Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
manya777
tag
Nemlehet hogy utolér/megelőz a kék kör ami a térképen szűkül? Azthiszem alapbeállításnál M betű, lenyomod és a helyzetjelző kis pöttyöd mindig fehér körön belül kell hogy legyen. HA nem ott vagy fuss! Szaggatott vonalak jelzik merre a legrövidebb. Az Én játékaim kb háromnegyede futásból áll VAgy találj egy járművet, az gyorsabb, de hangosabb is.
i5 12600k - Asus Maximus VI Hero , 2x16 Gb ddr4 3200 Ram.
-
kisza25
félisten
Hali mi minden este toljuk vegyél fel steam-en és segítünk
A fehér körben kell maradni, ami körül van egy kék kör, egy idő után elindul a kék és túlhalad rajtad akkor "égsz" sebződsz
Minél szűkebb a kör annál jobban sebez
Összetereli a népet[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Winne
nagyúr
Általában hétfő-ked 07-15 óráig mikor éppen hogy jön ki, néha szerdán is, meg melós napon 7-9-ig amikor van kedvem. Este kb soha sajnos.
Hogy tetszik neked a játék? Át tudtál állni itt a lassabb játékstílusra?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
A járműhiányt könnyen el tudod kerülni, van térkép rá, hogy hol vannak nagy valószínűséggel járművek. Azzal kezdj és lesz járműved.
Ha azzal nincs gondod, hogy mennyi felé kell figyelni és milyen pici emberek vannak, ha messze vannak és még lőnek is rád (magyarul észreveszed az ellent általában), akkor nagy baj nem lehet, menni fog.
-
la_cc
addikt
Megint ne legyen igazam, de nem ez van CSGO-nál is? Tudjuk mi lett abból a game-ből is... Nem drága a játék, újra megveszik a cheater-ek azt csá. A fejlesztők megörülnek meg újabb bevételek lesznek.
Más: a statisztikák jól működnek? Kizártnak tartom, hogy solo EU-ban benne lennék a top 5%-ában...
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
törölt tag
Basszus, igen. Fogyatékos vagyok. (köszönöm a kijavítást). Nem tudom miért írtam 64 vs 64-et...64 fős szervereket akartam, ami 32 vs 32. Szerencsére a lényegen nem változtat.
Simán vinné a 100 fős BR-t (ami igazából egyáltalán nem lényeges, semmit nem tesz hozzá, hogy 100-an vagyunk a szerveren, az első 50 ember pikk pakk kihal úgyis) a motor egy kis átalakítással (viszlát járművek pl).
edit: Ha ennyit beleölt a játékba, akkor miért írta ezt a bullshitet?
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Discord-ra jarunk
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Ha már itt tartunk kocsma sincs pedig milyen jó lenne egy megfáradt lövöldözés után beülni 1 sörre vagy csak egy olyan kezdés mint a sulinál vagy a katonai bázisnál hogy az oda érkezők egy kocsmai verekedéssel indulnal. Loot nem lenne csak boxolási lehetőség
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Winne
nagyúr
A normális játékosok így vannak, de elég 100-ból 1 hülye te is tudod. A csalókkal minden játékban uaz a baj, nincsenek olyan agyi szinten, hogy felfogják, elrontják a többi ember játékát, idejét, kedvét azzal, hogy ők nem tudtak sikeresek lenni, ezért, előnyhöz juttatják magukat.
-
Dendytv
senior tag
Fegyver szempotból igen ! Bár nem vagyok SKS-párti ! De heal az sajna gyenge ezért írtam, hogy valamire való !
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Segal
veterán
Akkor en nem vagyok normalis mert i7 1080ti parossal very low-on jatszom
-
Segal
veterán
Akkor majd vak vezet vilagtalant mert en is bena vagyok
-
la_cc
addikt
Neked aztán fingod nincs miről beszélsz. Azért kell a low grafika, hogy minél kevesebb figyelem elterelő szar legyen előtted, csillogás stb, (NEM a fű nem az.) + a PUBG egy fosrakás önmagában és optimalizálatlan, ezért jó, ha 100+ fps-ről esik be 50-60-ra, ami akasztja meg a játékmenetet.
(#9030) Jinxb1rd
Már itt volt az idő, hogy az összes cheat-et törölöd!
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Årpi
őstag
Persze, ez így viccesen hangzik, csak nem kell csodálkozni akkor a 0.36-0.25-ös KDR-eken...
(No offense, az első pár órámat magas beállításokon toltam, amint verylowra tettem sok mindent meg is ugrott a KDR-em..)
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
KisTücsök
addikt
Uh. Akkor ez... lol.
Egészen biztosan nem csak az én fejemben fordult meg a korod. Ilyen írásképet meg ekkora hülyeségeket egy 10 évestől várnék. Tőle oké lenne.
Ennél ellentmondásosabb hsz-t meg keresve sem találhatna az ember. Próbáld meg értelmezni, hogy mit írtál, hátha rájössz. Remélhetőleg.
-
Mortein
tag
Probléma ott van, hogy míg konzolon 1 célhardverre kell optimalizálni itt van számos gyártó különféle terméke. Innentől az ötleted megvalósíthatatlan. Vedd le a grafikát és neked is ugyanannyi esélyed lesz. Ez nem fog változni ebben biztos lehetsz. De írd meg az ötleted a hivatalos fórumon. Hidd el ezt a fórumot a készítők nem olvassák.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Fejezd már be, mert felidegesítesz. Évekig használtam a4tech-et, volt vagy 3 is, makróhoz sose nyúltam, a gondolat halvány csírája se volt bennem. Az anti ghosting (0-ás LOD) miatt imádtam azokat az egereket, amíg rá nem jöttem, hogy jobb szenzorú kellene. Aki olyan egeret vesz nem azért teszi, mert görcsösen a csalás és makrózás jár a fejében, hanem azért mert nincs pénze jobbra. Ez a 10-ből 5 honnan jött ki? Hasadra ütöttél?
Most készülök jobb vga-t venni, de nem azért hogy very low helyett ultrán játszak, hanem azért mert nem elég smooth nekem a 60 fps. 90-et meg 120-at szeretnék. Értsd már meg hogy ezek egyéni preferencia kérdések!
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Nem akarok bizonygatni semmit, főleg nem neked. Csak nem szeretem az ilyen csőlátást mint amivel te rendelkezel, meg ezt az általánosítgatást, hogy 10-ből 5 a4tech-es makrózik. Ha már a hasraütéses számoknál tartunk, szerintem 90%-uk azt se tudja mi az. Az a4tech egy jó kis kezdő gamer egér, hétvégi játszogatásokhoz. Ma már lehet 7-8 ezerért jobb szenzorral rendelkezőt is venni, de voltak idők, amikor 10K alatti ársávban csak a noname-ek voltak és így az a4tech aranykorát élhette. Kezdek kifogyni a türelemből ami az ész érveket illeti, úgyhogy ezután hanyagollak, szerintem menthetetlen vagy...
-
KisTücsök
addikt
Ez mindenkinek teljesen érthető és tiszta volt, ahogy az kiderült a neked címzett hozzászólásokból. Azért ha egyszerre többen is "rádugranak", hogy márpedig hülyeségeket beszélsz, lehet van benne valami.
A probléma valós minden multis játéknál pc-n. Ezt csak egyetlen egyféleképpen lehetne orvosolni, ha valami központi géperől futna a játék mindenkinek, nem sajáton. Voltak anno erre kisérletezések, plusz amilyen megoldást most a Sony kínál, ha PS4-es játékokat akarsz tolni PC-n. Na akkor meglehetne oldani, hogy mindenkinek ugyanolyan grafikai beállításokon fusson. De jelenleg nem ez van. Úgyhogy azt kvázi lehülyézni, akinek 1080-a van és minimumon futtatja... Kissé merész (főleg ha pubg-ről van szó). Jó lenne azon is elgondolkozni, hogy aki kicsit is komolyan akarja venni egy adott játék kompetítiv részét, az nagyjából mindent low-ra tol. Nem véletlenül. Te is megteheted, akárki. Ez nem csalás.
"tehát ha egy bizonyos képességhez/átlaghoz igazodna a telepítés, és az egyén dönteti el hogy hd fhd 4k felbontást szeretne nem pedig 640×480 -at miért nehéz ezt +érteni!"
Ilyen nincs. Ez értelmezhetetlen. Miféle képességekről, átlagról beszélsz? Mit mihez viszonyít? Hogyan? A felbontás ugyanúgy rengeteg mindent meghatároz (teljesítmény, játékon belüli láthatósági körülmények, etc). Azt mégis lehetne állítani? Ez lényegében egy büntetés annak, akinek jobb gépe van. De egyébként már vagy 5-en próbáljuk magyarázni, jó lenne már megérteni.
Nem off, de szerintem már sokaknak unalmas a téma, úgyhogy abba rakom.
-
KisTücsök
addikt
Most komolyan belinkeled ezt a féloldanyi képet, amikor te kérted, hogy fejtsem ki?!
Kemény...
___Jól néz ki az új map. Ha jobb nem is lesz a játék, ez kicsit visszavonz majd legalább. A harmadik is ígéretesnek hangzik.
Volt anno szó valami kisebb, erdős pályáról is korábban. Azzal mi van?
-
Segal
veterán
A csirke az csirke akar 0 killel is
-
mackosajt
addikt
Stalberre ugrottam, és Gatka felett 3-400 méterre ért véget.
Első szűkülés végig mögöttem jött, a 2-3. már nyugton hagyott, mentem befelé.
4. szűkülésnél egy UAZ zúgott el mellettem, soroztam, füstölni kezdett, kiugrott, "died from falling" felirat a jobb felső sarokban a gyerek nevével. Kövinél pont elém állt be egy "bágival" egy srác a tőlem kb. 40 méterre lévő szikla elé, miközben egy fa mellől figyeltem, és mire észre vett, már vége lett.
Ezután beszaladtam középre a "bokrokba" és csak guggoltam, vagy álltam. Szélen ment az adok kapok, középre meg senki nem nézett. Így lett meg a 2. kill, az utolsó meg a kör szélén ült egy bokorban, és nem vett észre, de én is csak akkor, mikor szaladni kezdett. Nem volt szerencséje.A "photoPaint"-edet meg hagyjuk "Mardel".
Amit a nyári talis képeinkkel műveltél, hát majd lefordultunk a székekről, mikor láttuk.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
regener
veterán
Szerintem a hangsúly azon van hogy hiába ultrán van nem néz ki jól a játék, de mégis kevés az fps.
A sok játékostól csak a lagg van, olyan mértékben nem indokolja a kevés fpst, különben végjátékban több lenne. (Mivel szétszórva vagytok a mapon, kezdő szigetet ne nézd)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bittorrent topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs