- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy Ezüst Slim Psp,flesselt és garis 11hó-ig még+psptok+hangszoró+1gigás memoriakártya+1db eredeti játék+1eredeti mese+védőfolia!Karcmentes nagyon keveset volt használva kb 3szor merült le!!!!!!35k+2k(psp+töltö átalakító)!!!!2008.05.16-án vásárol!
-
GIGABYTE GA-EP35-DS3 alaplap eladó!!
-
chungee
addikt
Vackaim:
- Deer 250W-os táp
- 2 db LG-CDROM
- Öreg Pioneer dvd olvasó
- AGP Inno 6800LE Silencer Coolerrel (állítólag nem szereti az AMD-t)-->jegelve
- 2*512 noti RAM. Adatok róluk:
--Samsung 512 mb 533mhz ddr2 m470t6554ez3-cd5
--Hynix 512 mb 533 mhz ddr2 hymp564s64cp6-c4- Sony TV 52cm-es [link] [link] [link] + 17" CRT Compaq [link] [link] + 21" CRT Compaq 2100 nincs kép egyelőre. Annak elrepedt a talpa. össz-vissz = 10k
-
Kobe
veterán
eladó philips elektromos borotva, gépbe nem lehet ugyan beszerelni de a hardvermániásoknak is kell néha, h ne legyen olyan a fejük mint egy jetinek
érdeklődni itt, ott, vagy priviben
-
Csepy
őstag
Gyerekek, nemá'... ennyire semmi nincs a pécsi piacon? Mindenki csak ultramodern dolgokat árul, keres? Pedig magyarok vagyunk
Keresek, iszonyatosan sürgősen és bazi olcsón
s478 vagy s754-es alaplapot. Integrált VGA előny!!!
maholnap kellene!
Regards: Csepy
-
Gergi
senior tag
Eladó garis, kék színű Sony Ericsson T650i: [link]
-
Jadro
veterán
Esetleg ha érdekel valakit egy HPM-60 headset, ne habozzon!
-
pilu3
csendes tag
Sziasztok!
Pár Milkáért cserébe lenne egy HP deskjet 845c nyomtató. Akit érdekel írjon PÜ-t.
Üdv
ilu30
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy Ezüst Slim Psp,flesselt és garis 11hó-ig még+psptok+hangszoró+1gigás memoriakártya+1db eredeti játék+1eredeti mese+védőfolia!Karcmentes nagyon keveset volt használva kb 3szor merült le!!!!!!35k+2k(psp+töltö átalakító)!!!!
-
Dodder
tag
Inno3d 7600GST 256mb 128bit pcie eladó. gyári hűtéssel 7000 huf. vagy zalmi hűtéssel 9000 huf.Doboz tartozékok megvannak 1 hét gar.
info: [link] -
Csepy
őstag
maholnap kellene!
Regards: Csepy -
domesz
aktív tag
legyen 13000 !!!
-
domesz
aktív tag
Eladó egy Samsung x820 telefon DURVÁN OLCSÓ csak mert nagyon kéne ez a "kis" lové . A telefonna egyetlen 1 hibája van hogy nem müködik a bluetooth de van hozzá adatkábel szal az adatátvitel könnyen megoldható. KÉP
és ez ára: 14000 HUF -
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy Ezüst Slim Psp,flesselt és garis 11hó-ig még+psptok+hangszoró+1gigás memoriakártya+1db eredeti játék+1eredeti mese+védőfolia!Karcmentes nagyon keveset volt használva kb 3szor merült le!!!!!!35k+2k(psp+töltö átalakító)!!!!
-
Csepy
őstag
maholnap kellene!Regards: Csepy
-
Bubu maci
tag
AMD X2 4000+ (box) elado, ara: 9k (TP garos)
-
-
Macka
veterán
Keresett valaki TFT monitort. Acer 19 wide. AL1916W Ócsiny, Ócsiny, verynagyon. Ugyanitt Giga P35 DS4 20K.
-
Egy texasi érkezik Sydney-be és taxit fog magának. Arra kéri, vigye körül a városon. Közben elkezd nagyképűsködni, hogy milyen kicsi a városi repülőtér és hogy Texasban nagyobb kifutópályák vannak minden farmon. Hamarosan átkelnek a kikötő feletti hídon és a texasi továbbra is felvág:
- A kacsaúsztatóm nagyobb, mint ez a kikötő és a dísz hidacska felette hosszabb, mint ez a játékhíd.
Hirtelen egy kenguru ugrik a kocsi elé, a taxisofőrnek fékeznie kell, az utas pedig erősen kapaszkodik. A sofőr ekkor nem bírja tovább, felkiált:
- Rohadt tücskök!
-
Thomas1
addikt
Laptop eladó, netre, filmre, letöltésre, vagy csak úgy. Jelenleg is erről netezem.
-
Magnum_
nagyúr
akkor kiirom! tehát az Új, pár napos fullfull Iphone 8GB szilikon tokkal, ajtóig szállítva 90000Ft. csak azért adném el, mert szeretnék nyaralni menni
-
Csepy
őstag
maholnap kellene!Regards: Csepy
-
NovaBlue
aktív tag
Ha valakinek kell ATI RADEON ( MSI ) HD4850 akkor komlói kiskerbe van 42K-ért ill rendelésre is van 1-2 nap latt itt van!
-
Kaics
aktív tag
Felesleges, útban lévő vasad minden mennyiségben elszállíttatom!
PM me!
-
polip
addikt
jut eszembe az én ájfónom is eladó....legyen mondjuk 76.000
-
polip
addikt
válasz
stuntmanmike #9457 üzenetére
nem ezek a lényeges kérdések, hanem hogy melyik szoftver van rajta
-
Magnum_
nagyúr
válasz
stuntmanmike #9457 üzenetére
keress már meg pü-ben.
-
a2d2
addikt
Nekem audigy zs-m van, ahhoz járt
Gondolom a tüskék megvannak, csak a kiegészitő panel kellene. Az a baj, hogy nekem is van még egy microsoft force-os joyom ami gameportos.
Alaplapi hangkari? Ha jól tudom be lehet kapcsolni csak a gameportot is.
Mogyoróban körbenézek holnap, van-e nekik ilyen panel. -
NovaBlue
aktív tag
keresek S775-ös alaplapot ami támogatja az E4400-as C2D-t DDR2-es ill min 2-3 PCI slotja van és ugye SATA-S PCI-E vidkaris de lehet int VGA-s is!
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! ha érdekel vkit egy tök zsiruj Iphone 8GB (még a doboz is foliás, ovatosan lett kibontva) az irjon
van hozzá tok, meg egy bika (nem a gyári f@s) fólia.
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy Ezüst Slim Flesselt+garis psp(1gigás memoriakártya,gyári játék,gyári film,hangszoro,tok,véd.folia)!!!
35k!!!
-
-
#TOTTI
őstag
Én 11 Exxxx es intel procin leszek tul most jön a 12edik kb 10 honap alatt addig X2 párti voltam... volt már nagyon jo is és nagyon szar is..
E2180 380*10 en meg E2220 3Ghzen alig..
de rájöttem hogy nekem nem kell ilyen proci mert am hasznalom ki.. persze proci sebességből sose elég.. de felesleges inkább probálkozok tuningal... az is egyfajta játék...
-
a2d2
addikt
Itt vannak a hiányzó FPS-eid: Catalyst 8.6 tölthető
Call of Duty 4: Performance increases across the ATI Radeon™ HD 3000 Series and the ATI Radeon™ HD 2000 Series of products, with performance gains as large as 35% in specific maps.
Mondjuk jobban örülnék stabil 10%-nak, minthogy néhány pályán akár 35-nek -
4sal3
aktív tag
lenne egy socket A-s lap eladásra, kt600-as csippel.
mercury kvt600x-lnem biztos hogy jó a lap, ezért ki kellene próbálni. és csak utána megvenni
-
#TOTTI
őstag
tuningos E2xxx es procit keresek... 2160, 2180 akár felül is árazom ha tényleg jól megy.. Pécsi vagyok..
VALAMINT Gigabyte GZ-X1 ház infolexes eladó... 6000Ft ez is pécsen..
-
a2d2
addikt
Valaki vigye el gyorsan a kormányom. Logitech wingman formula. Nem mai gyerek, de nagyon strapabíró, jó fogású, nem szétesős fajta. Olcsón adom.
-
hipó
tag
Eladó egy Olympus C-725 UZ digitális fényképezőgép (3 Mp, 8x optikai zoom) minden eredeti tartozékával, négy darab újratölthető elemmel, 1 db 128 Mb-os xd kártyával és ajándék fotós táskával.
Alig használt, kiváló állapotban van.
Ár: 16k -
-
cotag
senior tag
Szevasztok. Egy 3870 Toxic kártya eladósorba került,ajánlatokat privibe kérnék! (3hete Dubmaster kollegátol lett vásárolva,gari még több mint 23hónapig!)
-
gPoint
tag
válasz
s7evcsenko #9430 üzenetére
nem emlékszem pontosan a 3870-el nem toltam fullra a részletességet, kicsit levéve a grafikán | füst simitás, glow off, texture settings normal ) ment 50-125 FPS-t, ezzel meg fullon megy ennyit 1280*960-ban
-
-
gPoint
tag
válasz
DarthRevan #9427 üzenetére
Lecseréltem egy 88GT-re
COD4-ezek tehát logikus lépésnek tünt, +FPS-ek azért csurrantak.
Azért most nézem lehet, hogy érdemes lett volna megtartani és betenni mellé egy 4850-et..
Ehhh akkor sem cserélek novemberig! -
greatchaos
addikt
2800+ barton proci 2076 mhz. tuningot nem tom, a szorzózárasságáról infóm nincs
-természetesen sarkazásmentesposta aktuális a távolság miatt
ára 7,5k postával
pü-ben keressetek
-
gPoint
tag
válasz
s7evcsenko #9422 üzenetére
Ha megvennék az E4300-at tuti vinném
-
DarthRevan
tag
-
Dodder
tag
válasz
DarthRevan #9419 üzenetére
Értem. Kérdés.... ezzel még nem igen foglalkoztam. El akarok passzolni egy garis msi lapot a garlevelén más is szerepel.Ha lefénymásolom a garlevelet nem veszik el a garanica?Mármint nem veszti érvényét a garpapir?
-
Jobbfajta E8400 eladó!
-
mormota
senior tag
ide is írom, hátha akar valaki...
27.-én (pénteken) lesz pécs topik találka. (aka. sörözés)helyszín még nem tuti, arról lehet szavazni pécs topikban. ITT
kéretik mindenki aki jön, válassza ki a 4 helyszín közül az egyiket, és írja is le azt.köcsögöm széken
-
válasz
DarthRevan #9416 üzenetére
Mondasz valamit...
-
Kobe
veterán
Férfiembernek ne csak a hardveren járjon az esze
eladóóóó : [link]
-
Dodder
tag
válasz
DarthRevan #9416 üzenetére
ha ati mániás vagy mit szerencsétlenkedsz egy vidia karival?
-
DarthRevan
tag
válasz
s7evcsenko #9415 üzenetére
Akárhogy nézem az ATI kártyák sokkal időtállóbbak, és értékállóbbak. Lásd a 3870 durván drágább, mint a 8800GT, pedig a tesztekben még a 9600GT is elverte.
És nem véletlen, hogy múltidőt használok: az ATI kártyák teljesítménye folyamatosan nő az újabb Catalystek mellett, például a mostani 8.6-os helyenként 30%-os teljesítménynövekedést produkál a HD 2xxx szérián, pedig az már nem mai gyerek ([link]). Az NVIDIA kártyáknak annyi a teljesítménye amennyi.
Ami pedig az árakat illeti: ezektől a középkategóriás NVIDIA kártyáktól meg most kell megszabadulni, amíg még lehet, mert pár hét múlva valószínűleg már ennyiért sem lehet eladni.
No, nem húzom tovább, biztos már elegetek van az ATI mániás agyamból...
-
válasz
DarthRevan #9411 üzenetére
Az nem semmi ár...
Már látom előre, hogy megint mekkorát bukok a vga-mon... -
Thomas1
addikt
-
dunc
nagyúr
válasz
DarthRevan #9411 üzenetére
Hatalamas UPPPPP egy korrekt embernek.
-
DarthRevan
tag
Na, srácok gyorsan vigyétek el ezt a MSI GeForce 8800GT 512MB OC karit, kell a pénz!
Lejjebb mentem 28.000 Ft-ra, és beviszem Pécsre!
-
Kobe
veterán
na adj isten
nem érdekelne vkit egy vadi új állapotban levő Philips elektromos borotva ? (Philips HQ 6695)
karácsonyi ajándék volt, 1-2 alkalommal lett használva, de nekem nem jött be és azóta csak áll a polcon. Minden tartozéka megvan, újonnan 12 K, én ennél olcsóbban megszámítom, ajánlatokat itt és priviben is várok -
mark75
senior tag
vennék jo árban robogot.
privátban várom az ajánlatokat. -
Thomas1
addikt
HP Omnibook XE3 eladó. 50k körüli laptopba be is számoltatnám.
A gép nagyon szép állapotban van, HP táskával, lan és wlan kártyával együtt adom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max