-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
Köszi, utána nézek.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
-
plaszy
őstag
Hali!
Keresnék olcsó gumist, akinél tudnék venni 4 db 225/45 R17-es gumikat. Alig használtak is érdekelnének. Valami helyet tudtok?
-
agressiv
addikt
Persze amikor utaztam régen engem sem érdekelt, hogy hogy szól, csak szóljon már valami.
Most melóhelyen egy monitor beépített hangszóróján szólt a zene, mert ilyen körlümények között még az is jobb volt mint a semmi. Nekem itthon sincs semmi audiofil cuccom, mert nincs rá pénzem, de amit házilag megtudok csinálni, azt megcsinálom. Őszintén szólva nem is értem, hogy a srác miért keverte ide a high end audio technikát.Csak az a lol, akik hűdefrankónak állítják be a telójuk Mp3 játszóját, mert semmivel nem jobb, mint egy bármilyen más MP3 játszó az esetek 99%-ában.
Ez egy igen klasszikus eset egyébként, de mindenre igaz, hogy általában az embernek mindíg az a legjobb ami van, egészen addig, amíg nem lát, vagy hall egy jobbat.
Ja és amúgy ez szerintem nem off, mert a beszélgetek is benne van a téma nevében.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
válasz agressiv #35689 üzenetére
OK, azért ne szaladjunk el, van, amikor kompromisszumokat kell kötni, mondjuk ha melózáshoz hallgatsz zenét esetleg, vagy csak nem akarsz másokat zavarni, akkor ott a füles. Jó füles. Az átlagembernek ált. teljesen megfelel MP3-hoz egy jobb füles, ugyebár nem mindenki audiofil. Pl. én sem (és botfülem is van ).
Csak az a lol, akik hűdefrankónak állítják be a telójuk Mp3 játszóját, mert semmivel nem jobb, mint egy bármilyen más MP3 játszó az esetek 99%-ában.
ON. Eladó
- 19" LCD moncsi ilyen , csak 100%-os állapotban (pixel-és egyéb hiba nélkül), 15000-ért- Illetve USB-s Bluetooth adapterek 600-ért.
- Illetve rossz PC dolgokat átveszek/veszek
Mutogatni való hater díszpinty
-
stfx
aktív tag
Olcso 1GB DDR2 SO-DIMM-et keresek.
-
Rém
tag
Valakinek nincs véletlenül eladó itx-es háza?
-
FuckeR19
senior tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz agressiv #35679 üzenetére
"Ha már minőségi zenehallgatásról van szó, akkor a füles eleve nem jöhet szóba."
Na itt szóltad el magad. Egyébként nem füles kategóriáról beszéltem, hanem minőségi fejhallgató kategóriáról. Többiről ezek után nem vitatkozok veled. Peace.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Sz7Cs
aktív tag
Eladó minőségi pc, korrekt áron !
Klikk -
agressiv
addikt
válasz FuckeR19 #35671 üzenetére
Hallottam már és rémes volt...
CPT.Pirk
Zenét minőségi fejhallgatón keresztül kell hallgatni, rendes asztali CD lejátszóra kötött fejhallgató erősítőn át, mondjuk egy csöves OTL-el, na az már zenehallgatás, mindenféle equa, dsp vagy számítógép nélkül...
Ha már minőségi zenehallgatásról van szó, akkor a füles eleve nem jöhet szóba.
de ez a tényeken nem változtat sajnos
Milyen tényeken? Tény, hogy nincs igazad, és szó se volt semmiféle DSP-ről, mint mondtam hallgasd meg a másikat és azután nyilatkozz. Hidd el nagyon sokat foglalkozom hangtechnikával és nagyon jól tudom miről beszélek. Én konkrétan meghallgattam az iphone-t és egy nagy lófütty amit az produkál és eleve nem lehet ilyesmitől elvárni, hogy a legjobbak között legyen, mert nem erre van kitalálva..
A D osztályú végekről annyit, hogy van olyan is ami leszólja még a legdrágább analóg végerősítőket is és ezt nem én találtam ki.
Hát még a borz.....
-
FuckeR19
senior tag
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
TRob1
veterán
válasz CPT.Pirk #35675 üzenetére
Azért mondtam neked is, mert írtam vmi "hüleséget" hogy ki hogy használja a home képernyőt, példa:
Erre válaszoltál, hogy a képernyővédőd mindig is óra volt gyárilag (holott nem képernyővédőre gondoltam, hanem a fentebb látható képre.
Aztán írtam, hogy hoppá, tényleg, ott is látható az óra (ezért 3, csak az a baj, hogy szigorúan, földhözragadva veszed ezt is hogy 3db! óra, miközben 3 helyen való megjelenítésre gondolok)
És erre írtam, hogy valszeg sokan (és nem Te, hanem sokan) úgy használják, hogy hiába látható a 2. képen 2 óra is, akkor is unlockolják, hogy pl. az elsőn lévő szép, színeset olvassák le. (Eleve poénnak indult az egész, és nem is feltételnül rád értettem, csak te vetted magadra. Hisz köztudott (), hogy az óra és időjárás widgetek a legnépszerűbbek között vannak "okostelefonálóknál")
Na és akkor az időjárás: Az csak az elméleti rész, amit írtál. Gyakorlatilag meg, majdnem annyi féle időjárást mutat adott pillanatban (persze kis túlzással), mint amennyi féle ilyen app van. Csak a 2 legnépszerűbb (2 legszínesebb, legszagosabb, legtöbb háttérrel rendelkező ... stb) eleve mást mutat...
Nem beszélve arról, ha pl. köpönyeget szoktad nézegetni (egyik legmegbízhatóbbnak mondják, és vehetjük a Netes verziót is, nem kell telefonra gondolni)
15!!! napos előrejelzés!!! Az igaz, hogy minden nap mást mutat azokra a napokra, de nembaj, legalább mindig van valami.
Elmentünk július 23-án balcsira 1 hétre. 1,5-2 héttel azelőtt full jó időt mondott erre az időre. Még indulás előtt pár nappal is. Aztán előtte nap már rosszabbat, de hétfőtől jót. Hétfőn szerdától felmelegedés. Szerdától már azt írta, hogy szombattól (mikor letelt az 1 hét és megyünk tovább Agárdra, jó idő lesz) Aztán sosem lett jó idő, utána csütörtökön mikor tényleg indultunk haza, full meleg, végig izzadtunk. Másnaptól megint rossz idő.
Múlt hét péntekre kánikulát írt. Barcs, strand. Jó idő volt (de nem kánikula), kb. háromnegyed 6ig, mikoris olyan vihar kerekedett, hogy mindent vitt, és az emberek menekültek... ennyit a kánikuláról, és az időjárásról.Bocsi ha hosszúra sikeredett.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezt megint nem teljesen értem miért mondod, főleg nekem. Pl Win7, Vista esetén legelső dolog az órát tartalmazó widget komplett kikapcsolása. Telefonon meg ott van a főképernyőn az óra 4 számmal, aztán kész. No meg attól nem lesz benne 3 óra, hogy 3 helyen mutatja.
Apám telefonjának van külső képernyője, ott egy óra van, mikor becsukja a telefont. Időjárásra meg mit vársz? Ált. a Pogányi reptér légköri adatait tudják beolvasni az ilyen forecast progik.agressiv: elhiszem, hogy neked tetszik, de ez a tényeken nem változtat sajnos.
Amúgy telefonról zenét nagyrészt csak utazáskor szoktam hallgatni, ott meg a külső zajok miatt nem túl lényeges ez a kérdés.Zenét minőségi fejhallgatón keresztül kell hallgatni, rendes asztali CD lejátszóra kötött fejhallgató erősítőn át, mondjuk egy csöves OTL-el, na az már zenehallgatás, mindenféle equa, dsp vagy számítógép nélkül...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nesa
veterán
Udv!
Ilyenre van megoldas
-
TRob1
veterán
Mindkettőtöknek: Én nem írtam sehol képernyővédőt, hanem a home képernyőt mondtam. De jó hogy írjátok, mert így sokaknál már 3 óra van egy telefonon. Képernyővédő/LockScreen, de oldjuk már fel, mert ott szebben és színesebben lesz a nagy óra+sarokban a kicsi. A halálom, mikor elfoglalja a képernyő felét egy nagy óra+szép színes, szagos "időjárás", még ha sok esetben fals is az adat.
¤ R'n'R ¤
-
Heh, miért ne legyen óra a képernyővédő? Engem is halálba idegesített, amikor olyan telóm volt, amin lófüttynyi óra volt, és ha csak előkaptam, nem lehetett látni.
Karórát meg pl. ilyen melegben nem szívesen hordok De meg tudom érteni, aki igen.@Cpt.Pirk : JA, hét erről meg ne is beszéljünk, akinek igazán fontos a minőőség, az nem mp3-ból hallgat, ellenben ilyen telefonos/mp3 lejátszós alkalmazáshoz meg fölösleges jobb, mert ezeket úgyis zajos helyeken (utca, busz, stb.) hallgatod -> úgyis belezavar a zenébe valami.
-
FuckeR19
senior tag
válasz agressiv #35670 üzenetére
Azt mondtad hogy egy telefon nem lehet olyan jo mint egy direkt zenere tervezett cucc. Tudomasom szerint ipod arra van tervezve. Iphone pedig kapott meg 1-2 extra funkciot zene melle es ennyi...
De ha gondolod athozom neked Bolyba a telefont es osszehasonlithatod az Iriverrel. Nem azt mondom hogy jobban szol, de az tuti hogy szol ugy mint sok mas draga mp3 lejatszohirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
agressiv
addikt
válasz CPT.Pirk #35660 üzenetére
A D osztály és a minőségi zene két külön kategória. Köv problma, hogy az mp3 nem alkalmas minőségi zene tárolásra, csak a lossless formátumok.
Hidd el tudom miről beszélek, és egy Iriver nevű lejátszó ami játszik lossless audiót is olyan hangon muzsikál, hogy ha meghallanád sosem hallgatnál többet zenét a telefonodon bármilyen is legyen az.
Amúgy hallgattam már Iphone-t és valami borzalmas hangja van.FuckeR19
Vagy ipod sem felel meg semmire? Nem is esett szó ájpodról és őszintén szólva sosem hallottam még ájpodot, de hogy annyit nem ér amennyibe kerül abban biztos vagyok.
Hát még a borz.....
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Valakinek nincs valami asztali gépe laptopért cserébe?
(Toshiba L300-2c5 - T4300, 2gb DDr2, GMA 4500, 250 GB HDD, wifi, eredeti Vista ...) -
goodboy007
senior tag
válasz FuckeR19 #35654 üzenetére
Egyébként tényleg, rengeteg szart talál az ember, kezdve a sok kínai programon át a sok átskinezett, de 99%-ban ugyanolyan játékokon át a nem létező kategóriákig, de feltételezem a szifont se úgy vértezed fel appokkal, hogy belépsz a store-ba és ma elkezded az A betűnél, egy hónap múlva folytatod a B-nél, majd egyszer csak elérsz a Z-ig, hanem utánaolvasol fórumokon, tesztekben, blogokon, hogy milyen célra milyen alkalmazás a legjobb a sok f@szság közül. Ha meg tudod az app nevét, akkor nyert ügyed van.
Az ápdéttel kapcsolatban igazad van, de az egész kiküszöbölhető lenne azzal, ha az vásárlók 99%-a nem vagizós apucikedvence vagy drága telefont akaró de hozzánemértő emberek közül kerülne ki, akiket úgy hívnak, hogy fogyasztói társadalom.
Nem néz utána, hogy mit vesz, csak megveszi a legújabb sanyi erixon X8-at mert meglátta a reklámot a TV-ben. Arról persze tudomást sem vesz, hogy ugyanolyan processzorral, kétszer akkora képernyőfelbontással és memóriamennyiséggel, nagy felhasználói közösséggel ott a ZTE Blade olcsóbban, mert:
1. kínai szar
2. nem is hallott rólaEz csak egy példa volt a sokból, de a lényeg, ha nem lenne ennyi agymosott ember, akinek mindig a legújabb, legtrendibb kell és legalább annyi fáradtságot vennének, hogy a neten összehasonlítsák a kiszemelt árkategóriába eső telefonokat, mindjárt nem fogyna annyi szar és a gyártók rá lennének kényszerülve, hogy kevesebb, de minőségibb telefonjuk legyen, amire rendszeresen jön frissítés.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
nagyúr
spam-et már nem kell kérned, a robotok megtalálják az emailedet, és már megy is a sok levélszemét egy életen át.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
cotag
senior tag
g+ meghívást kérhetnék valakitől?
atomixranger@gmail.com -
TRob1
veterán
válasz CPT.Pirk #35660 üzenetére
Köszi, de van 2!!! karórám is (persze egyszerre csak az egyiket hordom )
Illetve, bökök egy fakanalat kint a földbe, és akkor van napórám is.És te is úgy használod a telefont mint sokan mások, hogy ott az óra a jobb felső sarokban, de: "tegyünk má' ki egy nagyot is a képernyőre, ucsse nincsen semmi más hasznos amit akarunk használni a telefonon, üres meg mégse legyen az a képernyő, hamá' akkora. Meg különben is, inkább 2 mint egyse, hamá' előveszem a zsebbü is meg a tokbu is, hogy lássam a timét, me' mégiscsak ecccerűbb (meg ugye látják is a zájfónom akko'), mint a kézre nézni. "
¤ R'n'R ¤
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz agressiv #35646 üzenetére
A D osztály és a minőségi zene két külön kategória. Köv problma, hogy az mp3 nem alkalmas minőségi zene tárolásra, csak a lossless formátumok.
Aztán az említett, azza foglalkozik h. jól szóljon, az a DSP/Equa ráerőltetését jelenti, ami megint nem az igazi... Egyébként nem vagyok ipfone-os, andoridos telóm van.TRob1: Figyelj, csinálok nektek napórát, ha gondolod.
[ Szerkesztve ]
-
Stanki6
csendes tag
válasz FuckeR19 #35657 üzenetére
Persze az appstorban azért nincs mindenre 5 program amiből talán 1 jó, mert az amint már írták zárt rendszer és ahoz, hogy felkerüljön valami store-ba átmegy egy rostán az almánál, míg a google-nél ami ugye opensource-os ilyen nincs vagy csak minimális!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 5T
-
FuckeR19
senior tag
Én eddig akár milyen "hülyeséghez" kerestem alkalmazást Store-ba nem kellett 5 alkalmazást letöltenem hogy 1 jót találjak.
Én sem azt mondtam hogy google frissítsen, de legyen a gyártóknak normális update rendszere. Nem kiadom a telót és lesz ami lesz, esetleg kapnak majd valamikor hozzá 1 max 2 updateet és kész. Sietünk mert már az új telefont fejlesztjük erre már nincs pénz meg idő.( a flash támogatást csodáom hogy még nem hoztad fel )
Jadro: Szép végszó volt
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Az update mindenképp az ios mellett szól, de ettől eltekintve mindkét rendszernek megvannak a maga hülyeségei. Az iphone-t is "illik" jailbreak-elni ha ki akarod rendesen használni, az androidot szintén illik custom rommal felruházni általában, ha szépen szaladó és jól témázható romot akarsz. Market is tele van hülyeséggel, de apple-nél sincs kolbászból a kerítés. Az idióta semmire sem jó appok ott is megvannak. Ez abból adódik, hogy baromi sok program van. Ezeknek töredéke elég lenne.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
TRob1
veterán
Nah, szerencsére a számomra értelmesekre rábukkantam már (persze ez köszönhető a fórumoknak is).
Az update meg ugye az alant említett más és más hardver miatt van (vagyis nincs ), mivel a kiadástól már a Telefongyártók sara (volt is róla szó, hogy valamilyen szinten kötelezné a "gugli" a gyártókat a frissítésekre)
¤ R'n'R ¤
-
FuckeR19
senior tag
A market baja hogy tele van minden sz@rral. Nehéz a sok alkalmazás között egy "értelmesre" bukkanni. Szerintem nem véletlenül mondják hogy apple-nél nem a vas viszi a szekeret hanem az ios (Store). Ami persze további bevételeket is jelent nekik (is).
Ha Blade volt a példa: (szerintem droidok közül az 1ik legjobb ár-érték arányban, volt is szerencsém hozzá) Nincs 1 egységes update rendszer a telefonoknál. Ha kiad az apple egy update-et akkor azt 1ből letölthetem telóra,ipadre, esetlek ipod-ra. Ez hiányzik a pl a rivális samsungnál is, de sorolhatnámhirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
TRob1
veterán
Ezt ne úgy értsd, ahogy érted.
Az iPhone-on persze hogy minden flottul megy, hisz arra van írva/tervezve.
Az Andoidon meg cserélsz egy Launchert, és ezen akad, azon gyors... stb. ugyanez a többi appal is.
Ugyanúgy Winnél: win7 hú de xar, milyen lassú. <--> Válasz: Win7 tök jó, gyorsabb mint XP....
De xar, nem átlatszó a tálca. <--> Milyen szuper átlátszó a tálca.
Akad ez a játék, pedig gyorsabb a procim mint az övé. <--> Milyen gyors ez a játék nálam, pedig gyengébb a procim mint az övé. (Ja, hogy a vidkarid brutálabb, és pont az kell hozzá...)
stb. stb.Én inkább így értettem, csak rosszul fogalmaztam.
Sok hardvernek kell(kellene) megfelelni (Ellenben ha van 1-2 típús ilyen procival, olyan memmel meg vidkarival, +winnel, és akkor ugye mindenki azt használná, máris lehet hogy jobb rendszer lenne a nép szemében)Mig a nagyAlmánál nem így van (vagyis úgy, ahogy a zárójelben )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Milyen milliónyi hardverre, meg egy gépre?
Egy architektúrára fejlesztik az oprendszert (na jó, kettőre, mert x86, és 64 bites) és amúgy elég sok winnyóz hibát driverek, meg egyéb progik okoznak, amik nincsenek rendesen megírva...(Ezzel szemben a 64 bites Linuxok mennyi olyan hardvert kezelnek, ami win alatt is egy inf file kérdése lenne, hogy működjön? És ugyanolyan vltozatos hardverkörnyezetben képes jól működni? És Linux hányféle architektúrár létezik? PPC, ARM, x86, stb stb stb.)
Szóval ez a winnyózos hasonlat nem volt jó
A flac viszont ja Mondjuk ismik el se jutottak még addig. Szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz FuckeR19 #35648 üzenetére
Végét szerkesztettem, olvasd mert sztem poén.
Mi a market baja) Nnem vagyok régi droidos (6-7 hó), de nem találkoztam hibával ezalatt.
Az update az Android verziókra értendő? (Ha igen, azzal szintén nincs bajom, főzött "legújabb" fut a kis 20ezres masinán, teljesen hibátlanul)
Az viszont szerintem nem semmi, hogy egy Android mennyi telefonon képes futni, az iPhone rendszere meg ugye egy zárt (*** ), ami csak az adott telefonon fut.
A win-t is sokan szidják, de ha csak egyetlen gépre kellene fejleszteni (és nem milliónyi hardverre), valszeg kicsit más lenne a leányzó fekvése.(#35650) FuckeR19 :: Igen, nem értene egy bármilyen Androidos rendszerhez se (szokta is mondogatni neki jóanyám, hogy vegyen mellé vmi olcsó telefont is, amivel legalább telefonálni tud, ez meg marad mutatóba ) Csak a példa kedvéért írtam, hogy "mekkora ereje van az Almának".
(#35649) hcl: A legnagyobb poén, mikor ezeken a xar rendszereken a flac-ot akarják mindenáron lejátszani, mert mennyivel jobb, mint az mp3... persze, jobb, ha van jó hangtechnika is, de ezeken...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
FuckeR19
senior tag
Mint írtam nem divat user vagyok
Ez az ember a legolcsóbb droidhoz sem fog érteni.
3GS és i4 között átlag user nem lát különbséget. Én is csak azért cseréltem mert jól jöttem ki a cserélből. (zárójelbe hozzátenném hogy a kijelzőjére nem csak reklámból nyomták rá a retina display-t)hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Én sem nagyon vágom az okostelefonokat. Inkább egy rendes kis feature phone (mint a C5-öm ) + tablet. A nagy érintős telefon max. női zsebbe jó, a tablet meg rendesen tudja mindazt, amit az okostelóm.
Egy valami, a PDA-m kiváltására lenne jó az okosteló, amin olvasok. De efgyszerűen nem éri meg, 30-40 ropiért, mert nincs rá égető szükségem.
A MP3 játszók, meg telefonok... szerintem mind ugyanolyan "rosszul" szól, nekem ugyan bármelyik megfelel, csak audiofil ismerősök szoktak fanyalogni, hogy jaj a gyári headset nem szól jól... pedig onnantól, hogy gagyi az erősítő, kb. mindegy, mit dugsz rá.
Én pl. Hama fülbedugóst 250Ft, ha szakad, nem zavar, a 2000Ft-os headset meg szakadjon el másnál.[ Szerkesztve ]
-
FuckeR19
senior tag
válasz agressiv #35646 üzenetére
egy iphone és egy ipod nagyon sokban különbözik 1mástól... Vagy ipod sem felel meg semmire?
TRob1: Defy-hez nem értek de véleményem szerint a droid legnagyobb baja jelenleg a market és az update!
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz CPT.Pirk #35644 üzenetére
Nincs olyan ismerősöm vagy családtagom (és egyik se az a bizonyos "öltönyös gazember" kategória), aki ne hordana karórát, az egyetlen nagymamámon kívül (illetve perpill asszony se, mert tönkrement, de már keresi az utódot) (Na jó, van még kettő: a majdnem 2 ill. a majdnem 6 éves lányaim )
Filmet meg pont azért nem nézek telefonon, mert imádom őket, és érdekelnek, nem csak unaloműzőnek egy pár centis vackon (persze nem is a másik véglet vagyok, aki 150-200 cm-es tv-n nézi)
FuckeR19: Apósomnak anno bejött a 3-as vadi újan, de a legtöbb amit tudott akkor mutatni/mondani, hogy: Le lehet tölteni egy csomó kis alkalmazást húde olcsón hozzá, meg el lehet fújni a gyertyát, meg oda száll a pillangó ahová teszed az ujjad (Persze a Droid is tud ilyesmi "bűvésztrükköket", csak hát ugye az Alma mégiscsak Alma, még ha rosszul is mérik kilóját a piacon )
Egyébként viccet félretéve, tényleg érdekelne hogy mivel tud többet (a Te véleményed szerint) egy iPhone, mint pl. egy felébe/harmadába kerülő Androidos telefon (hogy ne is a legolcsóbbról, meg ne is a legdrágábbról beszéljünk). Vehetjük példának mondjuk a Defy-t.
szerk: Jah, és a 4nél após mit mondott? Felesleges erre cserélni, hisz szinte ugyanaz.
Anyám főnöke meg 4es "használó" lett, hisz a fia szerint az most a tuti, az igaz hogy még telefonálni is nehezen tud rajta (komolyan), de szó szerint nem tud vele semmi mást (üzleti út: Mondja Anyámnak, ha hazaérnek, rögtön nézze meg az xy-tól várt fontos mél megjött-e már, mire Anyám: Tudja a telefonod, mértnem nézed meg azon. Főnök: Ha tudja, akkor tessék, nézd meg )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
agressiv
addikt
válasz CPT.Pirk #35644 üzenetére
A D osztályú végfokokkal semmi baj sincs, és a végerősítő a legkissebb gondjuk az ilyesmiknek, hidd el egy minőségi mp3 lejátszó leszólja a millió dolláros ájfont is, mert a lejátszó a zenére van kitalálva és ott azzal foglalkoznak, hogy jól szóljon, az ájfon, meg semmire sincs kitalálva.
Hogy egyszerűen hordozható az igaz, de gyakorlati haszna negyed annyi sincs mint egy cél készüléknek és ezért baromság az egész,
Hát még a borz.....
-
Bandus99
őstag
vkinel egy elfekvo 939es lap elso korben teszteles celjabol, aztan ha bebizonyosodik, hogy lap hiba, akar megvetel celjabol?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mp3-as tovább bírja, az igaz. Ellenben a jobb minőséget nem mondanám, ugyanolyan ratyi D osztályú végfok van mindkét szerkezetben, kellően magas THD, stb. értékekkel, mert ezekkel lehet elérni hosszú üzemidőt a magas hatásfokuk miatt.
Fészbúkos korosztályhoz nem értek, sőt undorodok tőlük, iwiwen is csak levelezek. Ellenben filmet igen is jól lehet nézni telón, pedig nem vagyok film fan. Ha érdekel a film, megnézem moziban, de utána tök mindegy, min nézem meg, pl. este ha nem jön az álom, bár inkább csak rövidebb dolgokat szoktam megnézni telón...
Karóra meg hát, gyakran az a bizonyos "öltönyös gazember" kategória hordja. Nincs olyan ismerősöm vagy családtagom, aki még hordana karórát, egyik nagymamámon kívül. Beleértve szaktársaimat is Pollackon, ők pedig mind 20-22 fölött vannak.
-
FuckeR19
senior tag
válasz agressiv #35639 üzenetére
Ki mondta hogy a telefon azért van hogy azon netez ha van közeledbe gép? Vagy fényképez ha van nálad f.gép? mp3 lejátszót nem fejtem ki mert kihalófélben van pont telefonok miatt...
Azért van telódba mindenből 1 "kevés" hogy ha elmész otthonról (mivel mobil eszközről van szó) még használhasd ha kell. De lehet van aki notit és mellé f.gépet meg ráadásul mp3 lejátszót na meg persze GPS-t is visz magával mert sosem lehet tudni...
Kényelem a lényegTRob1: Alma fanokat nem lehet meggyőzni igaz, de véleményem szerint droidokat sem... Használók 80%-a (de lehet 90%) még alma közelben sem volt de cikkek alapján firkálja őket. Vagy pont azért mert a barát barátjának nem jött be. Szó sem volt arról hogy aki almát vett az almánál is maradt mert mindenkinek bejön, de aki droidos volt az 100% hogy az is marad? iphonosok között nincs olyan aki droidról váltott..Persze droid vehető 20ért, elterjedt ezért több követő is van, míg ios korlátozottabb.
Igen jelenleg Apple fan vagyok, de nem a csilli-villi divatosság miatt hanem azért mert én ezt tartom használhatónak. De ez nem azt jelenti hogy ezentúl nem nézek rá más telóra, vagy 1 félresikerült almát is megveszek csak azért hogy bővüljön a raktárkészlet.
-
TRob1
veterán
válasz CPT.Pirk #35640 üzenetére
És kb. a legxarabb fényképező is jobb képet csinál, mint a "legjobb" telefon. Nem véletlen akkora a méretük. És egy 5-6ezer forintos mp3 lejátszó is jóval tovább bírja szuflával, mint bármelyik okostelefon, és a legtöbb esetben jobban is szól....
Jah, és karórát is használok (sőt, jónéhány órát áruló bolt működik a mai napig, és asszem gyártják is az órákat az óragyártók (), valszeg nem véletlenül). De ha nézelődünk az utcán jövő-menő embertömegben, ott is elég sok embert látunk karórával (sok esetben épp egy okostelefont tartva az órás kezében , de vmilyen telefonja tuti van mindegyiknek)
Ez az olyan, mint a karóra, gyak. értelmetlenné vált. dolog sztem inkább a tízenéves ("fércbukker" ) korosztálynál dívik, akik filmet is telefonon néznek (soha nem bírnék megnézni egy filmet telefonon, pedig eléggé filmfan vagyok, persze lehet hogy pont ezért, meret engem tényleg érdekel is a film ). Vagy épp egy telefonnal akarják leforgatni életük oscaros filmjét (persze "jutyúbra" felrakni poénvidejót tökéletes egy telefon is, de ahhoz se kell "ájfón").
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
agressiv
addikt
válasz CPT.Pirk #35640 üzenetére
Persze nagyobb a fényképezőgép, de ha azzal csinálsz egy képet abból lesz is valami, ha telefonnal csiálsz képet akkor, vagy elviselhetően sikerül, vagy nem. És szerintem egy rossz minőségű fénykép még annyit se ér mint a semmi, mert ha nem fényképezel, legalább jobban odafigyelsz arra, amit megörökítenél. Amásik, ami megőrjítene az az aksi üzemidelye, mert amíg én az öreg rocskát feltöltöm és egy hétig nincs rá gondom, addig a másik idegeskedik, hogy "már megint lemerült ez a sz..".
Én lusta ember vagyok, ha kiírja a telefon, hogy akkufeszültség alacsony, akkor kb 3 nap múlva jutok el odáig, hogy töltőre rakjam és ami a legjobb, hogy még 3 napig megy. Szerintem effektíve az én telefonom használhatóbb már, ha a telefonálás a cél, márpedig egy telefont nem véletlenül hívnak telefonnak.Hát még a borz.....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz agressiv #35639 üzenetére
Qwertz billentyűzetes telót kell venni.
Többi kérdésedre meg csak azt tudom mondani, hogy mit vártál? Egy normálisabb Birdge szintű fényképező önmagában 2-3x akkora még behúzott optikával is, mint egy teló. MP3 lejátszó meg a mai világban olyan, mint a karóra, gyak. értelmetlenné vált.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
agressiv
addikt
válasz FuckeR19 #35637 üzenetére
Nekem az a bajom ezekkel, hogy valóban sokmindenre használhatóak, de akkor sem az igazi, mert netezni én az 1024x768-on kényelmesen tudok, de ennél kissebb felbontáson, vagy kissebb méretben már körülményes. Fényképezni tudnak, de még messze nem képesek olyan minőségű fényképek készítésére, mint egy egyszerűbb fényképezőgép. Zenét lehet rajtuk hallgatni, de egy kicsi mp3 lejátszó jobban elfér az ember zsebében és könnyebb kezelni. Én ezért hívom őket mindenre jó, de igazából semmire sem jónak, mert a felsorolt tevékenységek mindegyikére van arra a célra készült készülék amivel lehet rendesen dolgozni, vagy szórakozni és ezek a mindenttudó telefonok szerintem, igazából nem sokat érnek, főleg nem annyit amennyit elkérnek értük. Az érintő képernyőről meg annyit, hogy szerintem a digitális világ lényege a kényelem és ez egy sima egyszerű gombos telefonnal pár gomb nyomkodásával frankón érvényesül, de például megőrülök attól, amikor egy érintőképernyőn kell kalimpálnom.
De persze ízlések és pi...nrugások.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
TRob1
veterán
válasz FuckeR19 #35637 üzenetére
Szerintem nem érdemes kifejteni. Már ezer és egy helyen ki lett beszélve, hogy az Alma fanokat nem lehet semmiről meggyőzni (és mi tudjuk, hogy te nem a körtét szereted )
Agressiv:
Nekem van egy olcsó kis Androidosom (ZTE Penge), de le nem cserélném Almára (igaz semmi másra se, számomra egyik "jobb" telefon se tud semmivel többet). Max 1 az egyben, de akkor meg kicsit ár alatt eladnám FuckeR19 kollégának.Egyébként a "Bladesek" között van több ex-"ájfón3" tulaj, és még egyiktől se olvastam, hogy megbánta volna a cserét, sőt...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
agressiv
addikt
válasz FuckeR19 #35635 üzenetére
Nem tudom, nem értek hozzá, de nekem eleve nem szimpatikusak ezek az egyszerre mindent tudó, de gyakorlatilag semmit sem tudó "okostelefonok". Ma már nem lehet kapni értelmes telefont, ami valóban telefon, csak ilyen csillogó villogó nagy lóf@szt.
Hát még a borz.....
-
FuckeR19
senior tag
válasz agressiv #35634 üzenetére
Akkor a kedves kollégádnak buherált telefonja van mivel ha jó lenne a távolságérzékelője kikapcsolná kijelzőt. Lehet nem GSM boltba kellett volna leharcolt telót venni vagy jobban megnézni hogy volt-e már szétszedve.
Kicsit változtak az idők a régi orosz termékek óta szerintem A törött nokiával összehasonlítva meg tényleg "túlárazott hulladéknak" tűnhet
[ Szerkesztve ]
-
agressiv
addikt
válasz FuckeR19 #35633 üzenetére
Dehogynem, szerintem f.s az összes Amikor a kollegával beszélek telefonon, csak azt hallom, hogy a fülével nyomkodja a nem létező billentyűket D:
Én maradtam a jóöreg kinyithatós törött nokiánál, netezni, meg itt van a pécé
Arról nem is beszélve, hogy az oroszoknál anno minden legyártott termék hasonlított valamire, mégsem mert szólni nekik soha senki.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
FuckeR19
senior tag
válasz agressiv #35632 üzenetére
Sajnálatos dolog...
De amit Samsung csinál az is az Nem tud egy értelmes telefon design-t kitalálni csak iphone külsőt koppintani? Tudom hogy ez a tiltás nem a külső miatt van de csak a vak nem látja mire hasonlít.
Az lehet hogy túlárazott de tuti nem hulladékhirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
-
TRob1
veterán
válasz s7evcsenko #35628 üzenetére
Ez már illegális, be kell zúzni. (Bocsi, nem tudtam kihagyni Remélem nem rontom az üzletet vele, csak poénnak szántam )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
s7evcsenko
addikt
Eladó Samsung Galaxy 3, T-mobilos, garis, 26k-s.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Ricardo
titán
Most nézem hogy rossz topicba írtam be délelőtt
Akkor ide is: Olcsóbb lett az X10 min
-
plaszy
őstag
Hali!
Keresnék kis méretű LCD-t, olyat amit 2. monitorként/kijelzőként lehetne használni a PC-hez. Egy 8 kamerás állandó megfigyelőrendszer képét (teljes méretben, ablakban) szeretném rajta látni, miközben a rendes monitoron bármit lehet csinálni. Csatlakozóját tekintve legalább VGA-s legyen.
Hol és mennyiért árulnak ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Síri csend és hullaszag
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
FuckeR19
senior tag
-
FuckeR19
senior tag
válasz Silencer83 #35612 üzenetére
Milyen FW van telón? Ha már 4-es akkor beállítások-általános-billentyűzet és ott az automatikus javítás kikapcsolása.
Enszuke: A fóliázásból "kilóg" a 2 pólus, kicsomagolás nélkül így is meg tudod akkor mérni nem? Mivel ha neked nem jön be így kibontva már elég nehézkesen tudom továbbadni...
-
Bandus99
őstag
válasz Silencer83 #35612 üzenetére
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Silencer83
addikt
Hali!
nem tudja valaki veletlenul, hogy Iphone 3G-n hogy a picsaba lehet kikapcsolni sms irasnal ezt a kibaszott szovegbeviteli segitseget :S -
mizol
tag
-
Magnum_
nagyúr
nem akar vki (családostul) Bp-re költözni? kb. 1-1,5 hónap múlva lesz egy full felújított, 68nm-es, 3 szobás panellakás a 9. kerület rehabilitált részén, közel a belvároshoz..
I humbly and respectfully decline™
-
zsolt19900
őstag
Hotel makár 3nap 2 éj teljes wellness használattal és fitenss terem használattal reggelivel szeptember harmincig beváltható priviben jelentkezzen akit érdekel
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
FuckeR19
senior tag
Eladó 3x2db Lithium akku cella. (18650)
3.7V--->3600mAh. Még fóliás és ára 2300ft/párhirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
ch003067
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Házimozi belépő szinten
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500