- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Php alap kérdés. Ezeket a cookie-kat nem igazán értem. Éppen egy doksit nyelek, és egy kalap alatt látom itt a session meg a cookie változókat. Namost a php az szerver oldalon fut, és a session változók így még bele is passzolnak a képbe, de a cookie-k nem szerver oldalon, hanem kliens oldalon kerülnek letárolásra. Azon vagyok kiakadva, hogy mikor kerülnek azok oda, meg onnét vissza?
A php script szerver oldalon fut. Kliens oldalra már maximum csak java script + html kerül át, php nem. Mit keresnek akkor a php-ban ilyen setcookie() meg $_COOKIE? Hogyan kerülnek át azok az adatok szerver oldalról kliens oldalra (setcookie()), és hogyan kerülnek onnét vissza a szerverhez ($_COOKIE) kiértékelésre? Mikor? Mi közvetít ilyen adatokat?
Thx,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest