-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Ferdzsoo #9879 üzenetére
A legolcsóbbat itt 19k-ért láttam, de annyiért nem venném meg, van olyan is, aki 32k-ért árulja mert új, 3 év garos, csak ilyen kategóriás vga-nál már a kutyát nem érdekli a 3 év gar, főleg hogy 3év garral boltban is jobb vga-t kaphat ennél olcsóbban
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
chungee
addikt
!!!Keresek SATA DvD-írót.!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
Dare2Live
félisten
939 es lapot keresek
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Az nem jó, mert asszonynak a teljesítmény kell. ezért ezt tartottam meg és nem a címlapos cikkben szereplő LG-t. Az nem melegszik
De azért köszi
Laptop ram fog majd kelleni, DDR400, 1G vagy 512Mb, ha azt megkérdeznéd azt megköszönöm. egyelőre csak ár kéne, mert amíg a videokártyáját + a melegedést meg nem oldom (vagy ki nem nyírom a videokarit) addig nem veszek hozzá semmit[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
mark75
senior tag
független magyar menüs nokia 6267 telo elado.elég ritka. 22e.meg szigetváron elado egy garázs,már régota nincs használatban,de nem lepusztult.
jo áron.599e (kell a pénz,el akarok menni las vegasba )
több info privátban. -
Van errefele valakinek tapasztalata Albacomp notebookokkal?
Egy asztali P4 procis (3GHz) D410V (D4V) notiról lenne szó. Ha valakinek volt vagy van hasonló, az melegedett-e?
És ha igen akkor mit lehetett vele kezdeni?100% terhelésnél az enyém pillanatok alatt 75 fokos lesz és elkezd visítani hogy melege van. Sajnos a visítási hőfok a BIOS-ból nem állítható...
Van esetleg valami progi amivel lehetne a ventillátorok fordulatát szabályozni? Pl. ha tudom hogy most meg lesz hajtva akkor már előre fel tudjam őket pörgetni? Fanspeed nem jött be + notebook hardware control sem.
-
crabi
tag
sziasztok sürgősen kellene 1 monitor maximum 5000 forintot tudok adni érte! még a mai nap folyamán kellene! ha tudtok segítsetek! telefonon elértek mert nem leszek gépközelben tel.:
30 273-4280 kössz -
Ferdzsoo
addikt
válasz rollins #9812 üzenetére
Ez a HD3850-ez vicc.
2 hónapja vettem 7600GT-t 11k-ért ismimnek. Mostmeg 16k egy 8800GTS szintű vidikari.
Komolyan a 8800GTS 320-asok mennyit érnek? 14-15k?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Topikgazda
Nem érdekel valakit egy bőven garis Asus M2n-e alaplap, az infolexbe 22 ropiért adják. Úgyhogy így gondolkozzanak az ajánlatot tévők, mindent tud egyébként, fűt-zenél-világít
-
Topikgazda
Szevasztok, aggyatok nekem óccsó micro Sd kártyát, Motorola telefonba köllene, meg 1 db egy Samsungba. 512-vagy 1gigás, a lényeg hogy óccsó legyen
-
Topikgazda
Szevasztok, van 1 Brocade Silk Worm 3200-as típusú Switchem, érdeklődnék, hogy lenne-e valaki akinél ki tudnám próbálni? Vagy így kipróbálatlanul érdekelne-e valakit, árat priviben
-
misterH
csendes tag
eladó 120 as sata vadonat új notbook vinyo 10e + hozzá reck 2e ez is zsír új
ha érdekel irj privit -
Toness
őstag
+ ha meg valaki szereti a fukszokat:
93g-os 925-os ezust karlanc
15k[ Szerkesztve ]
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Toness
őstag
Egyelore ezt is felrakom, amig a forumtars nem jelez vissza hogy kell e neki vagy nem mert surget az ido.
Sony PSP slim fekete, dobozaban, tartozekaival. 4GB memkartya, kepernyovedo folia, psp zokni
es EREDETI jatekok:
Test Drive unlimited
Metal Gear solid portable ops
NFS most wanted
TOCA 3
Tomb Raider anniversary
GTA Vice city stories
GTA Liberty city stories
Fifa Street 2
Fifa 2008
es 3 umd film:
Domino
A knights tale
28 days lateregyben: 60k
Es egy Apple Ipod nano 2.gen 2GB ezust, iphone fulhallgatoval - 20k
Samsung P520 Giorgio Armani telo 1gb memokartyaval - 65k
Nokia E51 fekete (angol menus), 1gb memokartyaval - 40k
Philips x62 Intel U2500 dualcore lowvoltage proci,2GB RAM,160GB HDD,Dual Layer dvd iro,11" Widescreen kijelzo,eredeti Vista Ultimate - 140k'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Silencer83 #9813 üzenetére
Ha van árad, dobj meg egy püvel!
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Dare2Live
félisten
Még 2db 500gbs Samsung eladó, hibátlan tökéletes állapotban vannak 100% sentinel..... 10K/db vegyétek vigyétek.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mark75
senior tag
nokia 6267,3g-s telo. 23e
-
polip
addikt
érdekel vkit egy 8GB-os fél éves iphone?
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
misterH
csendes tag
van 1db 120 -as sata fujitsu bontatlan notbook vinyom 10e
van hozzá usb reck + 2e -
Dodder
tag
CPU AMD Athlon LE-1620, 2400 MHz 5000Ft 1év gar.
Alaplap ECS A780GM-A (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, HDMI Video, Gigabit LAN) 10000Ft 2 év gar.
memória Kingmax 1024 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) 3500 Ft 3 év gar.
Videokártya Inno3d 7600 GST (256 MB PCIE) 6000Ft
Hdd:SAMSUNG HD252HJ (250 GB, 7200 RPM, SATA-II) 7000Ft 3év gar.
Optikai meghajtó:HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10 (sata) 3500 Ft 1 év gar.
A videókari kivételével minden garos.Arra 1 hetet vállalok.[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Dodder
tag
up.
[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
dunc
nagyúr
Na mi Pécs drága? XBOKSZ
[ Szerkesztve ]
-
Bandeee
tag
Asus CUSL2 lap + P3 1 GHz + 256 Mb PC133 memó eladó 7e-ért, valaki nem szeretne egy jó kis gépet összedobni gyereknek óccsóé???
-
Toness
őstag
Keresek par alkatreszt, olcson
lga775 procit, celeron ami egy abit gd8pro lapba jo lenne
olcso (gagyi) pci-e vga-t
atx hazat, ez lehet normal isbeszamitas jatszik az elado cuccaimba
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Albérletet keresek 2 fő egyetemista részére.
Ajánlatokat pü-ben várom.
Előre is köszönöm!
üdv.: ocsi
-
-
Silencer83
addikt
tovabbra is
Nokia N95 gyari fuggetlen doboz kellekek stb, 2gb card, karcmentes...
Xbox360 Premium feljebb...
beszamitok Kp, cpu vga ram winyo alaplap...
-
Magnum_
nagyúr
valakinek nincs elfekvőben wifi rutere?
I humbly and respectfully decline™
-
Háj,
Tud valaki olyan progit mondani amivel le lehet menteni a CMOS tartalmat és vissza is állítani? És még hozzá winnyóz alól is műxik?
Kipróbáltam kismillió parancssoros cuccot, de amikor eldobja magát a cmos, akkor jó lenne visszatölteni bele a cumót.Még mindig keresek P3 alaplapot (lehet találgatni hogy miért )
-
gaborbol
őstag
478-as lapot keresnék, agp-s, ddr1-es kivitel érdekelne.Márka, chipset nem érdekel csak stabil legyen.
[ Szerkesztve ]
-
gabx76
őstag
Sziasztok!
Van valakinek nélkülözhető HDD-beépítő kerete?
Olyasmi, amivel 5,25-ös helyre 3,5-ös HDD-t be lehet szerelni.
Vevő lennék rá! -
melone
csendes tag
üdv mindenkinek!
haverom vinyójának partíció méreteit változtattuk, d: méretét csökkentettük, c: méretét növeltük. ezekután d: nem látható, formázatlannak tekinti a windows.
keresném getdataback-ben vagy bármilyen partíció visszahozó programban tapasztalt pécsi fórumozó segítségét!
előre is köszi!
alku az egész világ...
-
Hunter2
addikt
Pécsen tudtok valami helyet ahol lehet venni normálisabb egérpadokat? Steelpad, Razer, Qpad, stb.
-
Silencer83
addikt
válasz Silencer83 #9801 üzenetére
jav.
FORZA MS 2 -
rollins
őstag
válasz Silencer83 #9814 üzenetére
ok, de nem fizetek rá semmit
-
rollins
őstag
na b+, már megint mennyi 3850 van eladó itt egy kupacba? :-)
Eladó:
Sapphire HD3850 256MB 16K
E4300 13K
alku...![ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Silencer83 #9808 üzenetére
Nekem van boxom, lehet havert érdekelné. Viszont én se meg ő se vagyunk tisztában miként mennek ezek most!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
#TOTTI
őstag
Vadi új dobozos 3850 256Mbos... 18500ért ha érdekel valakit gar van számla nincs..! Még bontatlan a doboz is söt még a nagykerben csücsül... Nekem csak a számla kell róla...
-
Toness
őstag
Samsung P520 Giorgio Armani telo 1gb memokartyaval - 65k
Nokia E51 fekete (angol menus), 1gb memokartyaval - 40k
Philips x62 Intel U2500 dualcore lowvoltage proci,2GB RAM,160GB HDD,Dual Layer dvd iro,11" Widescreen kijelzo,eredeti Vista Ultimate - 140k'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Silencer83 #9801 üzenetére
Mennyit kérsz érte?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gigás kingmax ddr1 ramja van valakinek?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
bnss
veterán
-
Silencer83
addikt
Xbox 360 Premium
alig hasznalt (4honapos sincs), dobozaban minden kellekevel !
20 gb HDD
wireless cont. ( adok hozza toltheto elemet meg toltot )
HDMI kabel vmi a neve
NEM moddolt, gyari gep!
Eredeti gamek-kel!
- FORZA MOTORSPORT LIMITED COLL. EDITION
- COD 4 Modern Warfare
- NFS Pro Street
- Lost Planet
- Splinter Cell : Double Agent
- Gears of War
keresre : Assassin's Creed, PES 2008 stbami szoba johet : kp, v asztali felkonfig/konfig
CPU, Memoria, Alaplap, VGAAug. 1jen atveheto, ha kell kepeket dobok rola ( mondjuk total uj allapotban van, de azert megis )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500