserélhetō a dualshock akksija, akár 2000mah-ra is. Ha ez nem elég forduljon orvoshoz1 fokkal bonyolultabb,mint elemet cserélni,de menni fog... -
F_Peter
őstag
Én is Yarnyz megoldását tartom a legjobbnak. Ahogy írtam van megoldás (esetemben powerbank), meg erről beszélünk, hanem vásárlói igényekről, hogy minek örülnénk vagy éppen minek nem örülünk.
Carlos : boxhoz nem csak kínai akkupakk van. Van ott minden verzió, Ms verzió is. (hogy melyik a jobb, az más kérdés)
-
Mike
veterán
válasz
🙂
-
törölt tag
válasz
Az lenne a tökéletes, ha aksival jönne a controller, ami KIVEHETŐ. Így ha kezd gyengülni a teljesítménye vagy tönkremegy teljesen, akkor csak ki kell cserélni.
A ps4 controllerem aksija már nem az igazi, nem bír sokat. Ellenben minden más téren tökéletesen működik. Szétszedni nem akarom (és igazából nem is néztem utána, hogy mennyibe telik kicserélni az aksit benne). Nem értem, hogy miért nem tudott a sanyi csinálni neki egy nyílást, amin át cserélhető. (Persze értem én, hisz ha tönkremegy, akkor lehet kábelezni - buherálni...vagy venni egy újat.
)
szerk: Ahogy azt is értem, hogy a kicsipuha azért nem a P&C kittel együtt adja a controllert, mert akkor ő pedig attól az extra 5-6 ezer ft-tól esne el. Sajnos-nem sajnos ez ilyen, de a nem cserélhető dolgokat pozitívnak felhozni ilyen esetben nem valami okos szerintem.
-
F_Peter
őstag
válasz
Én éppen negatívumként írtam hogy box elite is beépített aksis.
Ha valamelyikre adott minden lehetőség, a másikra meg csak egy azokból (legyen szó bármelyikről), akkor nyilván nem tud jobb lenni a második. És én fordítva látom, hogy a psfanboyok a kevesebbre akarják ráhúzni hogy az több, pedig csak annyi hogy nekik elég. -
Wesder
titán
válasz
Esélytelen. Jò ez így ahogy van. Vettem P&C Kit-et és tessék akku-s.
-
válasz
RangerFox #207050 üzenetére
Ez szerintem azért van így, mert a Plus az egy előfizetéses jellegű szolgáltatás, és kell hozzá egy végtelen forrás amiről az esedékes díjat le tudja vonni. De ettől függetlenül még nem változik a fizetés menete, előbb a Wallet feltöltése, majd abból húzza le az árát.
(#207049) penge111: Nincs miért aggódni, ha véletlen le is vonná, akkor is 14 napon belül lemondhatod az előfizetést és visszakapod a Wallet-edre az árát (mínusz az addig elhasznált idő).
-
Carlos Padre
veterán
Arra a nyakamat is rátenném, hogy ha az xbox lenne aksis és psen kellene elemekkel szopózni akkor tuti az menne, hogy mekkora szar a ps és az xbox körbehugyozza ebben is
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OLED TV topic
- Politika
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest