-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4sal3
aktív tag
moto w490 eladó.
vodás, még 10hónap garral.[ Szerkesztve ]
-
Bubu maci
tag
válasz s7evcsenko #8795 üzenetére
Az asszonykam most irja a szakdolgozatat (Pecsi egyetem angol tanari-bolcsesz szak)... O keres tanitvanyt, relative olcson
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
939es lap utoljára senkinek?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
MZsoltee
veterán
válasz s7evcsenko #8795 üzenetére
PÜ
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
kornél1
aktív tag
mivel jövö honapban várhato a pici könnyü szubnoti érkezése, igy ujra leirom:
pár hónapos hibátlan Asus X51Hseries 2év világgarival eladó+adom mellé a szintén pár hónapos EPSON D4400 multifunkciós nyomtatómat, ami szintén hibátlan (fénymásolás és szkenner is) mindez= 130k, de itt Pécsen 125ktudom totál elpotyázom...
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Nincs valakinek "angol tanár" ismerőse... olcsó...
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
MZsoltee
veterán
-
Acus
tag
A házat elvitték ne írjatok!
-
kornél1
aktív tag
szar idö van kinnt.. irány strand.
-
4sal3
aktív tag
-
4sal3
aktív tag
én emlékszem rosszul vagy régen tényleg nem kértek semmi jutalékot?
mert nekem nemrémlik ilyen. -
ha3fis
tag
Ha jól számoltam 2886,40 Ft lenne a jogos jutalék a díjtáblázatuk szerint, hacsak nem kértél extra szolgáltatást tőlük, amiért külön díjakat számolnak fel.
-
mark75
senior tag
egy telot akarok venni(13000ft),meg egy potkocsi ponyvát(kb 18000ft).
más:azért durva hogy 2db termék eladásánál,(az egyik,24e a másik 28e),7500ft jutalékot kérnek el,szerintem ireális,valamit elsz@tak,ha meg nem,akkor kifizetem,de utána semmit nem árulok a vaterán,csak veszek,max
-
magi20
senior tag
még mindig vannak notimemóriák..........még megvan az asztal is.elkéne vkinek vinnie.
meg notitáska,pcmcia-os wlan kari.
tápteszterDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
4sal3
aktív tag
nem érdekel valakit moto w490 vodás, 2hónapos? headsettel, mindennel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz MZsoltee #8759 üzenetére
Turbo-Jet KB-8801 R+
Ilyenben ez az egy típus van, aminek rajta a 3 funkciógomb és PS2-es, ez ami volt nekem, ez angol kiosztású.
lehet nem is altrix a hivatalos márkája:Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
mark75
senior tag
ez kimaradt. nokia n71,független,gyári tartozékaival,sarkán kopott. 28e
lg shine,ezüst,minden gyári tartozékal,meg 1gb kártyával.21e
és tudd valaki korekt áron 4*100-as 15collos 5águ alufelnit?
-
Dare2Live
félisten
válasz kornél1 #8737 üzenetére
Nézz be egy nem hype Iphone írásban/blogba, akinek volt és nem jött be jól leírja, logouton is van.
Nálam amiért a lila gőz után már absz tudtam, hogy nekem nemkell az az, hogy PDAnak használhatatlan. Ha megjön IPhone2 és vele nem egy agyon butított SDK az ezen sokat fog segíteni.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mark75
senior tag
van itt valaki aki szokott vaterázni,konkrétan van ott regisztrácioja?
nekem van,de felfüggeszteték,valami 7500ft jutalék miatt
amikor 2db terméket adtam csak el
valamit elkurtak nagyon,és amig nem raknak vissza kellene egy kis segitség,meg akarok venni ott valamit! -
köpet
aktív tag
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pontossan ezt keresem, enyémben megdöglött a vezérlő IC.
El sem hiszitek, de ez a világ legjobb billentyűzete, enyémet évekik használták egy számtekboltban tesztelésre, mikor végre elhoztam onnan, szal már kb 6 éve folyamatossan használták/használtam.Mit kértek érte? Csoki? Jah és kellenek rá a power , sleap, weak gombok!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Kaics
aktív tag
El tudna hozni valaki egy cuccost Zuglóból?
Ugye mondanom sem kell mennyire életbevágó a dolog!
-
dunc
nagyúr
Szaiasztok feleselegessé vált laptop vásárlás miatt egy komplett.
478-as konfig az ügyfél kérésére érdeklödnék,hogy kell-e valakinek.Deszka agp 478 (még meg kell néznem a típusát)
2000mhz cerka
30GB HDD
2x256 DDR 400 mhz
dvd író,cd író (még meg kell néznem a típusát)
Táp+ház (még meg kell néznem a típusát)
9600 Radeon (gyártót még meg kell néznem)
17 crt monitor
egér+bill+hangfalsett.A gép tökéletes esztétikai,és műszaki állapotba van.
Érdeklödni privátba.
[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
Most hogy így beüt a meleg, eladnám tavalyi vásárlású Enviracaire típusú mobilklímámat - azért két splitklíma mégis többet tud .
Az Enviracaire a Honeywell márkaneve, 2.6 KW-os hűtőteljesítményt tud. A tavalyi 40 fok miatt vettem, de most szerelték fel a rendes split klímákat, ezért megválok tőle. Tavaly ment kb. 2 hetet, igaz, akkor napi 8-10 órát is. A déli fekvésű nappalimat hűtötte tavaly, kb. 40 nm-rel birkózott, itt 26 fokon stabilizálta a hőmérsékletet, ennyit bírt el. Az ideális számára a 20-25nm max.
Baumaxban vásárolt, elméletileg még legalább egy év garis, csak a papírját kellene elővadásznom. A doboz, távirányírányító, cső, leírás, stb. megvan hozzá ofkorsz. Új ára 70K volt, olyan 40K és 50K között szándékozom eladni, de ha valaki alkudozni akar rá, és mond rá 120K-t, akkor gondolkodba fogok esni.
(Saját tapasztalat, amikor meleg van és kellene, akkor a boltokban már régen nem lehet venni, tehát tessék előre gondolkozni, és olcsóbban megvenni tőlem. Avagy most megrendelni a splitklímát, és kb. egy hónapot várni a felszereléssel. Nyárra mondják megint a tartós 40 fokokat.)[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Keresem ezt az altirx billentyűzetet:
Van még USB brútusz, meg rakás használt 8cm-es venti...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
ha3fis
tag
Utolsó ajánlat: SE W610i másfél hónapos, 24 hó garival 24,9k. Dominóba most 34k.
-
Topikgazda
DVD valakinek?
-
MZsoltee
veterán
-
kornél1
aktív tag
kinn a napon van vagy 35C....
-
Atzel
csendes tag
Üdv!
Eladó egy E6550 pécsi garival, 23k -
kornél1
aktív tag
válasz kornél1 #8737 üzenetére
vahj Pollack strand kinyitott már?
van eladó Epsnon D4400 multifunkcios printer (fénymásolo+ szkenner is) féláron 8000Ft-ért. zsir uj.
van eladó 2 hetes Motorla W220 zsir uj, pannonos, hibátlan 8500Ft
van eladó Asus X51Hseries lapos is.
van eladó Infra adapter driverrel heinekenért.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
939es lapot keresek.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz CPT.Pirk #8678 üzenetére
nyáron ha nem derogál/ráérsz/nem probléma egyszer összefuthatnánk, megmutathatnád a rendszered, meghallgatnám.... eddig csak egy jobb fejhallgatóra telt de ha minden jól megy nyáron összel meglesz erre a zsé.
-
kornél1
aktív tag
válasz Silencer83 #8730 üzenetére
na várjál. hozol be iphone-t?? most beszéltél le róla irtam pü-t már nem akaork offolni, senior lettem
[ Szerkesztve ]
-
kornél1
aktív tag
-
Silencer83
addikt
-
kornél1
aktív tag
válasz Silencer83 #8726 üzenetére
Iphone hogyé van???
most iszonyat dilemmában vagyok hogy Iphone-t vegyek e 80k körül gari nélkül, vagy várjam meg a drágább E71et garival. csak telefon meg wifin netezek... mást nem naon használok ki.
-
kornél1
aktív tag
válasz Silencer83 #8723 üzenetére
nekem az 1hónapos N95 8gb-re mondták hogy 60.... uj 120k++++ megalol.. kint milyen a helyzet?
-
ha3fis
tag
SOS-be eladó egy SE W610i, 1,5 hónapos, 24 hó garival, szép, fóliák mindkét oldalon, ajándék 512MB-os M2-es kártyával dobozában, tartozékaival, papírjaival 27,99k. Új ára most dominóba 34k. Az ár délutánig/estig érvényes, azután valószínűleg kereskedőhöz fog kerülni.
-
kornél1
aktív tag
tul vagyok egy vizsgán...
találtam itthon egy Infra adaptert, USB-s, driverrel. egy telefonhoz kaptam, de sose probáltam ki.... ha vkinek kellene, az ára pár Heineken, aztán miuzán kiprobálta és jo utána ráér "tejelni"
-
rollins
őstag
Lenne egy eladó E4300 gyári hűtővel (rézmagos), 16K.
[ Szerkesztve ]
-
kenyaaa
csendes tag
Braun 790 cc villanyborotva eladó zsír új bontatlan csomagban ár alatt jóval !!!!
Termékinfóár :36k
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel:D:D
-
Bla82
tag
Eladó egy X2 4200+ AM2-es proci dobozában 2010-11-25-ig garosan.
10k-ért. -
Silencer83
addikt
en ugyebar itt elek kinnt Londonban, vess egy pillantast az itteni ebayre. hat eleg kis kultusza van...
az utobbi idok gyalazatos font gyengulesenek hatasara, szamold ki mennyivel olcsobban kapod meg az egyebkent is olcson meghirdetett pl notikat telcsiket, v barmit amiert fontban fizetsz -
-
fridaycs
tag
Kedden megyek le Pécsre és vennék egy socket a-s procit min 2200+-ost. Eladó valakinek?
''És egy pár üveg sörtöl majd mindenki elfelejti...''
-
Macka
veterán
válasz zsolt19900 #8706 üzenetére
Akkor vegyétek meg, mert 760Mhz-t megy Vmod nélkül....
-
zsolt19900
őstag
-
Macka
veterán
válasz zsolt19900 #8698 üzenetére
Ez az, amelyik az enyém volt???
-
Ferdzsoo
addikt
Gyerekek pics@ erős a forint! Nincs 300FT 1GBP vételi ára! Rögtön behugyozok! SZerintem ilyen x+100 éve nem volt!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
nesa
veterán
7600GT elado!
-
Androo
tag
Notebookba PCMCIA hangkartyat keresek...pl. Audigy 2 ZS
Ha van ajanlata valakinek, akkor ne fogja vissza magat... thx!= Intel & HP =
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Házimozi belépő szinten
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500