- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OrangeBud
tag
Ezt a kib@szast hogy meg egy youtube videot se tudok megnezni
digi...
-
Dodder
tag
válasz
Dodder #33286 üzenetére
Az előző hsz. tárgytalan.Viszont bővült az eladó dolgok listája:
Philips 2x50W-os Hangfalpár
Asus VW202SR 20" Tft monitor
Logitech Ls21 2.1 hangfalszett
Coolink Usb Külső 3,5" SATA merevlemez ház
Eredeti Iphone 3Gs Tartozékok több tipushoz
Eladó usb csatolású Notebook HűtőÉs eladó még egy egyszer sem használt felfújható vendégágy Méretei:152x200x22.Kérésre küldök képet.
-
látom, akkor nem csak nálam van DIGI hiba.
Vki beszólt már nekik? Csak mert akkor nem hallgatom végig a gépi pofázást.
-
bijesz
aktív tag
Be van állva a digi tegnap este óta, a a digis topikban panaszkodnak is ezerrel.
feltöltés megy letöltés nem csak iszonyú lassan -
4sal3
aktív tag
van egy eladó pspm 30ba, és egy pár ezrest lehet alkudni
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálatok is alig lehet böngészni Digivel tegnap este óta?
-
4sal3
aktív tag
válasz
Sir Riccio #33273 üzenetére
nekem a buszon lopták el a sony ericsson telefonom. w910i volt, sajna azóta sem láttam. nem volt egy felső kategóriás teló, de szerettem.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Dare2Live #33281 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Nyilván nem én vagyok az egyetlen, de soha nem olyanba futok bele, -esetünkben fut bele a párom - aki hasonló gondolkodású. Csak az a bicskanyitogató, hogy azok a törvények amik azért vannak, hogy minket védjenek, valahogy mindig az ilyen férgeket védik. Ha meglesz nem kímélem ezt megígérhetem.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Sir Riccio #33277 üzenetére
"Miért én vagyok az egyetlen ebben a rohadék világban aki amikor iPhone-t talált akkor is felhívta belőle az első telefonszámot és visszaadta a tulajdonos édesapjának?"
Azt gondolod te vagy az egyetlen? Értem baromira dühös vagy de sokan vannak (vagyunk) ilyenek.
-
kovsol
titán
Én a Pécs-Szombathely buszon hagytam fent a pénztárcámat, és a diákigazolványom volt benne és felhívták az iskolát és elkérték tőlük a telefonszámomat és úgy visszaküldték leltárazva, olyan szinten, hogy a használt buszjegy is bele volt írva a listára, meg hogy 3x10Ft 2x5Ft, szóval minden. (és Szombathelyről küldték vissza a Kaposvolánnak, és ők értesítettek, mert kaposvári vagyok)
Mi találtunk már két telefont mind a kétszer meg volt beszélve mi hol lakunk és eljött érte a tulaj -
hcl
titán
válasz
Sir Riccio #33277 üzenetére
Hehh.
Becsület az már nem sok helyen van.
Haverom pénztárcája a vonaton maradt; volt benne 200Ft, meg az iratai. Szakadt, régi tárca.
Szerinted visszaadták? -
Sir Riccio
addikt
válasz
kovsol #33276 üzenetére
Nem akarnék nagyon warezba belemenni, de a készülék abban a formában maximum alkatrésznek használható(mivel az IMEI átütése hardveres, és kell hozzá másik készülékből kivett alkatrész ami onnantól a másik készülékben nem használható), így max a kijelző, a memókártya, meg egy-két alaplaptól különálló alkatrész ami felhasználható belőle, valószínűleg nem sok pénzt kap érte. Ha valakinek megér pár ezer forintot a becsülete, annak gratulálok.
Azon száll el az agyam, hogy mekkora szar egy társadalomban, (anarchiában) élünk. Miért én vagyok az egyetlen ebben a rohadék világban aki amikor iPhone-t talált akkor is felhívta belőle az első telefonszámot és visszaadta a tulajdonos édesapjának? Valahogy el kéne jutni odáig, hogy ami nekem ötvenezer plusz az a másiknak ötvenezer mínusz.
-
kovsol
titán
válasz
Nekem loptak el már telefont több éve azóta se találták meg és nem is fogják, ha nem a Gizike lopta el és ő akarja használni majd, hanem valami profi bandának tovább passzolta akkor te nem látod többet. Szerintem valahogy ki lehet játszani a dolgot.
-
hcl
titán
válasz
Lelépni vele Horvátországba, Szerbiába...
-
válasz
Haverom vett egy telefont kéz alól, egyszer felhívta egy rendőrnő, hogy legyen szíves befáradni a rendőrségre. Ott derült ki, hogy lopott telefont vásárolt.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Dluinet #33268 üzenetére
Köszi mindenkinek!
A szolgáltató nem tehet semmit amíg a rendőrség nem kéri. A rendőrség még NYOLC NAPIG VÁR mert addig lehetősége van az elkövetőnek visszaadni a készüléket, és nem követ el bűncselekményt, mivel addig kórházba kerülhetett stb...szerintük.A nyolc nap letelte után küldenek egy levelet a szolgáltatónak, hogy ha fellép egy készülék ezzel az IMEI számmal akkor küldjék el a koordinátákat(amit hálózat alapján, majd a szolgáltató ha fellép a készülék akkor kiháromszögel a cellainformációkból kábéra) akkor küld egy levelet a rendőrségnek, hogy ekkor és ekkor itt és itt volt kb. a készülék, persze mire a levél odaér addigra elkövetőnk huszonhatmilliószor elmegy máshova így esélytelenné válik a készülék keresése és megtalálása. Így védenek minket a saját törvényeink...vagyis így védik az elkövetőket.
Köszönjük szépen! -
4EYE
csendes tag
Sziasztok! Van pár nagyon régi kézzel rajzolt képem eladó. Háborús képek főleg. Nem tudjátok van valaki aki foglalkozik ilyennel?
-
FuckeR19
senior tag
Végre +kaptam turbo simeket ha még érdekel valakit
-
válasz
Sir Riccio #33265 üzenetére
Simán köröztetni kell. Nagy esély van rá, hogy elkapják. IMEI szám alapján fel tudják hívni, hiába rak bele másik kártyát.
-
hcl
titán
válasz
Sir Riccio #33265 üzenetére
20 ezernél többet ér, tehetsz bejelentést a yardon.
Asszony telefonja, amikor eltűnt, mi is mentünk, de az kb. 0Ft értékű volt, szóval azzal nem tudtak mit csinálni.
De a tiéd elég drága, azt már köröztethetik. -
Sir Riccio
addikt
PÉCSI FÓRUMTÁRSAK!
MA DÉLELŐTT A PÉCSI METRO ÁRUHÁZ NŐI MOSDÓJÁBAN MARADT EGY SZÜRKE SZÍNŰ ORANGE SAN FRANCISCO (ZTE BLADE) KÉSZÜLÉK! A KÉSZÜLÉKET FÉL ÓRÁN KERESZTÜL CSÖRGETTEM A SAJÁTOMRÓL, MÉG HÍVHATÓ VOLT, DE AZTÁN AKINÉL VAN KINYOMTA ÉS KIKAPCSOLTA! SAJNOS A SIM CHECKER PRO MÉG NEM VOLT FELTELEPÍTVE! HA BÁRKI BÁRMIT TUD KÉRLEK SZÓLJATOK MERT A KÉSZÜLÉKEN FONTOS ADATOK VANNAK! AKÁR VISSZA IS VÁSÁROLNÁNK!
Bocsánat a vastagításért és a "kiabálásért"! -
dunc
nagyúr
-
Macka
veterán
válasz
zsolt19900 #33258 üzenetére
Egyik szerv hatásköre sem tejed ki arra, hogy mi van a gépen.
A dvd-k esetében a vámosok az igazolatlan eredetű áru forgalomba hozatalát vizsgálják, míg az adóhatóság akkor kerül "képbe", ha kiderül, hogy a dvd-k eladása rendszeres vagyonszerzés nélkül történt, az eladónak pedig nincsen adószáma, ill. a bevételt a bevallásában nem tünteti fel és nem fizeti be utána az szja-t.
-
Inception
tag
Hy all
A másolt lemezeket nem vitték el,pedig kb 4000 film van otthon.A géphez meg a laptophoz sem nyúltak.
A bontatlan dvd hengerekre mentek. -
Dodder
tag
Valakinek valami kiköltözés előtt állok megint.
Logitech Ls21 2.1 hangfalszett
Coolink Usb Külső 3,5" SATA merevlemez ház
Eredeti Iphone 3Gs Tartozékok
Eladó usb csatolású Notebook Hűtő -
Dare2Live
félisten
válasz
Agostino #33211 üzenetére
Én egy ~vacsi új Samsung telefonomat vittem be, hogy szar a gpse xperc míg jelet talál, aztán meg eldobálja.
Mire ők: Nem szar. Mire én de nézzék az. Mire ők: De nem.HTC ugyanez volt avval a felkiáltással, hogy vegye meg következő telefonunkat abba már javítva lesz. Pofátlan?
És persze a nonplusz az LG ahol a világgarancia az LG MO szerint nem érvényes MOon.Kint osztrákba pedig ugye aszondták, hogy nemcsak EUban, mindenhol él a gari.
-
OrangeBud
tag
Valakinek mobil?! 1 kis alku belefér!
-
#TOTTI
őstag
http://hardverapro.hu/muvelet/apro/uj.php?udrid=2
Itt közvetlen fel tudsz..
A hardveraprót nézd, ne a BitMarket-et.. -
hcl
titán
Akad egy eladó fa PC házam
Ez az :
http://ourgallery.webege.com/woodpc1/ -
4EYE
csendes tag
Sziasztok!
Már nem lehet hirdetést feladni?
-
oyko
tag
Sziasztok!
Eladó egy SONY KDL- 40Z5500 Lcd TV garanciával!
Képernyő-formátum: 16:9, képátló: 102 cm, 40", felbontás: 1920 x 1080 pixel, Full HD, képfrissítési frekvencia: 200 Hz, kontrasztarány: 100.000:1, kontrasztarány típusa: dinamikus, beépített vevő - DVB-C, DVB-T!
200.000.-Ft.
érd.: 30 223-6444
oyko@freemail.hu
Pécs -
Inception
tag
válasz
FuckeR19 #33236 üzenetére
Megfogom tudni ki volt,ide is befogom írni ha már 100%ra tudom.
Lefoglalták ami volt itthon,szerencsére nem volt sok.és nem vagyok büntettet előéletű sem így valamennyi pénz bírság lesz.
Hogy lehet valaki ilyen geci
Nem értem.
Én is annyi de annyi embert be tudnék mártani de soha 3 nem fordult a fejemben,még azt sem akiket utálok. -
Inception
tag
-
Inception
tag
Gratulálok,valaki innen bejelentet az apehnál dvd lemez miatt.Amit most írok ide csak az vegye magára,aki volt olyan köcsög és megtette.Úgy is megfogom tudni ki volt az és haza vágom a qrva anyába a szemét spiclit.Leszarom akár ki ő
-
Csepy
őstag
válasz
valentinho #33230 üzenetére
pü ment.
Regards: Csepy
-
valentinho
senior tag
Nos, nem kell senkinek helyben? 6K
-
4sal3
aktív tag
nincs vki aki csereberélne xbox 360 gammákat?
-
a2d2
addikt
Bocsánat, elírtam: tolómotort
-
a2d2
addikt
Keresek parabola forgatómotort.
-
-
a2d2
addikt
válasz
Sir Riccio #33224 üzenetére
Sajnos pont rosszul jött ki a lépés nekik, mert előtte egy héttel vittük el a gyereket az Eötvös cirkuszba. Az nem volt valami nagy szám, de gyereknek tetszett.
Mozinál mindenesetre 100x többet ért az is. -
Sir Riccio
addikt
Köszi mindenkinek, a fóliaprobléma megoldódni látszik.
Más:
Ma voltunk a Medrano Cirkusz előadásán. Azt hiszem, hogy bőven megérdemelnek egy kis reklámot. Vérprofi és lélegzetelállító volt a két órás műsor. Bőven megéri elmenni!
Aki teheti nézze meg a műsort. 18-áig vannak Pécsen. Jegyek: 2-3k. -
djSiku
csendes tag
1500-ért lenne egy alig használt, hibátlan állapotú A4Tech mikrofonos fejhallgatóm eladósorban. Hangerőszabályozós, állítható fejméret, mikrofon ki-be kapcsoló gomb. Stúdiómikrofonra való váltás miatt felesleges most már.
-
valentinho
senior tag
válasz
valentinho #33220 üzenetére
Szombatig vigye el valaki, 7k az ára.3nap próbagar, de lehet, hogy bolti is van még rá.Természetesen pci-e.
-
Csuma
csendes tag
Vga tápkábelt keresek 8pin-2x molex valamint alaplapi átalakitót 4pin-8pin
-
valentinho
senior tag
Ati 3850 256mb MSI féle Oc verzió eladósorban..
-
Gergő_
őstag
válasz
Sir Riccio #33215 üzenetére
van két darab 4 colos kínai fóliám szerintem méretre lehet vágni őket. azt hogy érintőképernyőn hogyan muzsikál, nem tudom, de ha érdekel küldj pü-t
-
csehe02
csendes tag
válasz
Sir Riccio #33215 üzenetére
van itt is szerintem sima, ha brando kell akkor samsung i900 jó rá
-
Sir Riccio
addikt
Üdv!
Kijelzővédőfóliát kergetek az Orange San Franciscomra(ZTE Blade) van valakinek valami forrása, vagy vatera?
Köszi! -
Inception
tag
Hy all
Meg kérném azokat a fórumtársakat akik ki adták-adják a tel számomat dvd ügyben,ne tegyék.
Én nem egy bolt vagyok!Majd én eldöntöm hogy + adom,vagy nem!
-
Agostino
addikt
Nos, voltunk bent. Ki lett hozva a dologból, hogy de ez van, ez tényleg vizes lett. Az, hogy mitől: szerintük egy esőcsepp is beleeshet és az is hazavághatja az egészet a paneles résznél, egyébként meg ilyen hibával sosem hoztak még be ilyen készüléket. Szóval röviden ez van, a telefon szerelhető ugyan, de annyiért újat kapni.
-
szilárd_
csendes tag
KENWOOD KRC-194YG
KENWOOD KRC-194YG típusú, hibátlan, kazettás autórádió eladó.
Főbb jellemzők:
4x45W, 24 memória hely, változtatható megvilágítás
Részletes termékleírás:
4x45W max. zenei teljesítmény
24 memória hely
RDS tuner
D-Boost
1 pár 1.8V-os RCA kimenetár: 6 000 Ft
-
littlejohnny
aktív tag
Erdekelne engem valamifele noti. A lenyeg: par honapos (vagy vadiuj), tiptop allapot, garancia. Max raszant osszeg 85k plusz szallitasi koltseg.
-
Agostino
addikt
Szia.
Igen, itt jártunk, de nem érnek semmit. Elücsörögtek a telefonon másfél hetet, csináljunk valamit alapon kitisztították a memória kártya foglalatát - mondván vizes volt, ami nem lenne gond, ha nem tokban tartott, nedvességet sosem látott telefon lenne - elkértek közel négyezer forintot, a telefon meg ugyan azt a hibát hozza. Ma bemegyek kicsit elbeszélgetni velük a történtekről.
-
4sal3
aktív tag
válasz
Agostino #33202 üzenetére
mellettünk van egy samsung szervíz
konkrétan a folyosó végén -
Agostino
addikt
Üdv.
Foglalkozik most itt valaki Samsung mobiltelefonok szervízelésével vagy hibakereséssel? Köszi!
-
baluhell
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari