- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
valentinho
senior tag
Sziasztok! Kicsit elvagyok maradva a pc terén, de egy hozzá nem értő haverom szólt, hogy szerezzek neki egy procit, az alaplapja kezeli az am2, am3-as procikat is.Létezik ez?
-
csucsbicep
nagyúr
Keresek továbbra is 1155/1156-os lapot, procit, ddr3 ramot.
1156: i3, H55/P55
1155: i3, H61, esetleg olcsóbb P67 -
Inception
tag
Hy
LG KC550 telenoros 5megapixels jó állapotú telo eladó.
Sony Ericsson W580i független is eladó
Július 1-töl Szigetváron kiadó 2szobás panel lakás -
Dare2Live
félisten
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
cannibal #33986 üzenetére
hmm én vszeg ezt választanám:
[link]Orfű, van víz, van vmilyen élménypark, van zene, ha vmelyik nap zenéje nem tetszik, akkor várost néztek, Pécsen folyamatosan mennek a programok, vagy kirándultok egyet a mecsekben. Az új Kodály központ csodálatos, Székesegyház mellett tuti menni fog vmi.... Én inkább Pécsi szállást választanék...
De persze mást is kilehet nézni rengeteg a program, ha épp a könnyűzene nem favorit...
-
Dare2Live
félisten
válasz
yerico #33956 üzenetére
Milyen van benne? [link]
1sz-fe a motorkod, az első.A lényeg, hogy a Toyota VVTik nagyja forumok szerint tuti nem bírja, ahogy a Honda motorok nagyja sem. Csak egyes nagy Toyota/Honda motorok bírják. Akár 30.000km után jön a Valve Seat Recession, nevezetű jelenség a szervizelése ennek nagyon drága. A + kenési rendszer pl flashlube se segít rajta, vszeg nem a gáz kenőképessége a probléma hanem a +100-140Cvel magasabb égéshő.
Forumok olvasása után ahogy látom nagy motorok bírják, vagy "korszerűtlenek" mint pl a fabia/Octavia 1.4/1.6osa (régebbi nem TSI!) ezekbe baromira megéri belerakatni.
"Amúgy Yarist minek gázosítani? Alapból nem eszik olyan sokat, hogy megérje, plusz akkor a csomagtartó is ugrik."
Potkerék helyére rakatnám, defektem 8év alatt sose volt, Toyota Assistancem van, no meg egy defektjavító spray is elfér a csomagtartóban.Az anagi részével pedig vitatkoznék.... Mostantól évi ~25.000kmet gurulok. Az átlagfogyasztásom 5.2l/100km, gázzal ez lenne ~5.5l/100km, tehát az éve üzemanyagköltségem benzinből mai árakkal számolva:
Benzinnel:
250*5.2*378=491.400Ft
gázzal:
250*5.5*222=305.250FtA diferencia 186.000Ft, azaz ez az üzlet, az első évben kitermelte magát aztán minden évben hoz 186.000Ftt. Az az üzlet ami egy év alatt kitermelte magát utána pedig minden évben behozza a belé fektetett pénzt az szvsz baromi jó üzlet.
A dologhoz még hozzá raknám, mert szvsz fontos, hogy a gáz jóval tisztább, egy "korszerűtlen" motorban Euro érték ugrásokat látni, eur4-5re... Tehát nem csak jó befektetés, hanem a környezetedet, mások tüdejének is jobbat teszel, természetesen benzínhez viszonyítva.
Szóval jó lenne, de sajnos a Toyotam nem bírja....
-
csucsbicep
nagyúr
Esetleg nincs vkinek eladó 1155/1156 proci, alaplap, ddr3 ramja?
Részleteket priviben. -
chungee
addikt
Van EUR-om. Hol tudom jó árba átváltani HUF-ra
-
Bandeee
tag
Valaki vigye má el remek Sony 100Hz-es TV-m
-
-
-
Mondjuk inkább Sörmajális lenne, mint Europemania (mondjuk ha az sem lesz, nem fogok sírni).
-
a2d2
addikt
Eladó háztartási létrája van valakinek?
-
cannibal
senior tag
Sziasztok pécsiek
Mit lehet tudni a sörmajálisról? Idén sem volt/lesz? Mi a tényállás ezzel kapcsolatban?
-
-
A 3.0-ban van
plusz 2vagy négy? érintkező, a 2.0-s csatiban... -
Palafi
aktív tag
Van az én házamon is elől USB, csak 2.0-s.
Az előlapi 3.0-s USB pedig arany árban van.
Mivel az alaplapomhoz kaptam plusz hátlapi USB 3.0-t, azt akarom előre betenni.
Sajnos az én házamon nem sima egyenes első fedlapok vannak, ezért abba nem tudom becsavarozni. De úgy néz ki, hogy Janoska26 holnapra megoldja a problémámat. -
4sal3
aktív tag
nincs vkinek vmi laza agp-s vgaja?
p4 1,6 hoz meg 768ramhoz, kevésnek érzem a 9250-et..
leváltanám vmi erősebbre.. csak hogy a youtube videó ne akadjon több böngészőnél
-netezős config -
FuckeR19
senior tag
Középárfolyamon vennék levát, kunát illetve dinárt. LEnne valakinek?
-
cserkész
tag
Üdv
Eladó egy SE Xperia mini gold. 3 hónapos t-mobilos a vásárlástól számított 2 év garival. Nem előfizetéses,dominóval lett vásárolva. Hibátlan állapotban! Tartozék: usb,töltő.2gb kártya,doboz,garilevél. Csere is érdekel ZTE blade-re.
-
nesa
veterán
válasz
Palafi #33958 üzenetére
Veszel egy ilyen hazat es nem kell kulon keresni ilyen vackot.
-
Bla82
tag
Van pár eladó dolgom, infók a linkekben. Pécsi átvétel esetén az árak megegyezés tárgyát képezik!
Gigabyte GA-EP45-UD3LR
Intel E5200
Coolink Corator DS hűtő
Intel Celeron D326
Nanya 512MB DDR2 667MHz notiram -
Tudna nekem tesztelni valaki egy P4 procit?
Úgy tűnik, van egy S2662 workstation lapom, ami még talán működne is, 49-es POST code-nál megáll, elvileg akkor ugye az utána következő az 50-es, ami "Display CPU Type".
2db. P4 procim van, amiből egy kukás, 1db. lehet halott is, meg nem is. A kukással mondjuk nem is ír POST kódokat, de a bizonytalannal meg igen... Mondjuk az egész lapot is oda tudom adni tesztre. -
Debilon
addikt
eladósorba került szeretett ABIT KN9-S alaplapom 7k
-
FuckeR19
senior tag
válasz
yerico #33956 üzenetére
Dízelt is gázosítanak.
Megnéztem az árlistájukat, ugyan az a rendszer amit nekem szereltek autógáznál 200ért náluk 255
(Landi Renzo hengerenkénti rendszer pótkerék tartállyal)
Haverom központi befecskendezéses rendszerért és 80L-es (!!!!) tartályért 180at fizetet. (szintén Landi Renzo) Náluk ez alap tartállyal Lovato rendszerrel 135.
1szóval olcsóbb és jobb a pécsi....a2d2: Üres 21,22-es patron érdekel mert újratölteném saját használatra
-
csucsbicep
nagyúr
Továbbra is eladó: ASUS P5QL PRO + E7300 + TX2 + 4GB DDR2 + AC F12 - 34 990.
-
yerico
senior tag
válasz
Dare2Live #33942 üzenetére
Hát megmondom az őszintét, meglepődnék, ha Yarisba direkt befecskendezéses benzines motor lenne. Dízelt meg nem szoktak gázosítani.
Direkt befecskendezéses benzines motor elég ritka, a Micu próbálkozott vele először komolyan az 1.8-as Carisma-ban, meg talán a VW-nak vannak ilyen motorjai, de amúgy nem divat.
Amúgy Yarist minek gázosítani? Alapból nem eszik olyan sokat, hogy megérje, plusz akkor a csomagtartó is ugrik.
Szomszédom egyébként az Alföldre jár gázt szereltetni kocsiba, valahova Jánoshalma v. mi a neve Bajától ÉK-re. A Gázautóhoz képest valami 100E-et spórolt a beszereléssel. Ennyiért rászánta a napját, aztán az új kocsijába is átrakatta, szintén ugyanott. -
a2d2
addikt
válasz
CPT.Pirk #33954 üzenetére
Szia!
Köszi, írtam már az alcordigital-nak, hogy nem lehet-e esetleg emelni kcisit firmware-ben
Külső tápom van (winmo USB-s töltője), csak az a gond, hogy akkor meg folyamatosan be van kapcsolva a vinyó. Pont ezt szeretném elkerülni.Amúgy nekem is az asztali gépem nem viszi a vinyót (csak két csatlakozón keresztül), a laptop meg simán.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
USB portok áramát szoftveresen szokták korlátozni és van két állapot, egyik a kommunikáció nélküli mód, itt kevesebb áramot ad le a port, és van a kommunikációs mód, mikor többet. Menet közben kommunikációs módba jut, valszeg ezért tudod jobban használni.
USB-s vinyókhoz egyébként dupla USB kábelt szoktak adni, hogy legyen honnan áramot felvenni. Olyannal találkoztam már több alkalommal, hogy az asztali számítógép 1 usb portja nem bírta el a vinyó áramát, míg egy kommersz laptop 1 USB-je meg egymagában simán ugyanazt a vinyót. (laptopnál nyilván számítanak a külső vinyók használatára)Egyszerű megoldás az, ha szerzel egy 5V-s DC tápot, ami megfelelően szűrt és simított egyen feszt ad ki, és ezt pl. egy USB hosszabbítót megbontva bekötöd, hogy ne a gépből kapjon tápot a vinyó. Ilyen 5V-s tápnak pl. egy régi AT, ATX táp tökéletes.
-
nesa
veterán
Van par regi de eredeti HP tintapatronom 20, 29, 15 szavidejuk mindnek lejart de bontatlanok, ill van par bontott is de csak a papirdoboz lett megnyitva.
1000Ft/db
-
Ferdzsoo
addikt
Eladó:
Nokia BH-106 bluetooth headset, 4k. Alig használt.
Nokia 1616-os T-s függő készülék, vadonat új, nem volt használva 4k. -
djSiku
csendes tag
Ha szeptemberben középiskolás 3.osok vagy 4.esek lesztek, vagy esetleg van ilyen korú tesó/gyerek/rokon/ismerős, akkor szóljatok!
Most érettségizek, és van egy csomó könyvem, amik nagy része teljesen új állapotban van, és vagy csak párszor volt kinyitva mert muszáj volt megvenni, vagy firka-hajtogatás-gyűrődés-kopásmentes, mert nagyon vigyázok a cuccaimra.
Árban megegyeznénk, hogy mindenki jól járjon, nekem pedig ne legyen teli 2 szekrény is a régi könyveimmel..
Emellett eladó egy MSI Bluetooth mini USB adapter is, 500 Ft az ára.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Van egy Alcor HD-500-as külső tunerem.
A gondom, hogy ha rácsatlakoztatok egy külső mobilvinyót, akkor nem mindig tudja rendesen lekezelni, mivel a határon mozog az áramfelvétele.
Ha menet közben dugom rá, akkor 80%-ban használható, ha viszont egyszerre kapcsolom be őket (és időzített automata felvételnél erre lenne szükség), akkor csak kattog a vinyó, mert nem kapja meg az elegendő amper számot.
A kérdésem, hogy lehetséges-e belenyúlni a szerkezetbe, esetleg lecserélni benne valami kondit, vagy ellenállást, hogy egy kicsit magasabb ampert le tudjon adni az usb kimenetén keresztül?
Ilyen a belseje:
[link]Köszi!
-
aneda
senior tag
válasz
Enszuke #33944 üzenetére
Szerintem te nem egy új autót rendeltél náluk, hanem a régi autódhoz rendeltél egy kiegészítő funkciót.
Előfordulhat, hogy az autó amihez rendelted a gázműködést, nem a gyári beállításokkal/állapotban üzemel, ezért a gáz beszerelés sem lehet tökéletes.Hogy a példánál maradjunk, valaki rendel tőled egy modern, de AGP-s csatolóval ellátott videókarit egy Pentium III-ba, majd közli hogy te vagy a hibás amiért szaggat neki a Crysis, pedig a Wolfeinstein II még ment szépen.
Közben lehet kicsit badsektoros a vinyója vagy kicsit összeakadnak a ramok.
Természetesen neked a VGA cserével meg kellett volna javítani az egész gépet. -
zsolt19900
őstag
nokia c5-00 eladó olcsón kifogástalan állapotban telenoros és keresek nokia c1-01 készüléket t-mobilosat vagy függetlent írjön privit akinek van, de akár be is számolom a c5-b0 a készüléket
-
válasz
Enszuke #33944 üzenetére
Szobafestést nem, de a nevükből azt hittem, hogy ők elsősorban gázosítással foglalkoznak.
(Vagy akkor azért Gázautó a nevük, mert ha valamit szerelenek, az gáz lesz...?)
Mindenesetre egy sima autószervízben, ha nincs saját villamosságisuk, nem biztos, hogy egy elektromos cuccot jól meg tudnak oldani.
-
válasz
Enszuke #33938 üzenetére
Elektromos cuccokat villamosságissal érdemes... Pálfiékkal van a legjobb tapasztalatom, ők nem ijednek meg a szívatós dolgoktól.
A 20. próbálkozásra azért lett mondjuk jó, mert addigra lőtték össze a rendszert? De OK, ebből még lejöhet, hogy szarok, de nem abból, hogy egy profiljukba nem vágó dolgot nem tudtak jól megcsinálni.
Az én falfestésem sem lett szép itthon. Nem vagyok festő... -
Nevil2
tag
Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro hangkártya eredeti dobozában, tartozékaival eladó!
Kifogástalan állapotú. Garanciája már lejárt (próbagaranciát természetesen adok).- Win XP - Vista (x64) - Win7 (x64) alatt kifogástalanul működik
- bármilyen módon készíthető vele felvétel (What you hear...)
- PCI csatolós
- 64MB X-RAM-ot tartalmazPriviben várok ajánlatokat.
-
Valakinek van eladó IDE-s noti HDD-je?
Még csak érdeklődés szintje, hogy tudjak a gép tulajának mit mondani. -
Gazs
tag
Eladó Cooler Master eXtreme Power Plus 460W (120mm fan) RS-460-PCAP-A3!
Garancia van még rá 2011.09.18ig.
Ha érdekel írj privátban.ÁR: 5000ft
-
válasz
Enszuke #33931 üzenetére
És a kipuffnak, meg a tolatóradarnak mi köze a gázhoz?
Amúgy _elromlani_ el fog az autó akkor is, ha gázosítod, és neked sem épp' fiatal a járgányod, ahogy az enyém sem.Nekem pl. azt nem hiszik el, hogy nyúlósnak érzem a féket (fékmérésen átmegy). Ezért kéne már valakivel atomjaira szedetni, valszeg a rásegítővel van gáz, vagy valamitől fellevegősödik..
-
válasz
s7evcsenko #33927 üzenetére
Na mi lett volna, ha veszel egy lapot+procit
-
zsolt19900
őstag
nokia c1-01 es telefont vennék t-mobilosat akinek esetleg van írjon privátot
-
válasz
s7evcsenko #33923 üzenetére
Megjavult?
Szokott várni a BIOS a winyóra... -
csucsbicep
nagyúr
-
4sal3
aktív tag
eladó psp dekkol nálam 20körül vihető játékokkal együtt, tokkal, vonóval
-
rnrn
aktív tag
válasz
Enszuke #33919 üzenetére
No, kifejtenéd?
Jó ha tudod, hogy az országban az egyik legnagyobb beszerelő műhely. A kiszolgálással nekem akadtak gondjaim, mert eléggé savanyúak, de az elvégzett munka számomra 100%-ban megfelelt. 7 hónap alatt 25 ekm-t mentem az általuk szerelt gázos autóval hibamentesen. Szóval ennyire nem értenek a szereléshez.Neked nyilván ellenkező tapasztalatod van, de akkor írd le, aztán arra írd következtetésként, hogy nem értenek hozzá, ne pedig csak úgy bedobósan..
Hali!
-
válasz
s7evcsenko #33916 üzenetére
Milyen billentyűzet van rajta?
Winyók, stb. lehúzkodása? Akkor sincs BIOS?
-
s7evcsenko
addikt
Jó reggelt.
Nincs valakinek kölcsönbe egy s775-ös alaplapja és procija?
Behalt haverom gépe... bekapcsolom, bejön a boot képernyő és ott megáll...
Se bios, se deletre, semmire nem reagál...
Már mindent kicseréltem, csak ezt a kettőt nem... -
FuckeR19
senior tag
nincs valakinek eladó internet utalványa?
-
plaszy
őstag
válasz
s7evcsenko #33906 üzenetére
Köszi, akkor kb. a sebességet jelöli.
-
Inception
tag
Telefont vennék,függetlent vagy telenorost.Csillagászok kíméljenek
-
-
plaszy
őstag
Ha már itt olvasom, akkor egy gyors választ tudna nekem valaki adni arra kérdésre, hogy pl. a Class 4-ben mit jelent a szám? Minél nagyobb annál jobb? Vagy? Itt is van pár fajta, mire érdemes figyelni?
Köszi.
-
Ferdzsoo
addikt
Eladó 8GB microSD karija (legalább class4-es) nincs valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest