-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Hello Pécs!
Ha már elkezdtünk hűteni: szerintetek létezik olyan winchester-hűtő, esetleg van eladó valakinek, amit HDD helyére építek be két vinyó közé - thx Mackának most kettő pörög a gépemben : ))) - és egy venti hűti a fenti vinyót, egy meg a lentit + halk?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
hoax
senior tag
Lenne itt egy eladó - kissé viseltes - Thermalright XP-120 hűtő, 775-ös, és AM2 lefogatókkal.
Ára 4K!
Gari nuku...Don't panic!
-
MrWolf
csendes tag
NIncs valakinek véletlenül üdülésicsekk beváltóhelyes ismerőse?
I solve problems
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy Sapphire x800gto pci-e!!!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
bossvico
senior tag
Hali mindenki!
Még mindíg keresek 17" LCD-t, 20 ezer huf értékben.Valaki?
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
kornél1
aktív tag
szasztok! ha vkit érdekel korrekt állapotú 9500 minden tartozékkal ár alatt, irjon privit! köszi!
-
Dodder
tag
Eladó 2 db 30 centis revoltec uv cső kompletten.
Ára:1000Huf
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
magi20
senior tag
válasz s7evcsenko #7682 üzenetére
13.3-lcd
2.2GHz Intel Core 2 Duo
1GB of DDR2 SDRAM 4gb-ig bővíthető
120GB Hard Drive
Intel Graphics Media Accelerator X3100 with 144MB of DDR2 SDRAM shared with main memory
8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)tehát az új macbookról van szó,és fehér.
de tudok feketét is,és tudok neked macbook pro-t is.
de tudok air-t is olcsón.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
Akit érdekel Macbook az szóljon.----
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
MZsoltee
veterán
válasz s7evcsenko #7676 üzenetére
Reméljük
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
wid22
aktív tag
250GB Maxtor IDE winyó 1,5 év garival 10000 ft
GF2 MX 2000 ft -
MZsoltee
veterán
9600GT/3850et keresek PowerColor X1950GT (bő egy év garival)beszámításával!
-
Dare2Live
félisten
válasz Hobli1988 #7643 üzenetére
ha nem volt értékbiztosítva akkor emlékeim szerint 10.000Ftig térít a posta, de lehet rosszul emlékszem.
Értékbiztosítottnál értékbiztosítás összegéig.Értékbiztosítás esetén gyak 100% megérkezik a csomag, bizonyos összeg fölött már motoros viszi ki: A posta így megbízható.
és általános szabály, hogy nagy értéket nem szabad feladni értékbizotsítás nélkül(és szvsz sehol), ha a fogadó fél tudja mit kap. Egy minimálbérért reggel 5hra járó, télen hóba fagyba 20kgs táskát cipelő postás sokszor elégedetlen (szvsz nem véletlenül a minimálbérével) és 30.000Ftért elveszt egy csomagot ha a béréböl csak 15.000Ftt vonnak le. Jatra nem lehet hivatkozni körzetek felében lényegében nincs.
ellenben ami vígasztalhat, hogy a posta rendszeresen késik az 1-2napos kézbesítési idő vonat késéeknél egyébb esetekben sokszor 3-4 ha vmi nagyon durva történt akár 5+nap. De IPH miatt mindig tudni fogod, hol a csomagod, vagy hol tünt el: Posta is fejlődik, sokkal jobb sok szemponbol mint 15évvel ezelött.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Passa
csendes tag
Nokia n95 8gb clone elado: ár: 49k
Üdvözlettel: Passa
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezt elkerülendő vegyétek meg a SE P910i-met! [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
4sal3
aktív tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van egy rakat (kb. 30) 8 centis ventim, mindegyik tápegységből származik, igény szerint képet, típuslistát küldhetek. Persze darabra árulom, nem egybe.
Van még USB-s "BRÚTÚSZ", 1K...
Backstagepasst is elfogadok a rockradio.com-ra, vagy heatpipe-os dolgokat a cuccokért. Esetleg írható DVD-t. Szóval megy a bartelniznisz.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
Kobe
veterán
wacom volito 2 es a6os méretű digitális rajztábla óccsóé
érd. nálam
[ Szerkesztve ]
-
-
Kaics
aktív tag
Esztétikai hibás, törött ventis minőségi tápot vennék jó áron!
PM me!
-
4sal3
aktív tag
Keresek: 3voltos alaplapi csatiból (amibe a hűtőket kell csatizni) 2 csatit csináló madzagot
és ebből kellene 2 db. esetleg vkinek ötlete, hogy honnan szerezzek? vagy van valakinek elfekvőben?
köszi -
Thomas1
addikt
válasz Hobli1988 #7643 üzenetére
Volt értékbiztosításod, úgyhogy a posta úgyis fizet, csak az kb. 1,5-2 hónap, sajnos nekem is ennyi volt, mert először egy "keresvényt" kell benyújtani, aminek az átfutási ideje 30 nap, és ha ez eredménytelenül zárul, akkor fizet.
De azért várjuk meg a hétfőt, lehet, hogy átvette, csak nem írt vissza.Úgyhogy addig egy picit nyugodj le Ricsi, aztán majd meglátjuk mi van.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
s7evcsenko
addikt
Go Kimi Go...
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
-
bnss
veterán
Érdekelne valakit egy Gigabyte GA-MA69G-S3H lap? Garanciális még kb. egy évig, összes tartozékával, dobozban, árban megegyezünk.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Palafi
aktív tag
-
Palafi
aktív tag
Memóriákat kellene postáznom Békéscsaba környékére. Megmondanátok, mi a legjobb , legbiztonságosabb megoldás a vevőnek ebben az esetben?
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
MZsoltee
veterán
-
Palafi
aktív tag
Abit AB9 12k
Asus P5K SE új 15kA dzsungelben minden ehető. Te is.
-
stfx
aktív tag
válasz Hobli1988 #7623 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem az alien díszdobozos kiadását nyúlta le a posta, ami utánvételes volt, a cég az ugyan elküldte nekem mégegyszer, de nekik benne állt a lóvé vagy fél évig, mert akkor keresett meg engem a posta hogy valóban nem kaptam meg a csomagot.
-
Loretto
veterán
Úgyfest minden elkelt.
Soirée...
-
Még mindig eladók :
OKI lézernyomtató, szobabicikli 17" Compaq CRT monitor, HP lézernyomtatók... MSI 815PRO Socket370 lap... vagy mittudoméjn...
És ingyen átveszek nem működő bvagy simán csak régi hardvereket Pécs (és az ésszerűség) határain belül!
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
MZsoltee
veterán
Már nem tudom melyik 3850en eladóval beszéltem és melyikkel nem....
Aki beszámítaná az 1950GTmet (1,5év garral), az kérem keressen meg priviben!
Jah ha van 96GT eladó akit érdekelnek a feltételek akkor az Ő privijét is szívesen olvasomÜdv
[ Szerkesztve ]
-
Hobli1988
aktív tag
Utánvétes csomaggal,elbugázta a rokona(mert postás) és várhatok jóidejig,mig visszakapom a pénzem vagy nem vette át és fizetek 3-4k-t!Ha eltünik az utánvétes csomag a sűrűben,mennyit kell várni arra,hogy visszakapjam a papiron szereplő pénzt?
-
Hobli1988
aktív tag
Ha valakinek volt már tapasztalata evvel a taggal légyszi dobjon egy pü-t: MobilosFeca zsöngén átverte a búrám!
-
bossvico
senior tag
válasz stuntmanmike #7617 üzenetére
ha menne 20 ba akkor igen, mert annyit szán rá az illető.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
mexx0407
tag
19 ACER AL1916WS 5ms wide tft monitor 1,5gari van -rá pixelhibamentes megvan mindenne.
Ir:40k
Genius Ergo 525 Lezer egér 2000dpi-is nagyon szépállapotban 3k[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
Hello Pécs!
Nem tudjátok, hogy a Pannon Volán hogyan van holnap? Rendesen munkanap szerint, mert ugye ledolgozzák sokan a köv pénteket vagy mi, vagy ignore, és hétvégi szerint?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
mexx0407
tag
Laptophoz szeretnék Ruutert milyen fajtát ajánlotok nekem ? elöre is köszöm !!!!
[ Szerkesztve ]
-
mexx0407
tag
Eladó a moncsim meg az egerem is !!!!
-
Diego!
senior tag
Vodás teló eladó!
2500 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN