Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
k4rL^
senior tag
Meg fogja venni valaki közületek PS4-re a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes játékot?
Ez is tipikusan olyan játék, hogy késöbb tuti olcsón hozzá lehet jutni, de szívesen kipróbálnám, max megszabadulok töle miután végigvittem. -
WaterWave
veterán
ingyen dobják utánad mert tele van buggal de valóban 7900 eddig a legolcsóbb...
viszont egy gépről lecsúsztam 97 ezerért van fent fifa játékkal, nah az tényleg jó ár, csak jegelve plecsni van kint rajta• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz haddent #16790 üzenetére
nah igen... nem lenne szívem 110-120 ezrekért árulni egy ps4 gépet használtan, mikor boltban újonnan megkapom 120 ért már...
Ha használt az használt, a granacia ketyeg, sajnos 1 év nem sok idő... Kutyát macskát nem érdekel, hogy nem használta, polcon áll, nem volt bekapcsolva, a garancia az ketyeg...
Az se mindegy, milyen játékkal adják, mert a killzone meg patchfield 4 tömegcikk... 2-3-4 ezrekért hozzádvágják a használt lemezt, nem dobja meg a gép értékét..
Nah majd lesz olcsóbb is Türelem tornaterem• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Jakesz
addikt
válasz Bencus88 #16786 üzenetére
Van rá esély. Főleg azok után, hogy pl a Tomb Raider nextgen kiadását is vitték, mint a cukrot, pedig az aztán teljesen multiplatform, meg Steamen is már fillérekért meg lehetett venni.
-
haddent
addikt
válasz Dexar007 #16787 üzenetére
Sajnos attól, hogy a legolcsóbb, még mindig nem olcsó
Egyébként pofám leszakad a PS3 árakon is, néhányan drágábban árulják a 3 éves slimeket, mint amennyiért veszek super slimet garival és ajándék játékkal újonnan, garivalJa ezt a "kitörést" nem neked szántam természetesen csak a témához!
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
-
sihu
tag
Lehet arrol tudni valamit, hogy a Last of Us jone esetleg majd ps4re is????
-
-
gianni85
veterán
válasz czappa #16779 üzenetére
már az is valami, hogy ad egy választási lehetőséget két pálya közül : ha jól emlékszem cod4-ben még nem volt, és utána jött csak be. ennyi van
Azok az emberek összegyűltek egy partyba, és úgy léptek be a lobbyba, azért maradnak együtt. Hát igen, ez lenne a lényege az online multiplayernek, hogy egy csapat együtt játszik, összebeszélnek, és összedolgoznak -
czappa
aktív tag
COD: Ghost multiban szinte csak Dominitiont szoktak jatszani, ehhez van nehany kerdesem, hatha tudjatok.
1) Lehet valahogyan szabalyozni, hogy milyen palyakon szeretnek jatszani? Amikor vege egy meccsnek, akkor amig nehany ember lelep, ujak meg bejonnek a lobbyba lehet szavazni a ket felajnlott palya kozul, de ez azert nem tul reszletes. Peldaul tegnap talalkoztam eloszor a free-fall os palyaval, holott talan meg decemberben megkaptuk.2) Jol latom, hogy a szerver a csapatok elosztasakor nem nagyon figyeli azt, hogy az egyik oldalra csak olyan embereket rak, akik valamilyen klanba tartoznak (pl. 3-at az A klanbol, 2-t a B-bol), mig a masik csapatba csupa "singlit" rak? Ez azert baj, mert az elso csaptban a 3 ember, ill. a ket ember kommunilkal egymassal es igy a masik csapat jelentos hatranyba kerul. (Ha idegenekkel jatszom, akkor mindig kinyomom a mikrofont). Mast ez nem zavar?
-
Madwe
nagyúr
válasz sittes79 #16774 üzenetére
Én nem tudom, a nagy Sonyhack alatt ingyen megkaptam az elsőt, nekem egy kiherélt GTAnak tűnt superhősös őrületnek tűnt, nekem még a GTA is unalmas (nem nagyon rajongok az open sandboxért mert ezer dolgot csinálhatsz bennük de lényegében mind ugyanaz és monoton lesz, GTAval is így voltam vagyok, inFamousal kiváltképp) uh. bármennyire is bejövős az új grafika, erők, én várok vele, mert személy szerint nekem ezek nem jönnek be. Aki viszont a GTA, AC részeket szereti szerintem nyugodtan nekimehet... A TR lemezem lehet erre cserélem majd...
-
sittes79
addikt
Van itt aki elsőnaposan megveszi a inFamous: Second Son-t? Vagy érdemes vele várni amíg 5k nem lesz
-
boost
addikt
válasz ImpersonatoR #16767 üzenetére
Én is csalódott vagyok, hogy nextgen gépekre nem jött. Tudtommal 360ra, meg PS3ra viszont igen.
-
k4rL^
senior tag
válasz ImpersonatoR #16769 üzenetére
Nekem egy szobában van a TV és a gép, de egyébként ezért készült a Steam in-home streaming.
Persze PS4-en egyszerűbb, de elég sovány a felhozatal sajnos. Nekem kb 1.5 hónapja csak a port fogja. De majd most 21-én jön az Infamous.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
k4rL^
senior tag
válasz ImpersonatoR #16767 üzenetére
Kontrollerrel nem lehet játszani PC-n?
A játék alapból azt használja, ha rávan kötve egy joy...
-
addikt
Nagyon jó lett South Park The Stick of Truth de tipikusan olyan game amit kanapén / fotelban fekve kontrollerrel jó játszani szóval nagyon sajnálom h ps4/xbox one / wii u -ra nem jött
-
Dexar007
veterán
Na,en vegeztem a killzone-nal. Kinek kell egy ps4?
Give me your cum,bull!
-
Madwe
nagyúr
Na csak kitörölte nekem is az új patch a bf4 single-öm... cloudból leszedve sincs meg, hurrá!
-
whYz
őstag
bongeszovel a tv-s youtube mukodik ugy ahogy...
ha van okostelod azzal meg hasznalni is lehet -
phgergo
aktív tag
válasz haddent #16761 üzenetére
De legalabb jatszani lehet a tobbi dologra hasznalni eleg fapados ( meg ).
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok! Ps4 en hogyan tudok youtubozni? Bongeszo alkalmatlan erre. Egyszer adobe hianyzik, maskor pedig gond nelkul mukodik.
Koszi! -
-
mstills
tag
Mik ezek a lassan állandó jellegű, több száz megás, gigás Cod update-ek?
-
boost
addikt
válasz KingKress79 #16752 üzenetére
A torrenttéka macerás nekem, ezt nem kell letölteni, stb, csak rámegyek, és indul is. Ha majd választani lehet (most még trükközni kell hozzá), akkor azok fognak torrenttékázni, akik a játékokat is a netről töltik.
-
boost
addikt
Az EA, Dice meg fusson falba!
Annyira PREMIUM -központivá tették a játékot, hogy anélkül nincs is nagyon értelme.
1. Kiszedték azt a Quickgameből, hogy pálya alapján induljon a játék, csak mód alapján lehet.
2. Ez azért gáz, mert a pályakeresőben beleteszi az összes DLC-t pályát, és ha el akarom indítani ( mert nem ismerem az összes pálya nevét kívülről), akkor fél perc után kiírja, hogy nekem ez meg sincs, DE megvehetem a store-ban. (Kivéve mikor nem, mert a nem prmiumoosok két hetet várnak)
3. Belépsz a főmenüben a játékba, és listázza, hogy a haverok mit tolnak. Megadja a lehetőséget, hogy castlakozz hozzájuk. Csatlakoznék, megint fél perc, majd kiírja, hogy meg sincs, de megvehetem a storeban.A BF3 legalább tolható volt normálisan Premium nélkül is.
Lófa..t kapnak ezek tőlem, nem 60 dollárt a premiumért. -
sihu
tag
Jól érzékelem, hogy az Obliteration játék mód megváltozott BF4-be??? ha igen sajnos nem túl jó irányba
-
Def26
félisten
Nézegettem egy kicsit a ps store -t. Movie szekcióban egész j árak vannak. pl a Gravitáció 4$ SD, 5$ HD -ben, kölcsönözve.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Elderath
őstag
-
Tegla80
addikt
-
Donnos
tag
Tapasztalt már valaki olyat hogy a DS4 kontrolleren beakad az R1?
Elég zavaró játék közben beragad az egyik oldala.
Érdemes ezzel a sonyhoz fordulni vagy van valami más megoldás?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
gianni85
veterán
válasz ndave92 #16723 üzenetére
tényleg! Bár akkor még nyitócímnek kezelték, és a PS+ verzióban nem lett volna minden autó/pálya benne. (utólag megvehetted volna)
Most azt is nehezen tudnám elképzelni, hogy ekkora csúszás után a Driveclub lesz az első normális autós játék a PS4-re, és még idén megkapnák a teljes verziót a pluszosok... ergo marad az eredeti felállás.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
40$ most amúgy a CoD a storeban. Hátha valakit érdekel.
Bár használt dobozos játékként is alig többért be lehet szerezni.May the Force be with you!
-
Def26
félisten
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
-
barcabome
aktív tag
Sokan kioldják haverokkal, megbeszélik hogy "lőj le 5x utána meg én is", de jobb érzés ha kioldod magadtól. Amúgy nem vagyok egy nagy sniperes, általában amikor sniperrel vagyok, akkor rusholok is közben egy kicsit, erre a célra pedig tökéletes a Gol Magnum. Kp-val is egész jól megy már, tegnap m1911-el és compact 45-össel szép kis alázások összejöttek Flood Zone-on.
A skill rendszert valaki aki tudja mi alapján működik leírhatná, mert tegnap volt, hogy +10-es statom volt a kör végére és mínuszban kaptam a skillt, mert kikapott a csapat. Illetve gyanítom, hogy ha átállsz a másik csapatba, akkor is levon a skillből.
Mióta megcsináltam a Rammsteines emblémámat és a játék közben is hallgatom őket, jobban megy.
[ Szerkesztve ]
-
barcabome
aktív tag
Tegnap BF4-ben HC szerón 2 agyvérzés között sikerült kioldanom a Gol Magnumot. Milyen érdekes, mikor már beadta a puskát, alig tudtam meghalni olyan jól ment utána, de addig meg szenvedtem.
De ez az assignment is nagyon jó, lőj le 5 embert a toronyból amint mindig figyel pár ember, ennyi erővel ki is lehetett volna tenni egy nagy táblát, hogy itt vagyok ide lőjetek.
[ Szerkesztve ]
-
Bagan
aktív tag
Aki COD Ghostozik az vegyen fel! PSN PittySzteson
-
Madwe
nagyúr
Mark Cerny interjú Adam Sesslerrel
Aki esetleg nem ismerné Road to ps4 mondjuk már régebbi, remélem mindenki látta már
[ Szerkesztve ]
-
Remi1234
aktív tag
válasz hudekira0 #16707 üzenetére
Nekem érdekes módon nem volt probléma vele!! 1x fagyott ki single alatt, míg boxon rengetegszer, és 2x is eltűntek a mentések... Bár minden játék után toltam fel a cloudba Lehet az tett be neki, hogy a végén a cloud mentést tettem vissza mindig..
És nem 2 nap alatt nyomtam végig.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: RemiFungus
-
hudekira0
tag
válasz Remi1234 #16706 üzenetére
Én végig sem bírtam játszani, mióta megvan a ps+ azóta nem menti a singlet, hanem valamiért letörli (1-2 napig még rátudok menni a folytatásra aztán kukázza) egyhuzamban meg nem szeretném kitolni inkább multyzok. Olvastam, a fórumon valaki is írta ezt a hibát egyszer, neki megoldódott?
-
Remi1234
aktív tag
Ha már szóba kerültek a trófeák. Másnál is bugos a BF4 trophy rendszere? Végigtoltam az egészet, battlelogon látszik, hogy megvan minden, mégse adja be azokat, amiknek a kritériuma, hogy minden befejezés, assignmet és collectibles meglegyen.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: RemiFungus
-
Madwe
nagyúr
válasz mfranky #16698 üzenetére
Mint elöttem is írták, a bronzokat magától dobálja, silver ritkább. aranynak pedig már kb muszáj utánanézni hogy miért jár mert magadtól nem szereznéd meg... De a ps4 menüjében ha ránézel a trófeákra s azon belül hogy mit miért ad megérted... Nem azért kapsz csak bronzot mert béna vagy hanem mert ott tartasz és olyanokat csinálsz még amiért az jár... Egyébként a trófeáknak sok jelentősége nincs in game, nem ad semmit, de egyrészt lehet vele villogni másrészt ha jópofák s kreatívak voltak a fejlesztők akkor megnyújtják a játék életét mert meg akarod csinálni mert látod benne a kihívást/olyan stílusban kell játsz ahogy amúgy nem játszottál volna stb... Szóval a kreatív érdekes trófeák jó dolgok szerintem
-
mfranky
őstag
Ok, köszi a válaszokat, nagyjából tisztult a kép...
De pl. Killzone:Ezüst trófeát akkor ad, ha egy szakaszt teljesítesz a játékból.
Most vagyok a végén, 10-es pálya...és 9-es-nél kaptam az ezüstöt...ez volt egy szakasz?
De most már vágom, minden játékban meg van határozva, hogy miért mit kapsz...pl. killzone-ba 100 headshot egy ezüst, vagy ilyesmik... értem.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Tegla80
addikt
ha már szóba kerültek a trofeák.......
itt egy korrekt oldal hozzá nézelődni.Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest