Új hozzászólás Aktív témák

• syler

aktív tag

válasz #19176 üzenetére

Érzem a külömbséget, tudom mire gondolsz. Tökéletesen értem mit próbálsz mondani. Viszont így volt eltervezve, ezért szerintem nem hiba! Nyilván egy draw heavy flopon következett volna raise, de egy ilyen száraz rainbow flop-on miért is kellett volna izmozni? Ráadásul úgy, hogy egy nagyon aggro játékossal játszottam? Erre ment ki a játékom, hogy hagyom hívni! Az más kérdés, hogy óriási szerencséje volt riveren, de ha az nem jön akkor is all in teszi magát. Bár elfogadom mások véleményét, de ezt a játékot így terveztem. Manapság pedig sokan alkalmazzák a lassítást, lásd aptok videó:)

szerk: hozzá teszem, hogy ez a szolnoki elő cash ráteszi a bélyegét az online cash-re nálam. Itt Szolnokon 400-500k kasszákat nem a monsterek nyerik! Sajnos flopot 15k alatt itt nem látsz! No és ha beülök online nl 50-re nincs az a lap amit én eldobok egy raise-re:)

Egy példa egy szolnoki 755k partira:
    preflop 20k emelés K 4 suited call és plusz 2 call. Flop flush draw a K 4-nek. Flop hívás 70k K 4 all in, call. Showdown: AA. Turn river 4 4. :) Brazilok így játszák ezt a pókert:)

[ Szerkesztve ]

Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!

Új hozzászólás Aktív témák