- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Na megvolt az első freerolom.
Próbáltam feszes, de agresszív játék játszani, egész jól is ment, fél óra után már chipleader voltam az asztalunknál.
És akkor jött a következő leszosztás: [link]
Komlyan érdekel, hogy mit csináltam rosszul mert elég idegesítő volt a dolog. Én úgy gondolkoztam flopnál, hogy top párom van jó kickerrel, nincs se sor, se flush, egyedül egy A vagy T párral lehetett volna megverni, de arra gondoltam, hogy azzal nyilván pre-flop emelt volna csávókám, szóval abszolút biztonságban éreztem magam. Az hogy 2-es pár legyen nála, ráadásul meg is verjen vele tényleg fel sem merül bennem még elméleti szinten sem(talán ez volt a hiba).
Jah, a másik meg no comment, felteszi az összes zsetonját arra, hogy majd talán beesik egy király...
Hogy kellett volna megjátszanom a lapot?
szerk: ja én vagyok a Goertsy ha ez nem lenne egyértelmű.
szerk2: ja és az emelgetős srác korábban is elég összevissza játszott, szóval joggal hihettem, hogy csak ki akar blöffölni, mert előtte már párszor rajtakaptam
Mondjuk tényleg hülye, már utána meg volt olyan hogy KK volt a kezében és preflop nem is emelt semmit...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs