Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mj1981
tag
.. 😀 🤣
-
Mike
veterán
gamestaron milyen jót veszekedtem pc-sekkel. azért ezt pár éve nem gondoltam volna, hogy ps fanboy leszek
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #206447 üzenetére
szerintem ez bünti azért mert meg akarják jelentetni pc-re
-
mj1981
tag
Akkor miert vettem mèregdraga hangprojektort meg tv-t ps4 prot ha nem müködig rendesen csak van valami esszerű magyarazat?
-
mj1981
tag
Ps4 pro kepvillogás SOS
csereltem hdmi kabelt a jbl hangrendszerét dugtam ra... Megszünt a vilogás.. Kepdobalas "" masnap összedugtam a jbl-t masik hdmi kábelel arc samsung 4k hdr tv mit ad isten ujra feketen vilogzik...olyan mindha a hdr-t dobalná le..
Tehat nem kabel kikapcsolom az anyunet cec ateresztest megszünik... De ha csak atvaltok hazimozi üzemodrol a tv-n akkor is abbahagyja... Na ez mi lehet...? -
RangerFox
veterán
Ilyet se láttam még, megváltoztatták az R6S trophy listjét. Kivették belőle a TH trófeákat, és multisokkal helyettesítették.
-
Rigormortiis
veterán
Neked meg mi bajod van?
Miért baj az, ha az ember szeret moziba járni, és ha már ott van, akkor a közízlést is kiszolgáló látványfilmet néz? Ráadásul a jobbik fajtából...
Azt mondjuk megértem, ha te csak a day0 kamerás változatokat nézed, az úgy nem jön át...
Ugyan ez volt a szitu még általánosban, amikor az osztály fele imádta Michael Jordant, a másik fele utálta. Attól még persze zseniális sportoló volt, de ugyanez volt Schumi esetében is, akit én pl szeretve gyűlöltem, mert elismertem, mint párját ritkító sportembert, de rühheltem, mint Ferrarist. Ez pont ugyan az, csak közben jó eséllyel felnő az ember, oszt tovább lép...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
saelin
veterán
válasz KaitouP #206462 üzenetére
Megemelni tényleg megéri, mert az alatta lévő asztalt nagyon durván tudja forrósítani. Csak remélni tudom, hogy a Ps5 hűtés terén faxa lesz, nem úgy mint a ps4. Az xbox one x-et valaki látta már széjjel szedve? Na, az tényleg királyul lett megcsinálva.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Gebriel
veterán
Köszi
-
Gebriel
veterán
Van bármi értelme notebook hűtőt rakni a PS4 alá?
-
-
Mivel nagyon megy most a Cyberpunk szekere és gondolom rajtam kívül más is szereti ezt a műfajt ezért írom ide is. Jön az Akira 4K-s verziója és bejelentettek egy Anime sorozatot is belőle.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
saelin
veterán
Szerintem most kivételesen jól döntöttek. A sport videójátékok eléggé réteg cuccnak számítanak, még ha ezek közül a foci a legfelkapottabb. Ráadásul sokan a fifát szeretik és ismerik.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
pulffy
őstag
Ilyen hibát minden kéthavonta kövessenek el...
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Deck
titán
A sok elégetlenkedő miatt biztos.. Nem kellett volna szerintem a Sony-nak lecserélnie. A felhasználóknak úgysem jó soha semmi.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Carlos Padre
veterán
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Most rendeltem egy gépet, ha megjön és be aktiválom a 14 napos próba verziót, akkor amíg az le nem jár, tudok játszani az e havi játékokkal? Detroit érdekelne főleg.
-
Mike
veterán
A filmes témát lehetne az offba? Meg hogy ki hülye és ki nem?
-
Steve1207
veterán
Fú srácok ez a Horizon Chase, imádom, de meg is látszik. A Master Tour és a 109 versenyes Endurance van hátra, többi pipa 100%-ra.
.
-
belan
addikt
válasz Gebriel #206421 üzenetére
És nem mondtam negatív vélemény csak a igazat mondtam , ha nem tetszik ne olvasd el mit írok ,ha neked teszik a irománya olvasd nyugodtan hogy milyen véleménye van másokról, ő meg teheti más miért nem ?🤭🤬
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Gebriel
veterán
válasz belan #206419 üzenetére
Bakker nem esik le, hogy nem az a gáz, hogy valaki elmondjak a véleményét valamiről, legyen az pozitív vagy negatív, hanem az ha ezzel együtt embereket is minősít?!
Erre meg te jössz azzal, hogy ne alkosson valaki negatív véleményt valamiről, ha az másiknak/másoknak is tetszik. DDD
Ez most rólad szólt nem róla.[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
belan
addikt
válasz RangerFox #206417 üzenetére
Persze igen ,de ha 80 százalékban róla szól majdnem a fórum azért az már unalmas ,gabriel szerintem ő is meg tudja magát védeni .😂😂 Én el hiszem hogy értékeled a munkásságát de szerintem ő is ki tud állni magáért .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Gebriel
veterán
válasz BoneDragon #206412 üzenetére
Ki védi
Szerintem olvasd újra a hszeket,
Ha pedig nem érzed a különbséget Deck és te megnyilvánulásod között akkor kérlek enged el ezt az egészet.
És akkor neked van igazad és én kérek elnézést. -
RangerFox
veterán
válasz J.Hetfield #206410 üzenetére
A Ps+-ért fizetsz, nem a store-ért. És sajnos amikor aktiváltad a free trialt, írta is, hogy meghosszabbítja automatikusan, amit külön kell kikapcsolni.
-
KaitouP
nagyúr
Igen, használható.[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
BoneDragon
veterán
válasz Gebriel #206409 üzenetére
Ahogy nézem te sem teszel hozzá semmit 'szakmailag', miről is beszélünk? Le mehetünk itt dedóba, szeretem az ilyet itt. Hozzáteszem, semmi olyasmit nem mondtam amitől neked kéne őt védeni. Úgy gondolom meg tudja magát védeni, vagy a véleményét kifejteni ezzel kapcsolatban, nincs szüksége testőrökre.
Igazad van, ne erőltessük, teljesen feleslegesen kötöttél belém. Innentől kezdve csak szakmai dolgot szeretnék tőled olvasni.
Amit irtam nem csak erre irtam. Ez megy hónapok óta. Valóban nem mindig, de ugyan azok a köröm mennek le. Uncsika. -
Deck
titán
Használhatod nélküle a store-t.
Automatikusan hosszabbít és levonja. Érdemes kikapcsolni a megújítást.PS5
-
J.Hetfield
aktív tag
Ps store használható psn előfizetés nélkül? Nem játszok online csak leokéztam a trialt amikor meglett a gép, el is felejtettem de ma kaptam üzenetet, hogy lehúzott 2400ft-ot a számlámról havidíjként. Mondjuk megkérdezhette volna, hogy akarok-e előfizetni, na mindegy. A lényeg, hogy nem akarok ezért fizetni, de a store-t használnám.
-
Gebriel
veterán
válasz BoneDragon #206404 üzenetére
7 év alatt nem jelent meg egy játék sem, nem történt fejlesztés, stb stb..
Attól hogy volt egy két hetes etapod attól függetlenül elég napi rendszerességgel..
Szerintem ne erőltessük ezt a beszélgetést.Csinál valaki valamit.. ebben az esetben .LnB írt olyat ami kicsit erős volt.
Vannak akik jelzik,(pl. most Deck)hogy figyelj már, azért ez így nem fair.
Meg vannak akik felveszik azt a stílust(pl te) amit kritizálnak és ettől semmivel sem jobbak mint akit megszólnak.Mindegy én leakadtam a témáról... kezd unalmas lenni.
-
belan
addikt
válasz BoneDragon #206404 üzenetére
Jogos szerintem nem erről szól egy fórum , másik fele meg ha valaki ennyire kritikus menjen el kritikusnak biztos valaki értékeli a írását .
-
törölt tag
válasz BoneDragon #206398 üzenetére
Nem olvastam semmit az utóbbi napokból, de azért ez egy érdekes hozzáállás.
Azt lehet oldalakon keresztül mantrázni, ha valami tetszik valakinek, de azt nem lehet, ha nem tetszik? Miért? Csak az a vélemény a vélemény, ami a tiéddel egyezik?
Szerintem az intelligens vitakultúrának alapvető feltétele a másik véleményének tiszteletben tartása, ha valaki erre képtelen, vitára is képtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest