- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
--
regent: az Ő szemszögéből nehezen adható, mert AA, KK, JJ veri, QQ nem valószínű, egyedül egy túljátszott AK-ban reménykedhetett.
--Háát nem tudom. Az öö szempontjából egy AA, KK, JJ mi a fenéért tolná rá most az allint? Bármelyik is van nála, és bármi is van nálad vagy alig van outod, vagy már most verve van.
Ezt én AA-al alighanem csak megadnám, ezzel akkora lenne a pot, hogy turnön-riveren biztosan bekerülne minden. Ha már verve vagyok az AA-al, akkor úgyis mindegy, minden más esetben meg van az ellenfélnek ~2 outja. KK-al szintén, annyi plusszal, hogy az A tól is félnem kell ~5 out. QQ-val már rátolnám most, A, K elrontja a lapom, és nagyon benne van mindkettöö az ellenfél range-ében. AK-al nem tudom mit csinálnék, talán rátolnám, mert igazából az itt az egyetlen esélyem.
Azaz a QQ szempontjából ez az allin részedrööl kevés eséllyel jelentett AA, KK-t JJ-t, QQ-ra ugye alig van esély. 9T-el , vagy alacsonyabb setekkel sem hiszem hogy ki akarnád zavarni a potból azaz ez itt most vagy egy rosszul megjátszott monster részedrööl, vagy dobatni akarsz.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?