- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Jó tudom, hogy ez kívülről easy call. De amint benyomta az allint tudtam, hogy sora van. Regularok gyakran csinálják alacsony limiten, hogy ilyen valószerűtlenül játszák meg a monstert és meglepően hatékony a módszer. Néha én is szoktam egyébként.
Szóval azonnal a sor ugrott be és nem is tudtam másra tenni. Pedig pl kétpár teljesen reális lenne, talán top pár is bár az már nem annyira. Teljes blöffre sem gondoltam, max 10-15%-ot ha adtam volna rá. Másik set fel sem merült.
Annyira egyértelmű volt, hogy sora van, egyedül az volt a kérdés, hogy QT vagy T7.
Az egyetlen, amiben még reménykedtem és passzolt is a lejátszáshoz, az egy pár+draw kombó: JT, T9 vagy T8. Na, meg, hogy lejön a fullom...
Szívesen eldobtam volna, na. A stacem 5%-a volt benn, minek toljam be a maradék 95%-ot, amikor szinte biztos, hogy verve vagyok? Aztán persze győzött a racionalitás és megadtam. Nem is kellett csalódjak.Joker_14111 is all-In.
>You have options at Table 125844 Table!.
Hero is all-In.
** Dealing Turn ** [ 6d ]
** Dealing River ** [ Th ]
Hero shows [ 9s, 9c ]three of a kind, Nines.
Joker_14111 shows [ Qs, Tc ]a straight Eight to Queen.
Joker_14111 wins $0.01 USD from side pot #1 with a straight, Eight to Queen.
Joker_14111 wins $19.23 USD from the main pot with a straight, Eight to Queen.
#Game No : 6499872974Utána meg totál fishnek éreztem magam, amiért ilyen simán kifizettem, amikor tudtam, hogy verve vagyok...
Szóval csak azért tettem be a handet, mert elgondolkoztam. Az nyilvánvaló, hogy a megadás jó volt. +EV. A kérdés az, hogy lehet-e néha ennek ellenére is bedobni? Ha van egy ilyen erős megérzésem, eldobhatom-e, vagy az hibának számít? Még ha jelen esetben igazam is lett volna.
Alapvetően nem vagyok beszari, elég agresszíven is játszom, 100 ilyen helyzetből lehet, hogy 98% instacall. A kérdés, az, hogy amkor a 100-ból kétszer elbizonytalanodok, lehet-e dobni, vagy az gyengeség?Pont pár napja volt egy handem. Nagyvakként becsekkoltam valami szeméttel és flush-t floppoltam (6 v 7 magas volt). Floppolt flusht nem dobok el, ez alaptétel nálam. Akkor meg rossz előérzetem volt, nem is volt nagy emelő háború vagy ilyesmi, lényeg az, hogy viszonylag könnyedén bedobtam. Valaki végigment a másikkal és annak flopra magasabb flushe volt... Szóval akkor az jó döntés volt? Vagy nem? Tudom, hogy -EV bedobni a floppolt flusht...
Szintén nem olyan rég linkeltem egy handet, ahol KK val mentem preflop allin AA ellen. Ott is tudtam, hogy AA van ellenem mégis megadtam (KK-t nem dobunk). Szerencsére lemákoltam. Ott meg rosszul döntöttem és mégis dupláztam.
Na jó, kicsit hosszúra nyúltam, Igazából annyit akartam kérdezni, hogy szerintetek, mennyire lehet hagyatkozni a megérzésekre a racionális játék ellenében? Néha belefér, vagy csak félrevezet?
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Mous 18 literes hátizsák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)