Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
Sajna nem tudok hh-t:
KJ vs k9. asztalon: KKJ2
ellenfél all int mond, én call (meglepő mód
), river J -> split.
ezután:
k6 vs. 69
lent k69x, all in, call...mondanom sem kell, river 9.
utána jöttek a nem bad beatek, de rosszul eső mákolások, amik valóban elkerülhetőek:
flop 772, nálam 33. gyerek all int tol, mindenki dob, csak én vagyok, gondolkodok, és végül úgy érzem, hogy blöff (az eddigi játéka alapján, nem csak hasraütöttem
), call.
fordít j8, turn és river 5, két pár j magas nyer.
Végül 89d kézben, bb, dealerből egy nagyvaknyi emelés, és még 5en játékban, sima call.
flop: 893 rainbow. emelek 1 kasszát, 1 call, a dealer. gondoltam közepes-magas párja van, 1010 vagy JJ, hogyha nem mert hívni, de most megad. extrém esetben 88 v 99 (mondjuk én ezekkel sem így játszok...). turn Q. mondom dögölj meg, ha j10zel hívtál majd megadtál, all in, gyerek egyből call. river K, természetesen KK volt nála...
Tudom, ez benne van a játékban, de akkor is rosszul esik, ha negyed órán belül történik.
Azóta nyertem 4-5 egérre valót, szóval meglesz az utánpótlás
Vandit. : Torrentről vagy valami weboldalról?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), river J -> split.
)