- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcl
titán
válasz
zsolt19900 #39098 üzenetére
Cache
-
válasz
zsolt19900 #39098 üzenetére
-
zsolt19900
őstag
nekem speciel még mindig azt írja ki, hogy karbantartás van az aprón, lehetséges?
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #39086 üzenetére
na jó, most képzeld el hogy a jelenlegi konfigomat aminek kb 450W-os 12V fogyasztása van max, egy passzív pfc táp miként vinne el?
egyrészt 3.3 és 5V alig-alig férne be az atx szabványba, hisz ott kb semmi terhelést nem csinál egy mai vas.
másrészt passzív pfc nem épp a hatásfokáról volt híres. nem véletlen nem méreteztek 400W fölé sok olyan tápot. a jelenlegi corsairem is 500w környékén áll meg teljes tuningon és terhelésen, és ez már 80%-ot azért tud. passzív pfc-vel lenne ez 550? tán még több is? azt a sok extra meleget meg ki kell lapátolni a tápból :S
(#39093) RZozo
az anyag azért kellett mert:
1: főtrafó kell neki, aminek a mérete meghatározza hogy "mekkora" a táp.
2: sok hűtőborda kell neki, mert ennyire hatékony.
-
Van 1 Am2-es 3200+ -os procim gyári hűtőjével ha érdekel valakit 2db ezresért elviheti
-
hcl
titán
válasz
Bigemperor #39089 üzenetére
Mert fizetőssé akarták tenni, már májusban, azóta húzódott. Régóta voltak róla cikkek, fél év alatt azt hittem, mindenkihez eljutottak a hírek.
Mondjuk ez azon nem változtat, hogy katasztrofális -
hcl
titán
válasz
CPT.Pirk #39084 üzenetére
Ritka az ilyen.
Amúgy ha megfelelően nem durva gépbe teszi az ember, akkor a CG is sokáig elmehet, de még így is sokkal érdemesebb FSP-t.Nálam is járt már olyan táp, ami ugyan 250W Q-Tech volt, de a belseje korrektül volt összerakva, olyan szinten, mint egy korabeli FSP. Megvette egy idióta, beletette a PHENOM KETTŐBE
Táp 1 hét múlva pukk.
Visszaküldte, pénz vissza, táp megjavít, bele egy AthlonXP-s gépbe, azzel megvették, máig megy -
bijesz
aktív tag
Az új hardverapró katasztrófa, tud valaki alternatív üzletelős helyet hwsw-n kívül? (vatera és társai nem érdekelnek)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
Hobli1988 #39079 üzenetére
ha nem codegen, vagy efféle veszélyes elem, akkor 300W bőven elég
~60w-170w között fogyasztana.
led monitor meg 10-40w.
ha éppen szünetmentesben gondolkozol viszont van egy extra tényező:
a szünetmentes tápok többsége négyszögjelet állít elő (az olcsóbb), és az különösen a korai aktívPFC (illetve az olcsó aPFC, és az elöregedett primer kondis) tápokat túlterheli, tönkreteszi. jobb kondikkal szerelt tápok elmennek négyszögjellel is (bár nem szeretik). -
hcl
titán
Még mindig keresek
- adótanácsadót
- DVI-VGA átalakítót
- P3 1GHz körüli procit (nem Celereon, az van)
- 128/256Mb SDRAM-ot, 133MHz-est...
- Esetleg óccóért 40Gb körüli winyót. -
Hobli1988
aktív tag
Hello!Mennyit ehet egy Am3-as konfig(x2 250 2*3000,2*2giga 1333-as ram,320-as vinyó,dvd-iró,led monitor,integrált vga +a házban van 1db 12cm-es ledes venti+egy sima 8-as venti,reális a majd 300w?
-
-
Agostino
addikt
szia pécs
mondjatok nekem kérlek jó állatorvost, aki mondjuk délután is bent van, azaz munka után meglátogathatom. az sem baj, ha magán, sőt. csak ha már az, ne kérjen el egy vagyont egy oltásért : ) kiskutyának kellene beadni a következő kötelező szurit. meg nem mondom mi jön most, gondolom a könyvében benne van, mi kell neki
-
csucsbicep
nagyúr
Továbbra is keresek 15-ös notebookot 55-65k-ért, fökent üzleti érdekel.
-
hcl
titán
válasz
ErőVarázsló #39069 üzenetére
Meggondolós, bár néztem a PC bontóban 128-ast, ha azzal összejön, akkor tárgytalan...
De mondjuk 512Mb SD-ért korrekt ár, csak nincs rá feltétlen szükség. -
-
Dare2Live
félisten
Én most jöttem rá, hogy örök elégedetlen vagyok. Életemben először jön az össze, hogy van egy melóhelyem ahol jól érzem magam ~minden szempontból: megbecsülnek, látom, hogy lehet fejlődni szakmailag, ha vmi problémám van ahogy csak bírnak! próbálnak segíteni, még a fizu is azt mondom Magyar viszonyaltban jó és fizu szempontjából is lehet előrelépni és ....és mégis arról beszéltünk nemrég bnömmel, hogy ha Magyarországot bedönti csodás kormányunk akkor bezony Malév.
-
cekkk
veterán
Valaki Scitec táplálék kiegészítővel nem seftel olcsón?
Priviben jelentkezne, mert az hamarabb észre veszem, köszönöm -
FuckeR19
senior tag
nyomtatófej tisztításra érdemes beruháznom izopropil alkoholra vagy hasonlóra szerintetek?
Vízzel nem sokra mentem eddig -
FuckeR19
senior tag
Olcsó eladó szobai mérlege nincs valakinek?
-
hcl
titán
válasz
ErőVarázsló #39053 üzenetére
Mennyiért?
Sajnos neméppen nagy költségvetésű a projekt, ráadásul akkora felesleges is... Van egy 128-as és egy 256-os, inkább 256 kéne, mert i815-ös lapról van szó. -
Jadro
veterán
Van egy ilyen kombi pelenkázó kiságyam megkímélt állapotban. Helyileg Pécs-Patacson. Érdekelne valakit? Baráti áron megszámítom. Megvan hozzá az ágyneműtartó fölött látható takarófüggöny és a bele való kókuszmatrac is. Az ágy alatt látható becsúsztatva a külön kialakítható kiságy két vége. Mindez mondjuk 15K-ért. Vadi újan csak a bútor legalább kétszerese. Leendő kispapák meglephetik vele szívük választottját.
Ugyanitt router és SGS2 szilikon tok eladó.
Van squash ütőm is, azt meg kell keresnem valahol visszább.
-
nesa
veterán
Szerintem ez mindenki problemaja, de itt a megoldas, csak figyelj hiaba akcios retur nem kell!
-
hcl
titán
Jah, és tudna-e valaki megbízható embert, akivel meg tudnám beszélni az adóbajaimat?
Avagy bevallást csináltatni, bár ha megkapom a kellő infókat, akkor én is meg tudom oldani... -
bijesz
aktív tag
Pixelhiba mentes tesztelt dobozos LCD TV pécsieknek a héten 105k
-
crabi
tag
Hali!
Keresek sata noti hdd-t van valakinek? -
hcl
titán
Jah, meg keresek DVI-VGA átalakulót is
-
Dodder
tag
válasz
Dodder #39041 üzenetére
Az acer noti és a HTC jegelve FuckeR19 kollégának.
Javítás:
Lap+Proci-Video+5.1 Hangkari +ház:
Asus P4P 800-X
-ASUS Hyper Path Technology
-AGP8X
-Serial ATA technology
-S/PDIF-out on Back I/O Port
-SoundMAX Digital Audio System
-Integrated 10/100 LAN
-AI Overclocking
Processor: Intel Pentium 4 3,2Ghz,800Mhz FSB,1Mb,+hűtő
+Video Geforce Fx 5500 128 Mb videokari
+Trust 5.1 hangkari. -
Dodder
tag
Üdv. Mindenkinek.
Januárban lehet hazalátogatok Londonból és sikerült pár kacatot összegyüjteni amik eladóak lesznek.Érdeklődőknek képeket küldök.Akár tesztvideót is.
Árak jöhetnek privibe.- XFX Geforce GT240 550 MHz Core 512MB DDR5 HDMI - GT-240X-YHFA
- AMD Phenom(tm) 8850B Triple-Core Processor 2511 MHz
- Acer Aspire 5810T Notebook Ez sérült de kiválóan müködik. Törött kijelző jó pár gomb hiányzik. Intel core 2 solo processor Su3500 (1,4 Ghz,800Mhz FSB),2Gb DDR3 Memory,HDMI,160Gb Merevlemez. Akku és töltő.Lap+Proci-ház:
Asus P4P 800-X
-ASUS Hyper Path Technology
-AGP8X
-Serial ATA technology
-S/PDIF-out on Back I/O Port
-SoundMAX Digital Audio System
-Integrated 10/100 LAN
-AI Overclocking
Processor: Intel Pentium 4 3,2Ghz,800Mhz FSB,1Mb,+hűhőLap Proci Memo,video,ház Dvd olvasó cd iró combo.
Asrock P4VM-900 SATA2
-PCI Express x16
-Supports DDR400 x 2 DIMM slots
-2 x SATAII 3.0 Gb/s
-5.1 CH Realtek ALC660VD
-Integrated VIA® Delta Chrome Graphics, DirectX 9.0
-Processor: Intel Pentium 4 2,4 ghz,533 Mhz FSB,1Mb,+hűtő
-Videó: Geforce 6600Gt Pcie 256 Mb
-512 Mb DDR400 2x256Törött kijelzős htc wilfire zsebkopott állapotban.A törést leszámítva minen müködik.Dobozában minden tartozékával töltő headset 2gb memkari.
-
hcl
titán
Keresek :
- 1GHz körüli, vagy gyorsabb P3 procit
- 256 vagy 128Mb 133MHz SD ramot
- Hálókártyát, ami emelt PCI órajeleken is megy. -
Ha valakinek van elfekvő MP3 lejátszója (500-1000Ft), akkor ne tartsa magába.
Csokiért/sörért fej- vagy fülhallgatót vennék. -
FuckeR19
senior tag
Kezdődjön 2012 kiárusítással:
McCormick traktor 42Le 1970-es 700KPótkocsi (2x2.9m) 3 irányba billenthető 350K
Piaggio robogó 80-as 1993-as (1707km van benne) 100K
Plutomat PV35 automatikus széntüzelésű kazán, 2 telet használt (35kW-os) 80K
Junkers kombi gázkazán 70K
Gépi állványos csőmenetmetsző. 3/8"-2"-ig 70K
Kapunyitó automatika. (Proteco) Zsír új, dobozban garanciával. 75K
-
Bandus99
őstag
igazabol ha valaki megoldja nekem hogy a magno reszt kikitatja teljesen es a radio reszt megbizhatoan uzemeljen (ne kacsoljon be magatol ) az nekem mar elegendo lenne
Sot igazabol elso korben az is mar sokat jelentene ha a magno reszt vki lekotne es a radio hasznalat kozben nem valltana at allandoan magnora.
A bekapcsolast meg max egy utolagos kapcsoloval megoldhato
ezt az egesz reszt fem dobozostul kikapom 3 perc alatt csak utana a belsejevel nem boldogulok. -
hcl
titán
válasz
Bandus99 #39031 üzenetére
Nem javítható a gyári?
Bár az is igaz, 2011-ben magnó...
De akkor már egy AUX aljzat, aztán arra mehet az okosteló 3,5mm jackkel, mint nekemÉn a rádióra tetem egy kapcsolós jack aljzatot, ami kiiktatja az ersítő elől a rádiót, ha bedugsz valamit.
Telefonról mehet a zene, navigáció, meg egy ügyes kis headset toldó segítségével elég érzékeny mikrofon is van, hogy rendesen lehessen kihangosítva használni -
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajanlani embert aki ezt az atalakitast meg tudna csinalni ?
Egy Seat infocenter atalakitasarol van szo a pdfben.
-
hcl
titán
Na gyerekek.
Lesz még egy eladó 17"-os LCD-m, Samsung Syncmaster 710N. Ez legyen 9k, mert annyira nem szép, mint az előző LG volt, a kávája kicsit karcos, a LCD nem,és pixelhibamentes is. -
s7evcsenko
addikt
B.Ú.É.K.
-
Thomas1
addikt
BUÉK mindenkinek!!
-
ErőVarázsló
aktív tag
boldogat és újat kinek miből
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Cigimentes boldog új évet mindenkinek!
Time for party!
-
Egyhapsi
csendes tag
válasz
Magnum_ #39017 üzenetére
Igen, Budapesten élek.
Idestova 2, lassan 3 éve már.
Én is az Upc-nél dolgoztam, 5 évet, mint stuntmanmike fórumtárs, de szerencsésen kirugattam magam tavaly, aztán 1 év elteltével Digi-s üzletkötő lettem.
Egész jól kiismerem már itt magam.:-) Nem okoz problémát eljutni akárhova a városban.
Jó itt. -
Egyhapsi
csendes tag
Boldog új Évet minden Fórumtársnak!
Nem szeretnék személyeskedni, de nagyon sok jót kívánok Bla82 fórumtársnak, akit barátomnak tekintek, nagyon sok jó tanácsot köszönök neki, és mint ember a legkorrektebb akivel valaha is találkoztam !
Szóval Buék! -
Stirlitz
senior tag
válasz
Sir Riccio #39012 üzenetére
BUÉK minden földinek, és gratula szép képért!
-
*Szájber*
tag
Hepí Nyú Jér...
Hajrá Pécs, Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!
-
Sir Riccio
addikt
Ezzel a mai panorámafotóval kívánok Boldog Újévet minden kedves fórumtársnak!
-
Macka
veterán
UPC/DIGI/T-HOME-nál dolgozó fórumosok!
Igló u. 1. sz. alatt szélessávú net telepíthető-e???
-
bijesz
aktív tag
BUÉK mindenkinek
Van egy új használatlan gyári AM2/AM3-as hűtőm, 960T proci mellé adták de van komolyabb. 2k
Pioneer DVR-109 (P)ATA dvd író sata-ra csere miatt eladó 3k
Toshiba M1809 (P)ATA DVD olvasó 1k -
Van 1 jóképű am2-es 3800+ x-es procim olcsón még hűtőt is tudok hozzá adni nem a gyárit hanem jobbat, ha valakinek kell dobjon 1 árat priviben oszt vigye.
-
Dodder
tag
Boldog új évet mindenkinek.És vigyázni holnap ne igy ébredjen mindenki.
-
makro
senior tag
Sziasztok!
Keresek 1GB DDR 400 MHz PC3200 ramokat, kb 3500HUF/db aron, ha valakinek van, vagy a szomszedjanak esetleg latott az utcan egy ilyen targyat arulo emberket, az kiabaljon nekem egy hangosat.
Elore is BUEK!
-
oyko
tag
Sziasztok!
Blu-ray lemezt keresek 10 vagy 25 darabos kiszerelésben!
Márk
-
törölt tag
Keresek Pécsett 4 agy 8 pines tápkábel hosszabbítót vagy tippet,hogy hol lehet szerválni helyben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya