-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Ennyit tehettem, ezer bocsi! Szavazzatok légyszi.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
válasz Sir Riccio #35382 üzenetére
OK, nagybátyámnak olyan kellett volna, amin lehet termeszteni is...
Azékösz!Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz zsolt19900 #35393 üzenetére
Ha sokat motorozol vele, akkor előbb-utóbb megfognak. Most az egy dolog, hogy általában nem ellenőrzik, még akkor sem, ha a motoron akkora "125" felirat van, mint a ház.
Viszont ha egyszer kifogsz egy túlbuzgó köcsögöt, akkor több lesz a bünti, mint a nagymotor jogsi ára, gondolom...Esetleg 50-es masina 70-re okosítva, az már jó lehet.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
zsolt19900
őstag
válasz agressiv #35395 üzenetére
hát igen sajnos, de elvileg elég lesz nekem az ötvenes is
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Debilon
addikt
5000+ BE proci eladó, 7k
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
agressiv
addikt
válasz zsolt19900 #35393 üzenetére
Az ismerős rendőrök megjegyzik viccesen, hogy "egyre nagyobb segédmotor kerékpárok járnak errefelé ", az ismeretlen rendőrök kötekednek és még bevizsgáltatásra is képesek.
Nem jó móka 50-es papírokkal menni, max akkor ha tényleg ötvenesnek tűnik a motor, de ez 125-nél már nem valószínű.
Hát még a borz.....
-
Gergő_
őstag
Mennyi lehet egy zsáknyi gombatrágya? mert lehet engem is érdekelne ha...
-
zsolt19900
őstag
van itt a forumon, vagy ismerősi köreitekben olyan ember aki nagyobb robogót pl. 125 hajt 50es ként?
a kérdésem az lenne, hogy mik a tapasztalatok, főleg közeg ügyben, szólnak érte, vagy elengednek, bírság nélkül stb. stb. ha van egy két tapasztalat azt szívesen meghallgatnám
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
OP-ToTo
aktív tag
Vettem egy dzsojsztik kábelt véletlen vga kábel helyett mediamarktban. 2 hét után blokk nélkül kicserélték Pontosabban megmondtam mikor vettem és megtalálták a blokkot, de akkor is jó fejek
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
Macka
veterán
Hellokanyalóka! Tudtok Pécsen olyan embert, aki robogó szervizeléssel, javítással foglalkozik (és ért is hozzá) baráti áron??
-
FuckeR19
senior tag
Palafi kollegarol tudtok valamit? Esetleg egy telefonszamot tudna adni valaki?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
agressiv
addikt
-
Sir Riccio
addikt
Aki gombazsákot szeretne azt sajnos el kell keserítsem...utánakérdeztem, és sajnos csak október környékén lesz nekik selejtezendő. Jót meg ezek szerint egyáltalán nem adnak el.
-
djSiku
csendes tag
Van valakinek 3-as RCA toldója, vagy hosszabbítója?
Bármilyen jó lenne, csak 3-as legyen, és sürgősen kellene -
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Profi Joomla!-sra lenne szükségem SÜRGŐSEN.
Részletek priviben!
Köszönöm: Norbi -
plaszy
őstag
Samsung S5230 Fleur telóhoz keresek head-setet, amivel a rádió is bejön.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Nevil2
tag
válasz FuckeR19 #35355 üzenetére
Én régebben a MPL-t használtam. Egyszer "meglépett" egy teló. Innen elment, a címre nem érkezett meg. Mivel értékkel adtam fel kivizsgálták az ügyet, és megtérítették az anyagi kárt (30 ropi körül volt). Oké, eltartott vagy három-négy hétig, de korrektül kifizették (oké, az erkölcsi kár más lapra tartozik).
Szóval ott legalább hivatalból intézik ezeket az ügyeket (persze ahhoz értékkel kell feladni). Egy magán futárt meg max. perelhetsz...
Én is csalódtam bennük.
A csomagfeladás is macera, de megkapni... a futár csak akkor telefonál, ha nem talál a címen. Várni max. 2 percet vár... aztán majd eccer visszajön... nem várja meg, míg megnézed a csomagot. Sőt volt, hogy odaadta a szomszédnak - mert sietett...De ezek biztosan csak kirívó esetek...
-
Nevil2
tag
válasz chungee #35359 üzenetére
> a Domusszal szemben a vásárcsarnok oldalán (ha nem sokáig hagyod ott)
> a vásárcsarnokkal szembeni parkolóból kihajtva jobbra a háztömbök között.
> a bíróságnál van egy magánparkoló (most építenek egy másikat is), ott az út szélén a bíróság mellett.
> a magasház/Digi/Infolex mögött
> a sörgyár melletti spar parkolója (az út másik oldala már fizetős)
> az alagút előtt a megszüntetett buszmegállók
> a telekom székház/nagyposta (körablakos) mögötti kapualjban (csak hátulról közelíthető meg) -
stfx
aktív tag
4:3 -as keparanyu ~15" kijelzoju elado notija nincs valakinek?
-
Jadro
veterán
Ahogy a felüljáró útjáról rákanyarodsz, jobb kéznél kint van a tábla, de ugye az az út elkanyarodik. Maga a garázsok elé menő kis út szerintem nem is utca, csak amolyan szervízút. No mindegy, én ott bátran szoktam parkolni, aztán egyszer majd lehet hogy jön egy csomag. Az lesz az összesített parkolódíj. Eddig nem láttam ott se jegyet, se piros csomagot, úgyhogy van remény.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
Most ott a Domus parkolóval szemben az út túloldalán még free a parkolás? A garázsok előtt. Mert van az utca bejáratánál parkolóövezet tábla és nem tudom hogy régebben is volt-e ott. Az ott parkoló autókban viszont nem látok sohasem jegyet. (Mozgáskorlátozott igazolványt se. )
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
chungee
addikt
Tudtok free parkolóhelyet a városban
-
Dare2Live
félisten
válasz Sir Riccio #35314 üzenetére
Ez viszont legalább arra jó, hogy aki ellopta az ne élvezhesse.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Debilon
addikt
eladó:
Leadtek TV2000XP Global analóg TV+FM tuner 3k
D-Link DSL-360R ADSL modem+kacatjai 3k
és napokon belül egy AM2-es 5000+ BE
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
-
FuckeR19
senior tag
válasz goodboy007 #35353 üzenetére
Fordított esetbe nem tudok belegondolni mivel én már 1-2K-s cuccot is úgy becsomagolok hogy még a címzettnek is küzdenie kell a kibontással.
-
Agostino
addikt
ahoi
valakinek compaq evo n1020v-hez eladó töltője occsóé'? vagy azzal kompatibilis
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
goodboy007
senior tag
válasz FuckeR19 #35348 üzenetére
Nem, de fordított esetben, te dalolva visszautalnád a 110k-t?
Azt mondom gyanús, hogy ilyen hamar intézkedett. Persze lehet, hogy tényleg igazat mond és a futárcég a ludas.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
mormota
senior tag
vannak itt adobe illustratorosok, aki microstock biznisszel(be) akarnak foglalkozni/belevágni?
Illusztrálok, tehát vagyok
-
Gazs
tag
Eladó FSP 650-80GLN tápegység.
Ár: 10 ezer ft.
-
FuckeR19
senior tag
válasz goodboy007 #35346 üzenetére
Ha te szarul csomagolsz be valami annak a vevő kell a kárát lássa?
-
Debilon
addikt
válasz goodboy007 #35346 üzenetére
ettől függetlenül sincs hozzá semmi köze, ha a hülye gyereke eladja
a gyerek szerintem nem véeltlenül nem erölködött feljelentéssel meg egyebekSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
goodboy007
senior tag
válasz Debilon #35345 üzenetére
Mondjuk, hogy apucitól kapta az érettségi kettesért és nem tetszik neki, hogy a gyerek eladja .
Nekem az bűzlik, hogy visszautalja a pénzt. Ha tudod, hogy te beleraktad a telefont és lenyúlták vagy lehet, hogy a vevő vert át és megkapta a telefont, de a pénzt is vissza akarja "dumálni", akkor te visszautalnád a vételárat?
Én biztos vállalnám inkább a feljelentés következményeit, akkor úgyis képbe kerül a futárcég és kiderül a turpisság. Ha ők nyúlták le, simán lehetne kártérítést is követelni, ha a vevő a tettes, akkor meg ő jár nagyon szarul.Oké, ez hosszú folyamat és ha tudom, hogy szarul csomagoltam be, akkor én is hibás vagyok, de nehogy már lenyeljem, hogy ellopták ennyi pénzem.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Bandus99
őstag
válasz FuckeR19 #35336 üzenetére
remelem a dobozt meg nem dobtad el.
Elso korben en lemernem es megprobalnam a futarcegbol kihuzni mennyit mertek feladaskor.... Ha mas nem akkor csak lemertek nem?
Ha a ketto azonos akkor benne se volt. ha elteres van, akkor te mar tudhatod, hogy menet kozben tunt el. Persze ezzel nem jutsz sokra, mert atvetelnel nem tortent merlegeles
Kerdes mi van akkor, ha netan felvetelnel sem merlegeltekVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
FuckeR19
senior tag
válasz Ricardo #35335 üzenetére
Korrektként jellemeztem mert addig annak is tűnt. Normálisan válaszolt, és úgy tűnt hogy normálisan is áll a dolgokhoz. Megírta hogy arra jutottak hogy visszautalják nekem a pénzt. Ezek után írtam a korrektséget, tegnap 4kor felhívott a faterja és akkor jelentette be ezt az egészet. A pénzt még nem kaptam vissza, elméletileg holnap kell számlámon legyen.
-
FuckeR19
senior tag
Nekem mind1 már csak a pénzem kerüljön vissza. Persze ha ez nem tőrténne meg én mennék a rendőrségre ahogy azt most a másik fél teszi....
A cég jó hírnevéről annyit amit már írtam is, semmibe veszik a panaszomat még anynit se mondanak hogy jó utánanézünk vagy akármi (még ha ezt nem is így tennék ), még egy válasz mail-re se méltatnak.
Ez aztán a cég hírnevével foglalkozó hozzáállás.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Ricardo #35327 üzenetére
Ha egy csomagot feladnak ,lemérik a tömegét,és ha depókon megy át ott ezt szinten ellenőrzik (kéne) ,tehát kérdés az,hogy amikor a legutolsó depóba átvette a futár,rendben volt-e a tömege a csomagnak ? Én a futárcégnél bekeményítenek ,mert ha menet közben változott a tömege akkor ott van a bibi ,és ha kiszállító futár a megfelelő tömeggel vette át,de mégse volt benne akkor megvan a ludas !!! De az is lehet,hogy fel se adta,és ez a mérlegelésnél ki kell,hogy derüljön !!! (GLS-nél ez a szitú)
"A GTR nem egy top futárcég, de szerintem nekik fontosabb a jó hírük, mint hogy csomagokat nyitogassanak, hátha van benne valami értékes...
Az is furcsa hogy az eladó kicsengeti a 110k-t."Nekem is ez jutott eszembe,tehát a mondandóm utolsó fele a valószínű !!!
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Ez abból a szempontból lesz érdekes hogy míg neki bizonyítania kellene (nem tudja), hogy nem kapta meg, a feladónak azt kell bizonyítania (szintén nem tudja), hogy beletette a csomagba a készüléket.
A csomagküldő meg levédi magát az aláírással, és a sértetlen csomagolással.
Az már egy más kérdés, hogy sok esetben a feladott levél/csomag nyitható, zárható külsérelmi nyom nélkül.
Az emberek nem igazán gondolnak erre amikor csomagolnak, pedig nem ártana. -
FuckeR19
senior tag
Direkt nem postával intéztük mert azt gondoltuk egy futárcég normálisabb. De ha gond van anynit se csinálnak mint a posta. Ott ha gondom volt utánajártak minden alkalommal, itt még egy jegyzőkönyv sem készült vagy akármi mert ők állításuk szerint nem hibáztak.
A panaszlevelemre 2 napja nem válaszolnak, telefonon pedig csak felidegesítenek...hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
FuckeR19
senior tag
A csomag nem volt +sérülve, mást én nem ellenőrizhetek ameddig alá nem írtam.
Aláírás után meg b@szhatom az egészet.... Így én nem tartom magam felelősnek, nehogy már azért szívjam meg én mert a fia nem volt képes egy dobozt rendesen lezárni. A vicc az hogy az egész telefon egy digitális fényképezőgép dobozában érkezett,(csak a teteje volt leragasztva) így a kedves gtr munkatárs gondolhatta magában milyen jó üzlet lesz ez neki mert lesz egy ingyen fényképezőgépe. Biztos még jobban örült amikor egy i4-et talált a dobozban.Hozzátenném az egészhez hogy elküldtem a gyereknek egy adásvételit amiben benne volt az is hogy ő intézkedik (garancia,letiltás, akármi) akkor ha valami baj van a telefonnal mert ugyebár nem az én nevemen van és így kiröhögnek T-nél. Megírtam neki hogy részemről csak akkor mehet a dolog ha elfogadj a feltételeket, amit persze megtett.
Arra nem volt képes azóta hogy T-mobilenál jelentse a dolgot, vagy akármi.
Gondolom egyszerübbnek látja ellenem lépni, a mocskos tolvaj meg örül magának mert még le sem lesz tiltva a telefon.hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
dunc
nagyúr
válasz FuckeR19 #35321 üzenetére
Ki nem sz. le ? A lényeg,hogy a pénzed visszakerül,és ráértek utána vitázni ,ha rosszul lett becsomagolva akkor majd úgyis kiderül ki a hibás. Horror mindenesetre az egész,pl ha pc x ről rendelsz ott úgy van,hogy a külső sértetlenséget ellenőrizheted.,de nyilván magánszemélynél más a szitu.
-
FuckeR19
senior tag
válasz Sir Riccio #35314 üzenetére
Most az a szitu hogy ha minden igaz ma vagy holnap visszakapom a 110K-t és kapok mellé egy feljelentést is.
-
cotag
senior tag
Netezős, filmnézős, lcd monitoros konfigot keresek.
Újszerű állapot a fontos, és az alacsony ár!:-) -
Macka
veterán
HP IPAQ 914c Business Messenger eladó.
15K
pü.
-
Sir Riccio
addikt
válasz Dare2Live #35304 üzenetére
Nem ismerem az almafonok felépítését de amennyire én tudom nem egyszerű őket hackelni. Minél előbb érdemes tenni egy feljelentést ismeretlen tettes ellen. Ha szerencséd van és itthoni kártyával használják, akkor előbb utóbb meglesz. Pároméval sajnos nem jártunk így, valszeg kivitték az országból.
-
Inception
tag
Nokia 6600 slide független telo eladó.13000ft
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha éppen van nekik. Melóhelyen (persze komolyabb cuccok közt) Lidlis akkus ütvefúrónk is volt sds tokmánnyal, meglepően jó volt, födémtől kezdve mindent fúrtunk vele.
Gergő_: majd lehet benézek oda személyesen.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
WOL kábele van valakinek? Csokiért?
@Cpt. Pirk : Ha nem vagy szívbajod, Lidlben szokott lenni óccóé, csak én még nem mertem venni
Mutogatni való hater díszpinty
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jó árú panel (nyák) fúró / gravír szettet tudtok valahol? Olyan kellene, mint pl. a Handy szett, csak ott még külön kell venni fúrószárakat is, és a végösszeg 9k körül van, ami sok.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dare2Live
félisten
válasz Sir Riccio #35282 üzenetére
meg lehet tenni... de bizonyíthatatlan. Innen kb hajadra kenheted.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz dudikpal #35275 üzenetére
Köszönöm az ajánlatot, de nem webshopban szeretnék kábelt venni. Gondoltam valakinek van otthon feleslegben és azért adnék neki pénzt. Ennyiért meg tudom venni a tescoban is postaköltség nélkül
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500